Reklama

Reklama

K zázraku

  • Česko To the Wonder (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Neil (Ben Affleck) je neúspěšný spisovatel, který žije v manželství bez lásky s Marinou (Olga Kurylenko). Oba manželé hledají vztah mimo manželstvi - Neil se sblíží se sousedkou Jane (Rachel McAdams) a Maryna má aféru s Charliem. Oba manželé hledají pomoc u kněze Quintana (Javier Bardem), který je frustrovaný tím, že kvůli řešení problémů ostatních, nemá čas žít svůj vlastní život. Problémy Neila a Mariny se projeví i na jejich dceří, která začne mít problémy ve škole. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (163)

Monika22 

všechny recenze uživatele

Opravdu silně poetický film, někdy až moc. Člověka to nutí k zamyšlení, zda to vůbec pochopil správně. Dala bych klidně čtyři hvězdy, ale nějak mi tam ten Ben neseděl. ()

Raziel811 

všechny recenze uživatele

Vydržet a zhlédnout celý film dá dost zabrat. Film je zbytečně dlouhý, víceméně o ničem a hlavně velmi divně natočený. Stejný "příběh" se dá vidět ve spoustě jiných, kratších a mnohem lépe zpracovaných filmech. Defakto by se dalo tohle brát jako, že autor testoval novou aparaturu, protože jinak si to neumím vysvětlit. Nejnudnější film poslední doby. ()

Shaman::.. 

všechny recenze uživatele

Strom života 2 bez hlubšího děje. Stejné obrazy se opakují, opakují a opakují. Lacině vyhlížející kamera k nebi, k západu slunce. Postavy okatě kráčející lánem obilí, když dva metry od nich vede "polňačka". ()

amebix 

všechny recenze uživatele

Ja som z tohto filmu absolútne nadšený. Dokonca viac než zo stromu života. Krásne, poetické a pritom absolútne realistické. Nedá sa uhnuť pohľadom od žiadnej sekvencie. Možno to chce špeciálneho diváka, lebo inak si to slabé hodnotenie k tomúto filmu vysvetliť neviem. ()

Mates Hradecky 

všechny recenze uživatele

Celý film je pospojován s rozličných krásných záběrů kamery do jednoho filmu a výsledek je stejný, jako někdejší produkt polského tržiště - kožená bunda slátaná z odstřižků kůže. Alternativa k módnímu produktu. ()

Dupac 

všechny recenze uživatele

Partnerská "Itálie" v hypnotickém tempu Terrence Malicka. Ten se zaměřuje hlavně na dumavé vnitřní monology, které povyšuje (jako vždycky) Lubezkiho fenomenální kamera a zároveň sráží jenom letmo načrtnutá dějová linie. Překvapivě a uvěřitelně křehká Olga Kurylenko se snaží dostat pod kůži batmanovsky neprodyšnému Benu Affleckovi. Nepodaří se jí to, nepodařilo se to ani mně. V podstatě každá scéna může směřovat k sexu, hádce, retrospektivě nebo nikam, bez nějakého srozumitelného klíče. Těším se na další setkání s panem Malickem, jenom doufám, že nebude až takhle do sebe zahloubané. ()

surobyk 

všechny recenze uživatele

Pri konci som si musel klásť otázku, či nebol tento film náhodne vygenerovaný. Náhodne vygenerované gýčovité pseudobláboly, náhodne vygenerované scény a ich poradie, náhodne zvolené či sa bude kamera záberu približovať, odďaľovať ale hýbať do strany. Pripomenulo mi to shutterstock videá, ktoré mohol Mellick pokojne zostrihať do filmu a výsledok by bol rovanký. Je to pekné, to áno, za to dám 2 hviezdičky, ale všetko ostatné chýba ()

obregon odpad!

všechny recenze uživatele

Zkoušel jsem to, nejméně třikrát, ale déle než do dvacaté minuty to prostě nešlo. Tenhle film dává nový význam termínu "vyprázdněná narace". ()

xray0045

všechny recenze uživatele

Film v ryzi podobe, obrazy, obrazy a zase obrazy. Malick opet ukazuje jaky cit ma pro scenu. Kazdy obraz je samostatnym pribehem navazujicim na predesly. Vizualni stvarneni predbiha pribeh. Ve skutecnosti je to plytka nuda s nevyraznymi dialogy o nicem, nicmene obrazova stranka stoji za shlednuti. ()

BorecBorachio 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi filmy Terrence Malicka, tak si tenhle film sežeňte, (resp. jděte na něj do kina, chce to plátno...). Není to film pro každého, zřejmě ani nepřijde do distribuce. Ale atmosféra filmu je hypnotická, osudy hrdinů nejednoznačné, zážitek rozhodně nevšední. Pro mě zážitek rozhodně intenzivní, nepopsatelný ()

tomas070391 

všechny recenze uživatele

ťažké rozhodovanie, premýšľal som nad 2 aj nad 5 hviezdičkami, stále sa neviem rozhodnúť či to je pre mňa majstrovské dielo o živote, alebo iba hromada blábolov. Ale niečo na tom je, neviem to pomenovať, ale je... ()

Krastom 

všechny recenze uživatele

Hezký film, plný melancholicky zachycených emočních scén. Emoce okolo složitých vztahů jsou zachyceny hezky, ale podruhé už bych se na to dívat nemusel. ()

Související novinky

Malick workoholikem

Malick workoholikem

25.11.2016

Legendární filmař Terrence Malick nikdy netočil závratným tempem. Mezi Nebeskými dny a Tenkou červenou linií třeba nechal díru 20 let, od roku 2011 se ale podivuhodně rozjel. Po šestileté pauze… (více)

Reklama

Reklama