Reklama

Reklama

Nevysvětlitelné záhady

(seriál)
  • USA Unexplained Mysteries
Dokumentární / Krimi / Mysteriózní
USA, 2003, 37 min

Obsahy(1)

Svět divů, tajemství a záhad. Nevysvětlitelné jevy, které se objevují po celém světě... (TV Barrandov)

Recenze (9)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Problémom je prevedenie, forma. Tvorcovia na to idú akoby z rýchlika. Snažia sa prípad za prípadom rýchlo popísať, to ale uberá na šokujúcom efekte, ako aj na uveriteľnosti. Skeptika utvrdí v tom, že je to len výmysel. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Dejte mi téma, a já vám k tomu sesbírám všechno, co by s tím mohlo nějak souviset. Pak to splácáme dohromady, a to tak, že to prostě poslepujem - cik cak, jak nám to padne do ruky. Někdo na to pak kouknete a napíšete k tomu nějakej komentář. A když toho bude málo, tak si k tomu seženeme nějakou mluvící hlavu. To je dobrý, to bude lidi bavit. Tak v tomhle jediným jste se přepočítali. ()

kery- 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl "Nejděsivější místa na Zemi". Ještě než jsem ho viděl, říkal jsem si že to vypadá na parádní sérii a mohl bych to dát celé..Teď po shlédnutí výše zmíněného dílu si to už nemyslím.. ()

Aquarii 

všechny recenze uživatele

Díl: život po životě: moc příběhů a nikde nic...bylo by lepší rozebrat více do hloubky jen 2-3 příběhy...takhle je z toho dost guláš. ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně špatný, protože se to zkouší vyhýbat konspiračním teoriím. Jenže to je tak trochu na škodu, poněvadž každé záhadě se pořad věnuje jen velmi málo času. Informace jsou jen velmi hrubé, vzbudí ve vás zájem, ale pokud se chcete o jakékoliv záhadě dozvědět víc, musíte sledovat jiné pořady.. Pokud jste nikdy o žádné záhadě neslyšeli, nejspíš se budete bavit a vyvolá to ve vás zájem, pro ty co mají již nějaký přehled je to ale zbytečná ztráta času. ()

MDavid 

všechny recenze uživatele

Můj oblibený televizní seriál, který jsem vždycky rád sledoval. Přinesl mi celou řadu zajímavostí, ale na většinu záhad, které jsou v seriálu zmiňovány jsem nikdy nenašel odpověď, a to mě docela mrzí. Je pravda, že jedná o záhady nevysvětlitelné, jak název seriálu napovídá, ale autoři mohli u každé záhady uvést alespoň jednu konspirační teorii. ()

jarmar odpad!

všechny recenze uživatele

To jsme vážně už tak retardovaní, že tohle může někdo natočit a co hůř, někdo i sledovat? Zahlédl jsem asi půl minuty dílu o mimozemšťanech a naprosto stačilo. Neustálé prostřihy na hovořící individua s vyděšeným výrazem ve tváři se střídají s rozmazanými záběry na noční oblohu se světelnými čmouhami. Pokud někdo čeká, že se dozví něco pravdivého, musí být opravdu hodně postižený. ()

Reklama

Reklama