Reklama

Reklama

Lady Gaga feat. Beyoncé: Telephone

(hudební videoklip)

Obsahy(1)

Video ke skladbě Telephone, ve které vystupuje s kolegyní Beyoncé a jíž natočil švédský režisér Jonas Akerlund, je tak jen dalším z řady skandálků. Je libo vidět Lady Gaga ve vězení "oblečenou" v řetězech s páskou z cigaret přes oči? Lady Gaga, která se líbá s vězenkyní? Bitku mezi dalšími dvěma? Drsné dozorkyně? Beyoncé ve žlutých sexy šatech, kterak kape jed do kávy svému "milému"? A opět Lady Gaga, jež tomu všemu velí a otráví celou restauraci? (Dlee)

(více)

Recenze (54)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dosud jsem nepoctil svou návštěvou žádnou ženskou věznici, ale pokud to tam vypadá takhle, tak už mi zbývá jen vymyslet, jak se bez proměny pohlavních orgánů dostat na místo vysněné dovolené. Hlavně aby tam neoxidoval ten vizuálně odporný mimozemšťan zvaný Gaga. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jonas Åkerlund a Lady Gaga. Toto spojení nemůže dopadnout jinak, než jako forma popově geniálního perfekcionismu. Příběh, zpracování, hudba, choreografie a všechny podněty se pod tímto skrývající. Cigaretové brýle. Plechovky od Coca Coly jako natáčky ve vlasech. Monstrózní podpatky, které neměly ani kdysi Spice Girls. Tarantinův Pussy Wagoon. "Hello hello baby you called I can't hear a thing...", "We did it Honey Bee, now let’s go far far far away from here." - "You promise we will never come back?" - "I promise." ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Eh..tohle ne. Nejsem vůči téhle interpretce nijak zaujatá, ale to, jak se snaží být za každou cenu kůl a in mi už připadá trapné. Hlavně aby byla v každém klipu vidět ve spodním prádle,jojo!:)A Beyoncé tomu taky zrovna nepřidala. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

To, čo predvádza Lady Gaga je jedným slovom genialita. Tromi slovami: avantgardná popkultúrna genialita. Hudobná rytmika asi nikdy nebola lepšie pretavená do obrazu (parafráza na Stepfordské paničky), permanentné zmeny v rozprávaní, popkultúrne vsuvky, šialené kostýmy a ešte šialenejšie a absurdnejšie tanečné kreácie. Meta humor, ktorý presahuje klip je len čerešničkou na torte (mystifikácia o hermafroditizme Lady Gaga). Opäť raz niekto posunul hranice umenia - zatiaľ asi nikto neobsiahol v sebe toľko rôznych jeho foriem (okrem hudby a filmu aj móda, divadlo, mystifikácia a iné) na tak vysokej úrovni. Lady Gaga je požehnanie z neba v súčasnej mŕtvej (alebo skapíňajúcej) popovej scéne. ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

„You've been a very bad girl. A very, very, bad, bad girl, Gaga.” –– Kam strčí prdel Jonas Åkerlund, tam to stojí za to. A v kombinaci s Gagou to bylo tentokrát přímo vražedné. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Lady Gaga je hype, který mě k smrti nudí a který s ledovým klidem ignoruji. Tenhle klip je tak vizuálně přeplácaný, až je to nesnesitelné. O mizivých kvalitách zpěvaččina hlasu nemluvě. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

O této zpěvačce bych se tu mohl rozepisovat hodiny. Jen řeknu, že rozhodně ví, co dělá a dělá to dobře. Telephone je podle mě poměrně nápaditý, ačkoli rozhodně "wtf klip", který hold nesedne asi úplně každému... :) ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Podľa mňa je toto diabolská popová pseudokultúra. Hranie sa na rebelstvo, pritom obrovská komercia, hranie sa na umenie, pritom gýč a nezmysly, hranie sa na zábavu, pritom škriekanie a veľká disharmónia, všade samý sexizmus. Toto je len ďalší americký odpad a nenechajte sa oklamať hraním na nejaké poučenia, lebo koniec koncov sa u nej veľakrát ukázalo, že to bola len maska, ona totiž nie je žiadna uvedomelá sestra s kláštora. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak by ste chceli s tejto kombinácie iný videoklip, zrejme by sta sa ho nedočkali v žiadnom inom živote a vesmíre. Toto je presne to pravé pre titulné dámy. ()

pools odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý odpad! Klip o tom že tam chodí polonahá holka a "zpívá" u toho... A nezachránil to ani Pussy Wagon. Když to srovnám s krátkými filmy od takových jako je Alice Cooper a Slash... ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Dnešní "umělci" mají nezkrotnou potřebu šokovat, jelikož jinak nemají vůbec nic jiného čím by dokázali zaujmout. Další takovou v řadě je Lady Gaga se svými - bohužel pro mě - chytlavými songy. Hlas by špatný nebyl, ale vadí mi to divadýlko kolem. Nejvíce mi asi irituje účast Beyoncé s jejím proslovem, který má jako umravnit Gagu: "You've been a very bad girl! A very, very, bad, bad girl Gaga!" a významně si kousnou obě do nějaké bagetky. Někteří umělci prostě neumí ukázat co v nich je a raději se zaprodají... A to pokračování?! Seriously? Dávám pouze jednu hvězdu za pěknou kameru a docela chytlavou melodii. Jen tak dále s nesmyslnými "božími oky" a trojúhelníky.... Ona je občas i docela dobrá móda hlásit se k těm největším neregistrovaným "reklamním" značkám. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Jednoduše geniální. Gaga je jedna z nejkreativnějších zpěvaček tohoto staletí, není divu, že na sebe strhla tolik pozornosti, když je schopná spolu se svým týmem vytvořit něco jako je tohle. ()

Reklama

Reklama