Reklama

Reklama

$#*! My Dad Says

(seriál)
  • USA Shit My Dad Says (více)
USA, (2010–2011), 6 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hudba:

Paul Buckley

Hrají:

William Shatner, Jonathan Sadowski, Nicole Sullivan, Will Sasso, Tim Bagley, Tasha Dixon, Yara Shahidi, Preston Jones, Lee Majors, Megan Stevenson (více)
(další profese)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Ed (William Shatner) je veľmi svojrázny 72ročný, trikrát rozvedený chlap. Jeho dvaja dospelí synovia, Henry (Jonathan Sadowski) a Vince (Will Sasso), sú už na jeho nespoločenské a často politicky nekorektné správanie zvyknutí. Keď Henry, spisovateľ a blogger, už nemôže zatiahnuť nájom, je nútený nasťahovať sa k Edovi, čo vytvára nové problémy v ich vzťahu otca so synom.
Seriál je založeý na odkazoch zo serveru Twitter: Shit My Dad Says, ktorý vytvoril Justin Halpern a pozostáva z hlášok jeho otca Sama. (jjimmy)

(více)

Recenze (35)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Sitcom, který stojí na Williamovi Shatnerovi a jeho sarkastických hláškách, kterých je v každé epizodě až dost a každý si najde tu svou oblíbenou, ne-li hned několik. Při prvních pár dílech mě seriál jen jakž takž pobavil, ale nyní mám za sebou 18 dílů a Shatner se stal mou závislostí, ten chlap je bezvadnej komik. Vcelku průměrný sitcom, avšak s nadprůměrným Shatnerem alias Edem Goodsonem, který pobaví už jen tím, že sedí ve svém křesle, nonstop ve své rybařské vestě a kritizuje vše a všechny kolem, nehledě na jeho dokonalej náznak úsměvu, to jdu do kolen. Jináč Bonnie jsem si po několika dílech oblíbila víc než oba Edovo synátory a jak to tak ostatně vypadá, nejen to máme s Edem společné. Nemůžu se dočkat dalších dílů. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný sitcom, který staví na "charismatické" postavě důchodce Eda, jenž má opravdu zvláštní zvyky:)). Seriál se dočkal pouze 1 série, tak těch 18 dílů opravdu doporučuji zkusit, neboť Ed je fakt správný mrzout. Ostatní postavy jsou v seriálu pouze do počtu (i když to asi nebyla původní myšlenka autorů), proto se to ani nemohlo stát výborným sitcomem. Shatner ale válí! Shotgun time! ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Neskutečná pecka. Na první pohled to od začátku vypadá, že hlavní postavou bude Henry, ale tento seriál je celý založený čistě na sprostém, protivném a upřímném Williamu Shatnerovi, který tady hraje svou životní roli. Prvních pět dílů jsem se nahlas prochechtal skoro non-stop a hodnotil bych je plným počtem, s pozdějšími díly už jsou vtipy předvídatelnější. Každopádně i když je mé nadšení obrovské, myslím, že by se mělo zůstat u jedné série, aby to neztratilo své kouzlo. Místní nízké hodnocení nechápu, pro mě seriálové překvapení roku. 85% ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Shatner mě překvapil už v Kauzách z Bostonu, kde byl někdy opravdu extravtipný. Tady v podstatě pokračuje na podobné vlně, nerudný dědek, který všechny uráží a trpí velkou dávkou sebeonanismu. Ale když Shatner vytáhne na sušenky prodávající skautku brokovnici, tak Shatner vytáhne na sušenky prodávající skautku brokovnici. Shotgun time! ()

MoiJe

všechny recenze uživatele

Pilot vyzerajuci prijemne priemerne. E02 pre mna totalna nuda. Tuto novinku tejto sezony zrejme zabalim ako prvu. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

William Shatner je boh..ale všetok humor sa nemôže spoliehať naňho, základ je dobrý, ale treba pridať aj ostatných..hodnotenie pilotu ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po šesti epizodách: Kvůli postavám Edova druhého syna a jeho manželky končím se sledováním. Nicole Sullivan je neuvěřitelně iritující a znechutila mi tento seriál, který i tak není bůhvíjaká bomba, ale díky Shatnerovi a jeho peprným hláškám by se na něj dalo dívat. Shatner je výborný, jenomže když zmizí ze scény, začne převládat trapnost (zejména v těch vedlejších liniích typu "Nicole Sullivan má vyrážku na prsou" nebo "Nicole Sullivan má drahý make-up a nechce se odlíčit" - sakra, to má být vtipné?). A to si pak připadáte jako ve smradlavém kambodžském bordelu... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po první epizodě zatím zklamání.V záplavě současné seriálové tvorby podprůměr.Uvidíme,jestli má cenu koukat dál...40% (po druhém a třetím díle hvězdu přidávám hvězdu.POkud bude mít seriál takto alespoň lehce rostoucí tendenci,dám mu ještě šanci) ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Po pár dílech taková lehká odreágovačka, která rozhodně neurazí. William Shatner naprosto válí a celé to tahá. Uvidíme, jak se to vyvine... ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

William Shatner je prostě úžasně zábavný a v tomto seriálu mě neskutečně baví. Bezesporu parádní záležitost. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Hodnocení prvních dvou dílů: Čekal jsem víc. William Shatner umí, ale je na všechno sám. Zbytek je takový nevýrazný, nemastný, neslaný. Zatím průměrný americký sitcom, který si umím představit odpoledne na Nově, na který se třeba podíváte, když zrovna nemáte co dělat, ale že byste nedočkavě vyhlíželi další díl, to asi ne. Dám tomu ještě dva, tři díly, ale pak asi tento seriál přenechám jiným. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Podle obrázků a Videí to vypadalo na poprůměrný sitcom typu Raymonda má každý rád a Dvou z Qeensesu.. Ale po dvou dílech se ze seriálu stává navyková věcička a William Shatner tomu dává tu správnou šťávu.. Teda spíš on je základ seriálu. A to co předvádí v jeho věku je prostě nevídané.. "Poor pussy Poor pussy pussy cat!" Obrovská škoda, že byl seriál zrušen. 72% ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Žádná sitcomová bomba, ale pořád je to slušné řemeslo které může někoho pobavit. Hlavním kladem tohoto seriálu je William Shatner. Po skončení první série (a tím i celého serálu) máte pocit, že se dokola opakovala jen jedna epizoda. Chtělo to trochu více invence ve vymýšlení zápletek. V porovnání s letošními novinkami (sitcomy) se jedná o slabší kousek. ()

jajush 

všechny recenze uživatele

Knížka byla výborná, proto jsem očekávala něco lepšího. A i když seriál budu brát jen jako "na motivy", pořád je to celkem průměr. ()

Reklama

Reklama