Reklama

Reklama

$#*! My Dad Says

(seriál)
  • USA Shit My Dad Says (více)
USA, (2010–2011), 6 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hudba:

Paul Buckley

Hrají:

William Shatner, Jonathan Sadowski, Nicole Sullivan, Will Sasso, Tim Bagley, Tasha Dixon, Yara Shahidi, Preston Jones, Lee Majors, Megan Stevenson (více)
(další profese)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Ed (William Shatner) je veľmi svojrázny 72ročný, trikrát rozvedený chlap. Jeho dvaja dospelí synovia, Henry (Jonathan Sadowski) a Vince (Will Sasso), sú už na jeho nespoločenské a často politicky nekorektné správanie zvyknutí. Keď Henry, spisovateľ a blogger, už nemôže zatiahnuť nájom, je nútený nasťahovať sa k Edovi, čo vytvára nové problémy v ich vzťahu otca so synom.
Seriál je založeý na odkazoch zo serveru Twitter: Shit My Dad Says, ktorý vytvoril Justin Halpern a pozostáva z hlášok jeho otca Sama. (jjimmy)

(více)

Recenze (35)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po šesti epizodách: Kvůli postavám Edova druhého syna a jeho manželky končím se sledováním. Nicole Sullivan je neuvěřitelně iritující a znechutila mi tento seriál, který i tak není bůhvíjaká bomba, ale díky Shatnerovi a jeho peprným hláškám by se na něj dalo dívat. Shatner je výborný, jenomže když zmizí ze scény, začne převládat trapnost (zejména v těch vedlejších liniích typu "Nicole Sullivan má vyrážku na prsou" nebo "Nicole Sullivan má drahý make-up a nechce se odlíčit" - sakra, to má být vtipné?). A to si pak připadáte jako ve smradlavém kambodžském bordelu... ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Neskutečná pecka. Na první pohled to od začátku vypadá, že hlavní postavou bude Henry, ale tento seriál je celý založený čistě na sprostém, protivném a upřímném Williamu Shatnerovi, který tady hraje svou životní roli. Prvních pět dílů jsem se nahlas prochechtal skoro non-stop a hodnotil bych je plným počtem, s pozdějšími díly už jsou vtipy předvídatelnější. Každopádně i když je mé nadšení obrovské, myslím, že by se mělo zůstat u jedné série, aby to neztratilo své kouzlo. Místní nízké hodnocení nechápu, pro mě seriálové překvapení roku. 85% ()

Reklama

Iker.. 

všechny recenze uživatele

Shatner mě nepřestává překvapovat, nečekal jsem, že by nějaká jeho další seriálová postava mohla překonat Dennyho Crana, ale stalo se. Shatner prostě exceluje a i vedlejší postavy jako je Will Sasso, dokáží skvěle pobavit. Tento seriál se pro mě stal doslova srdcovou záležitostí, proto všem co mají rádi Americké rodinné sitcomy vřele doporučuji. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Žádná sitcomová bomba, ale pořád je to slušné řemeslo které může někoho pobavit. Hlavním kladem tohoto seriálu je William Shatner. Po skončení první série (a tím i celého serálu) máte pocit, že se dokola opakovala jen jedna epizoda. Chtělo to trochu více invence ve vymýšlení zápletek. V porovnání s letošními novinkami (sitcomy) se jedná o slabší kousek. ()

jjimmy 

všechny recenze uživatele

takže 7 častí mám za sebou a musím povedať, že ma to nesklamalo, len by sa to mohlo späť viac sútrediť na Shatnera, a nie na Vinca s manželkou, lebo podľa mňa je hviezdou Shatner a malo by to byť hlavne o ňom. Vedľajšie postavy sú len na doplnenie deja. a odkaz tvorcom s dotazom: Sooner rather than later! ()

Galerie (156)

Zajímavosti (1)

  • Seriál vznikl podle knihy "Kecy mýho fotra“ z roku 2010, kterou napsal Justin Halpern na základě úspěšnosti svého twitterového účtu, na němž pravidelně zveřejňoval hlášky svého otce, získané poté, co se v osmadvaceti letech musel znovu nastěhovat do domu svých rodičů. (playboxguest)

Reklama

Reklama