Reklama

Reklama

Vojenská výzbroj

(seriál)
  • USA Weaponology

Dokumentární seriál Vojenská výzbroj se zblízka zabývá různými zbraněmi napříč dějinami. Vojenské technologie se díky geniálně nespoutaným nápadům a zkušenostem z bitevních polí postupně vyvíjely od katapultů až po střely naváděné laserem. Složité okolnosti toho, jak se všechno dělo, nepřestávají fascinovat. (TV Prima)

Recenze (8)

Sandai 

všechny recenze uživatele

Zajímavě, ale zjednodušeně vysvětluje historii jednotlivých druhů zbraní a zvláštních jednotek. Bohužel, trpí dnes už typickým nešvarem amerických dokumentů. Každý fakt se musí třikrát zopakovat. Navíc je hodně propagandistický, takže o neamerické zbraní se zmíní pouze v nouzi nejvyšší. Nejhorší je to u dílů elitních jednotek. Tam už je to čistá propaganda. ()

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

V díle Vojenská výzbroj II (25) se velkým respektem a obdivem vyjadřovali o některých ruských zbraních a tvrdém výcviku ruských speciálních jednotek, který by v USA nebyl možný. Zde otevřeně přiznali, že ne vše americké musí být nejlepší, jak se tu v komentářích opakovaně objevuje. ()

Reklama

Ebon 

všechny recenze uživatele

Hodně americké, hodně zavádějící. Jásná manipulace k pohledu, že vše "emerické" je nejlepší. Ale přináší i zajímavé informace. ()

umbjaz odpad!

všechny recenze uživatele

1. tak podle mě je trochu nemístné mluvit o "odstřelovačích" v souvislosti s historickým obdobím kdykoliv před druhou světovou válkou... op to víc, pokud se jedná o období, kdy palné pušky ještě ani nevyrostly z plenek, jako tomu tak bylo ještě v dobách kdy začínali první dalekonosné odstřely v první světoví. tudíž naditost US produkce moc nepobírám... 2. ty krávo, tak že ve druhé světové válce Němci nijak neovlivnili vývoj války ponorkami, to jsem fakt nevěděl! nebýt těch skvělích a úžasných amíků, tak bych nevěděl tolik podstatných věcí o vývoji zbraní, který mi nakoupou prdel, až ty imperialistický svině naserem... už jsem viděl fakt hodně, ale tahle série je fakt hustá. už v páté třídě základní školy, mi paní (komunistas Řípová) vštěpovala do hlavy, že každá slohová práce má mít hlavu a patu. to jest začátek na určitém místě, v určité době a konec na určitém místě v době pozdější. tenhel seriál to nemá. skáčou tady přes historická období jak skáčou děcka přes kaluže. chvilku koukáte na vývoj střel moře-země a najednou je tam nejakej ing. kterej žil ještě před první světovou. WTF?!? ()

Horryx 

všechny recenze uživatele

Letem světěm probrán celý svět. Bohužel nic zde není rozebráno konkrétně. Pohled na neustále s opakujících komparzisty, kteří mají představovat občas speciální jednotky nebo historické jednotky je opravdu velice těžko stravitelný. Totéž platí o odbornících, kteří jsou odborníci na všechno a všechny jednotky. Dokument je spíš pohled na svět ze strany USA. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama