Reklama

Reklama

Skeleton Farm's Halloween Horrorshow

všechny plakáty
Trailer
USA, 2010, 45 min

Hrají:

Alice Cooper, Lon Chaney (a.z.), Christopher Lee (a.z.), Boris Karloff (a.z.), Robert Englund (a.z.), Max Schreck (a.z.), Michael Keaton (a.z.) (více)

Obsahy(1)

Vydej se na cestu do hrůz, děsů! Buď svědkem strašidelné podívané, vycházející z hrůzostrašných útrob samotného HORORU!
Léta připravovaná Skeleton Farm's Halloween Horrorshow je poctou Halloweenu, starým hororovým klasikám, nestvůrám a všemu morbidnímu. Představuje bulvy-rvoucí koláž všemožných pozoruhodných obrazů a zvuků. Tak tedy nasedni a nech se provézt tímto virtuálním strašidelným zámkem! (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (39)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Bombastický, megazáživný halloweenský mixtape! Kratší a delší útržky z hororů (BRAINDEAD, ELM STREET, EVIL DEAD, NOSFERATU, FRIDAY THE 13th, BEETLEJUICE,.....), TV seriálů, reklam, animáků, horror host shows, striptýzů, starých grotesek, plus kresbičky a hudební videoklipy - to vše bezchybně nabušeno do 45 minut dlouhého videa, podkresleno parádním tématickým soundtrackem (Alice Cooper, White Zombie, Ramones, Misfits, Wednesday 13 atd.). Hodně příjemná podívaná jak pro hororové staromilce, tak snad i fanoušky novější strašidelné kinematografie, potažmo gore efektů (patří jim závěrečný klip). V oblasti mixtapeů nejsem ani trochu zběhlý, ale tipuji že tohle je mezi nimi absolutní špička. Není to tupé kompilační video, ale umně (fanouškem či fanoušky) poskládaná slideshow, která ve výsledku disponuje svým vlastním ksichtem. Odteď moje stálice pro rozjezd promítání na každý další Halloween! Jinak dá se stáhnout oficiálně zadarmo (odkaz najdete v Diskuzi) jako DVD včetně bonusů, což přináší dalších extra 40 minut srandiček - dvoudílný HALLOWEEN SAFETY, pár maličkostí a kostlivčí animák SKELETON FROLICS. Na závěr ještě odkážu na tři související tituly, chytil-li snad někdo tu pravou halloweenskou slinu... HAUNTED HISTORY OF HALLOWEEN, AMERICAN SCARY & TRICK 'r TREAT. "Ladies and gentlemen... take your seats and prepare for some trick or treats!" ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

ONANISTICKÁ PARÁDA pro každého fanouška pokleslé zábavy! Sestřihaný mix všech možných i nemožných filmů, grotesek, televizních reklam a kreslených seriálů. Do toho skvěle šlape doprovodný rock-punk-metalový soundtrack (White Zombie, Misfits, Ramones), takže jsem se cítil jako ryba ve vodě. Díky tomuhle ujetému skvostu jsem ke všemu pochopil, jak velké mezery ještě v tomhle žánru mám, což mě pochopitelně nasralo :) Svoji kapitolu tvoří videoklipy, mezi které patří "He´s back" od Alice Coopera z Pátku třináctého 6 a docela ujetá kravinka "Are you ready for Freddy?" od černošské skupiny Fat Boys. A bacha: nechybí ani hrůzostrašný tanec Crispina Glovera ze čtvrtého dílu Pátku 13. Uuuáááá..... Každopádně kousek, co si povinně pustim nejen o dušičkách. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Halloweenský koktejl Disneyem počínaje a gore horrory konče! Strašidelná klipová noc vrcholí metalovými orgiemi za doprovodu utrhávaných a usekávaných hlav, rozervaných těl a létajících vnitřností. V první části se hojně vyskytují pohledné tančící prsatky prostříhané ukázkami z klasiky - Frankenstein, Dracula, Vlkodlak či Dr.Jekyll. Fanoušek hororů může s gustem hádat, o jaký film se jedná. A je jich požehnaně! Osobně mě potěšili T.Curry v roli Frank-A-Furtera, V.Price či Dracula Ch.Lee. Z muziky jsem jásal u všeho, ale nejvíce u RAMONES! I když bych možná očekával jejich hit PET SEMATARY, vzhledem k zaměření filmu. Ale jinak moooc fajn snímek! ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ocenila bych výčet filmů, z nichž jsou úryvky (ať už v závěrečných titulkách, či přímo jako vpisek do obrazu na začátku každé scénky). Nejzáživnější pro mě byl návrh na úpravu dýní, mám chuť jich pár vysadit :) 60% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Výborné sestříhání hororových filmů všech dob a smrsknout je do 45 minut je neocenitelné, poněvadž kde se jen tak uvidí? A navíc doprovázené parádní hudbou! Závěrečných pár minut byli vzpomínky na drastické hororové snímky. Úžasné proplutí všemi hororovými žánry od krváků po duchařiny a starší doby do té nové... 8/10 = 80% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nie som fanúšikom takýchto estrádnych klipových zostrihov. Autori si síce dali záležať na výbere toho najlepšieho čo bolo v hororovom žánri natočené (prevaha 80. rokov) a aj sprievodná metalová muzika bola fajn, ako celok ma to však oslovilo iba priemerne. 60/100 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Vydařený hororový sestřih na téma Halloween. Fandy hororu jistě potěší. Nenáročná zábava na kterou se parádně kouká. Najdou se tu, ale i slabší chvilky a proto to není za plnej počet hvězd. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Pětačtyřicetiminutový videoklip, který poslouží obzvlášť jako zajímavý zdroj méně známé hororové klasiky a hudby. Skvělý střih vás bude provázet celým filmem, i když posledních pár minut of gore je nejlepších. Se zakončením verši Vincenta Price jsem nadmíru spokojen. Tohle by si určitě neměl nechat ujít každý hororový fanda, aby věděl, co všechno mu ještě chybí. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

bohužiaľ som sklamaný - možno, keby som bol amík a pustím si to na halloween, predchne ma nadšenie, ale takto to musím hodnotiť ako slabou koncepciou pospájaný výber nie veľmi kvalitnej hudby, miestami nudné a dramaturgicky roztrieštené, s dvoma lepšími miestami - úvod a záver - a aj to len vďaka dobrým záberom/úsekom, poskladaným do nechutného hororového defilé; inak strašná slabota a veľké sklamanie; alice-a coopera zbožňujem, za toho prihadzujem jednu hviezdičku a potešili archívne "vtipné" reklamy s témou halloweenu... ide však o to, šo od toho očakávate, ak iba dynamický podmaz na halloween, pokojne k tomu pridajte jednu hviezdu... ja som mal však väčší nárok; ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Miestami úchvatne zábavné, občas otravné. Výhradne len pre fanatikov. Nezasvätených by to mohlo odrovnať. Ale platňu so soundtrackom by som si možno kupil... Aj preto sú tie hviezdy štyri.... ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Možná to mohlo být ještě lepší, ale to je podružné. Skvělá zábava pro fanoušky, sestřihy krvavých úmrtí, plazících se tvorů, různých nechuťáren, proloženo odlehčenými záběry ze zábavných nesmyslů třeba Eda Wooda, kreslených seriálů či reklam. Speciálně bych vyzdvihl první a poslední "klip" - to je prostě PA - RÁ - DA! ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Ujetá záležitosť pre hororofilov... Kto má rád jemne úchylný humor a vie sa podzniesť aj nad splatter gore scény, ten bude spokojný. Mne sa zdali zdĺhavé najmä tie časté animované pasáže, nebyť nich, moje hodnotenie by bolo určite vyššie... ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Parádní mix krvavých scén, nahoty a tvrdé hudby. Začátek je neskutečný nářez, který na chvíli v půlce maličko zvolní, ale na konci to zase stojí zato. Chyběla mi tam ale solo hudba Roba Zombieho a nápověda, ze kterého filmu zrovna běží ukázky. Jsem rád, že to bylo zaměřené hlavně na starší béčkovou tvorbu, dostalo to tím tu správnou atmosféru. Škoda, že Vampiru u nás nikdy nepouštěli a že nemáme Halloween :( ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Halloweenská jízda se vším tím, co mají naše hororové zvrácené duše tak rády, včetně toho nejdůležitějšího- myslím samozřejmě humor, vy plantážníci! :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Halloweenskou párty jsem letos prošvihl – ne že bych tenhle svátek nějak slavil, nebo prožíval – ale někteří nadšenci mají pěkné kostýmy (hlavně ženské)…Tenhle sestřih se ale vážně povedl. Nejvíce potěšil výběr hudby a samozřejmě „účast“ Freddyho, Jasona, Bruce či Alice Cooper. Samozřejmě nesmím opomenout ani atmosféru, ale vzhledem k vkusně vybranému obsahu je jasné, že byla prostě super. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Nejhorší píseň byla Freddy od Fat Boys. Dle mého tento Hip - hop neměl být použit. Ubralo to snímku minimálně jednu hvězdu. Asi ve 27 minutě je zajímavý dokument o zahrádkáři, který vytvoří formu ze dřeva a vloží do ní rostoucí dýni. Formu pak uzavře a nechá dýni dorůst do takového tvaru, který má forma. Zajímavé. Může vám tak vyrůst dýně jakého koliv tvaru. Film je 45 minut dlouhý ( krátký ) a je to ve své podstatě jeden velký videoklip. Jako námět jsou použity sestřihy z různých starších i novějších hororů a pořadů o strachu. Je to vzpomínka a pocta těmto filmům a jejich tvůrcům. Zazní zde i dobrá hudba. Jako příklad třeba Alice Cooper, Ramones nebo Wendesday, kteří prezentují asi nejbrutálnější sestřihový klip z názvem All American massacre. http://www.youtube.com/watch?v=3n5au5b_koU K poslechu a pohledu je zde zastoupeno dvaadvacet písní. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo teda něco :-) Zajímavej nápad, originálně provedený a hlavně totálně ulítlý. Úplně 5 hvězdiček nedám, protože zábava u mě spočívala hlavně v tom, jak se mi líbila muzika, co zrovna hrála. Ta se mi většinou líbila, ale někdy taky nudila (to sem ale básník :-)) Ti, co znají moje postižení si umí představit, že, když hrál Alice Cooper, tak jsem se tetelil blahem, ale u některých jiných hudebních ukázek jsem se už tolik netetelil, ale to je hlavně otázka vkusu a ne problém tohoto dílka jako takovýho. Z dalších scének mi utkvěl v paměti skvělej rap s Freddy Crugerem, shot o chlapíkovi, co pěstuje dýně tak, aby připomínaly lidský lebky nebo lidský obličej, vtipná ukázka z Vampiřiny show a samozřejmě závěrečné vyvrcholení v podobě All American Massacre od Wednesday 13. Takže celkově to bylo dost povedený, k naprostý spokojenosti mi tam chyběl už jenom jeden, jediný kraťoulinký záběr Bely Lugosiho :-)) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Viete čo vám poviem som unesení.Neskutočne parádne zostrihané.Metálová hudba bola viac než úžasna a tento film hlavne koli nej je doterno parádny,a dostane sa vám pod kožu.Ja som sa hádam ešte vo svojom živote tak 40 minút nebavil ako práve pri tomto filme.Žiadny oddych,len samá akcia,miešaná ničím neurážajúcou a neviazanou zábavou.Tvorcovia sa tu ináč vybláznili.Ďalšie slová sú zbytočné,len pozrieť. Dalsie pozretie 30.10.2019 a stále u mna solídna pecovica. ()

Nautila 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se na to jak capart na Vánoce a možná proto jsem trochu zklamaná. Nebyla to totiž až taková jízda. Prvních a posledních cca 5 minut je fakt skvělej, řádnej fan-újezd, skvělá hudba, záběry a střih, bohužel ten střed je hrozně ukecanej a pomalej. Sice spousta záběrů, jak z kulťáků, neznámějších věcí i televizních pořadů (ó, Vampira, sladká Vampira....dokonce i Elvira!) potěší, ale já se těšila na pořádnej klipovej nářez s divokou hudbou, plnej rychlej střihů na kultovní nebo i nekultovní krvavý scény, na víc klasických horrorových monster (plno z nich se pak objeví jen jako obrázek za titulkami, což je zoufale málo), místo toho je uprostřed spousta filmových dialogů (třeba ten z Evil Deadu), a kvůli tomu nevím, jestli se koukám na skutečně divokou videoklipovou kulisu k Halloween party (které by odpovídal pávě začátek a konec) nebo na něco, na co je třeba se "skutečně" koukat. Jo, a hudba Roba Zombieho by fakt bodla. Ale to je tak všechno, jinak je to skvělá úchylná, umě vybraná společnost pro jiné úchyly a pobaví vždy, když nemám do čeho kousnout. ()

Reklama

Reklama