Reklama

Reklama

Nigella Lawson vaří narychlo

(pořad)
  • Česko Nigella vaří rychlovky (více)
Reality-TV
Velká Británie, 2007, 13x30 min

Obsahy(1)

Královna současné gastronomie - jak ji znáte z obrazovky! Chutná, rychlá a originální jídla. Bez námahy a se skutečnou radostí. Královna současné gastronomie Nigella Lawson představuje nápadité vaření v sérii třinácti epizod. Diváci uvidí přípravu mimořádně chutných a hlavně rychlých jídel. Ve velmi krátké době uvaří delikátní snídaně, obědy, večeře, pokrmy na párty, jednoduché minutky, prostě brilantní nápady šetřící Váš čas. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Zoey90 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že ač kuchařské pořady nesleduji, tak jsem na Nigellu jednou po půlnoci na satelitu narazila a nadchla mě tak, že jsem zhlédla všechny její řady. Její jídla jsou jednoduchá a extrémně chutná. Suroviny jdou na českém trhu sehnat, i když to dá někdy trochu práce. Teda ale do všeho dává neuvěřitelné množství tuku a másla. Díky ní jsem si uvědomila, co vše se skrývá v čokoládových dortech a sladkých tyčinkách. Její recepty nejsou nejvhodnější pro lidi se snahou o štíhlou linii a na ní se postupem času dá hezky vidět, jak při konzumaci jejích pokrmů jdou kila v průběhu let nahoru, ale to vůbec nevadí, protože i tak vypadá velmi sympaticky a svůdně... no, tak vypadala dřív než ke mně došly zvěsti o její drogové závislosti, to jsem byla nucena přehodnotit svůj pohled na tuto domácí puťku. Takže holky, stévii do jedné ruky, do druhé činku a vařte za neustálého pohybu na běžícím pásu. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nigella Lawson je zlý sen každej feministky. Ona totiž za šporákom vyzerá šťastne a spokojene. Len to ako s veľkou chuťou všetko konzumuje a to v akúkoľvek dennú dobu, ma privádza k jednej myšlienke. Ak by našla vhodný recept, tak by pravdepodobne zožrala aj vlastné deti. Proste tak trochu britská verzia Otesánka. Chuť do jedla však určite povzbudí. ()

Reklama

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Nigella vaří s lehkostí, nikterak složitě, přičemž jídlo podle jejích receptů je nadmíru chutné. Jen bych chtěla dosáhnout jejího klidu a cíleného pohybu po kuchyni, protože já v kuchyni lítám i po stropě. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Na ní je vidět jak to jídlo prožívá a jak ji práce hrozně baví...určitě tento přístup a způsob prezentace pochytila od Babici:-) ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Na Nigellu nemůžou koukat moc dlouho, já bych totiž jenom jedla, jedla a jedla. Její recepty jsou fantastické, lákavé, realizovatelné a ona se mi taky líbí! :-) Příjemný pořad. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama