Reklama

Reklama

Kung Fu Panda slaví svátky

(TV film)
  • USA Kung Fu Panda Holiday Special (více)

Blíží se oblíbené zimní svátky plné ozdob, tancování a jídla. Vyhlášený pandí jedlík Po se nemůže dočkat, až se svým otcem bude moct opět pohostit báječnou nudlovou polévkou své přátelé z celé vesnice. Jenže letošní svátky budou muset proběhnout v jiném duchu. Po se stal novým Dračím bojovníkem, jehož povinností je organizace zimní hostiny pro mistry kung-fu ze všech provincií. Legendární hostina v Nefritovém paláci představuje vrcholně dokonalou a kultivovanou událost, která vyžaduje přísnou etiketu. Dokáže Po dostát svým povinnostem bojovníka, když srdcem tíhne k oslavám ve společnosti svého milovaného otce a přátel? (Česká televize)

(více)

Recenze (116)

T2 

všechny recenze uživatele

Mohli si dať veru viac záležáť, tieto krátke jednohubky od Dreamworksu nie su tak nápadité ako kinofilmy. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: DreamWorks Animation // V skutku vtipné ale to je tak všetko. Súhlasím z T2 že si na tom mohli dať viac záležať. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Mnoho lidí zřejmě překvapilo, že Kung Fu Panda poukazuje na rodinné hodnoty. Kdo by to taky čekal, když jde o vánoční animák. Někteří uživatelé by si nejdříve měli vyndat ruku z kalhot, než začnou vynášet moudra. Bude to tak lepší pro všechny. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Asi lepší než samotný film,nejspíš proto,že tady mě panda se*e jen dvacet minut a navíc jsem vyměklá,co se Vánoc týče. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jedničce jsem dal čtyři hvězdy, tady musím jít o něco níž. Já mám tyhle kraťasy fakt rád (říkejte si, co chcete, ale např. Shrekoleda je fajn). Ale u tohohle krátkého animáku jsem se nudil. Z letargie mě probudil až králík, který se chtěl rvát o čest, jinak tu ale není nic, co by stálo za zapamatování. Naštěstí je to tak krátké… 50 %. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Žádná převratná porce zábavy se pro tentokrát nekoná, i tak se ale jedná asi o nejzábavnější z vánočních kraťásů od Dreamworks. Pár vtipných momentů se zde narozdíl od totálně nevtipné Shrekoledy najde a na druhý celovečerní film to bez problémů naláká. ()

ladynka 

všechny recenze uživatele

Fajnový sebevražedný králík, jinak slabomyslná moralitka o tom, jak je důležité mít rodinu a vážit si jí. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zajímavý předvánoční krátkomentážní animák, který by mohl být samozřejmě lepší, ale před vánoci, proč ne? Příjemná pohádka, která neurazí... 6/10 = 60% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný, ale z těhle vánočních 20 minutových příběhů (Shrek, Madagaskar, Kung Fu Panda) se mi tenhle líbil nejméně :) 3* ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// +bezvadná animace postav, známé postavy a prostředí, vánoční hudba a vánoční tématika -jenže to už tu párkrát bylo/// Nějak mě některé animované kraťasy neohromují. Zde je sice krásná vánoční nálada a poselství, že být na vánoce s otcem (rodinou) je nejdůležitější, ale chybí mi tu víc humoru, připadá mi to jednoúčelové./// Celkem 65%/// ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Prázdninový dovětek k jednomu z nejlepších dětských animáků, to už ze svého titulu nemůže být vyloženě nudné - a také že není, hlavní postava pořád funguje skvěle a vtipnost kterou srší všechno co dělá je stále nezměrná. Ale jak je zvykem, Vánoce zprasí všechno, obzvlášť co se filmů týče, a tak se milá mlátičkoidní Panda skrze slušné gagy noří do stále odpornější patetičnosti "děje" až ke slizce slaďounkému závěru. Nezbývá tedy než ignorovat příběh a užít si skvělou choreografi s originálními vtipy těžícími z hrátek postavami, střihem filmu i jeho celkovou narací... a možná pak člověk ani nebude moc zvracet z té sluníčkově hřejivé poslední třetiny. 7/10 ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Příjemné, spousta originálních nápadů (především "rotující" místnosti), ale až moc patetické a poučné. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že jsem se potrhal smíchy, ale jako vánoční zákusek mezi pohádkami dobrý. Potěší několik povedených nápadů a jasně, děti budou šílet. 70% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Vtipné, akčné, vizuálne šialené. Škoda trochu rozpačitého rozbehu. Na kraťas TUČNIAKOV Z MADGASCARU to nemá, ale je tu prekvapivo dobre zapracovené posolstvo... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Po vánočním speciálu od Shreka a Madagaskaru přichází Kung Fu Panda speciál, který nenabízí nic nového a z této trojice zaostává na posledním místě kvůli nedostatku humoru a přebytku sentimentality. Mohlo to být lepší, ale i horší. ()

Earl_23 

všechny recenze uživatele

Opravdu moc povedený vánoční krátký film. Už originální snímek Kung Fu Panda jsem si moc užil, takže ani zde jsem se nenudil. Podle mě je to mnohem lepší než třeba taková Shrekoleda nebo podobný kraťas od Madagaskaru. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jedná sa vo svojej podstate o vianočne moralizujúci príbeh, ktorý nám neukazuje ďalšie dobrodružstvo pandy Po, len sa snaží ukázať, že aj kung fu majstri majú napriek zásadám srdce. Znova sa tu ale ukazuje majstrovstvo Kung Fu Pandy - aj napriek moralizovaniu je príbeh podaný z ľahkosťou, z vyváženým humorom a krásnou animáciou. Neviem, či začínam byť sentimentálny, ale nejako voči tomu nemám výhrady. Síce ma mrzí, že príbehy by mohli byť viacej epickejšie a čo sa týka charakterov prepracovanejšie, ale očividne sa jedná len o zábavu pre deti. A čo si cením, nehrá sa to na umenie ako Shrek. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Páni, tenhle lampion jsem vyráběl jako medvídě !!" - "A víš, proč byl hned nahoře ?? V létě jsem tu krabici otevřel, abych se na něj podíval !! Já zimní svátky jednoduše zbožňuju, už jsem se zkrátka nemohl ani dočkat !!" ()

Reklama

Reklama