Reklama

Reklama

Kung Fu Panda slaví svátky

(TV film)
  • USA Kung Fu Panda Holiday Special (více)

Blíží se oblíbené zimní svátky plné ozdob, tancování a jídla. Vyhlášený pandí jedlík Po se nemůže dočkat, až se svým otcem bude moct opět pohostit báječnou nudlovou polévkou své přátelé z celé vesnice. Jenže letošní svátky budou muset proběhnout v jiném duchu. Po se stal novým Dračím bojovníkem, jehož povinností je organizace zimní hostiny pro mistry kung-fu ze všech provincií. Legendární hostina v Nefritovém paláci představuje vrcholně dokonalou a kultivovanou událost, která vyžaduje přísnou etiketu. Dokáže Po dostát svým povinnostem bojovníka, když srdcem tíhne k oslavám ve společnosti svého milovaného otce a přátel? (Česká televize)

(více)

Recenze (116)

Terva 

všechny recenze uživatele

Je to jen véča a zábava, to zvládnu. Sekané scény okolo 11 minuty jsou nejveselejší. CITÁT - To je katastrofa !!!......... Klasický příběh dračího bojovníka Poa, který dokáže vše otočit na ruby. Hořko sladký příběh z veselým koncem. Jak taky jinak. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Kung Fu Panda a její malé vánoční doprodružství. Je to pěkné, rodinné a klidné, tak jak se svátky vlastně patří. Určitě to ale mohlo to být delší a zábavnější, jak by pandě více slušelo. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Tohle se fakt vůbec nepovedlo. Zdlouhavých dvacet minut plných až nechutného moralizování, a navíc postrádajících jakýkoli humor. Párkrát jsem se uchichtl, ale spíše jsem obracel oči v sloup nad tím jak to bylo trapné. /viděno v TV: 20% a 1*/ ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

2.1.2011 ~ Vánoční kraťas hopsající pandy aka dračího bojovníka. Jak je to krátké, tak je to zbytečné. Tvůrci jen nechtěli dopustit, aby na původní Kug-Fu Pandu lidi zapomněli dřív, než dodělají pokračování. ~ V tom případě OK, budiž. Že bych byl nějak zvláště vyplesklý z původního filmu, to říct nemůžu. Doba, kdy se mi líbilo, když zvířátka mluví a dělají věci jako lidi, samá někam k animovanému Willimu Fogovi a Rychlé Rotě. Že by mě to dokázala zaujmout nyní, to už se moc říct nedá. Leda-že by byl příběh postaven hodně na nadsázce a vtipu, což zrovna tahle vánoční verze není. ~ Panda se těší na svátky se svým tátou, jak budou vařit něco zase spolu, když v tom se objeví mistr a řekne Pandě, že je hostitelem nějaké důležité večeře všech mistrů Kung-Fu. Táta se urazí, Panda jde do toho, ale je to hňup a tak nezvládá. Pomohou mu přátelé, ale všechno je nakonec stejně jinak, protože Vánoce se mají slavit v kruhu rodinném a přátel, ne s cizími zvířaty. A tak se všechno stěhuje k tátovi do vývařovny a všichni jsou šťastní a Vánoce jsou veselé. ~ Pominu-li, že v příběhu sice není o Vánocích ani slovo, ale všechno barevně svítí a je sníh, takže Vánoční atmosféra jak vyšitá, a to, že pochybuji o slavení Vánoc někde v Číně, bylo to jen jedno velké klišé bez špetky nápadu, hlavně že se skákalo a tvářilo se to cool. ~ Já vím, jsem hnidopich. Ale ne proto, že bych ty chyby hledal, ale protože mě to nebavilo a ty hlouposti mi do očí úplně prýštily. Prostě si nemůžu pomoct, ale vánoční Kung-Fu Panda byla ještě zbytečnější než minulý rok vánoční Shrek. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Černobílá panda znovu přichází na scénu. Je hezké, že se opět snaží přimět nejen ty nejmenší k tomu, aby si uvědomili, co je pro ně v životě prioritou. Bohužel ale nezachází dál za tento rámec a nenabízí nic, co bysme už v jiné formě neviděli někde jinde. Samozřejmě je hlavní hrdina pořád stejný hrom do police silák s dobráckou povahou a veselou náladou, jenže to už tak nějak o sobě nestačí k tomu, aby z kraťáku udělala něco víc, než jen průměrné dílko. Průměr trochu vytahuje sebevražedný králík, ten je opravdu snaživý. A i hudba od velikánů současnosti je zas jiná, neoposlouchaná a příjemně se line do ucha. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Preview pro druhý díl, abychom si připomněli hlavní postavičky. Samotný příběh ničím nepřekvapí, důraz na tradiční hodnoty, rodinu a přátele. Klišé každým coulem, nicméně poměrně fajnové a je z toho cítit vánoční atmoška. 7/10! ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Na americkej animák to má moc pěkný orientální nádech. Sice to kazí slova, ale jinak to je na Vánoce hezky naladí. A věřím, že dětem nebudou vadit ani ty dialogy. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Vánoční speciál Kung fu pandy má oproti ostatním svátečním kraťasům jedno velké plus. Není tu Santa Claus. Ono by to taky bylo dost divný, že? V Číně symbol amerických Vánoc....Na druhou stranu známe amíky, ty jsou schopný všeho, a proto mě tahle jejich vánoční soudnost mile potěšila. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Mám rád takéto krátke počiny, ale toto bolo naozaj slabé. Zasmial som sa možno dvakrát aj to nebolo také, že by mi to bránicu trhalo. ()

corona 

všechny recenze uživatele

Na Po-a, mám slabosť, tak mi nevadí, keď okrem Vianoc bude sláviť aj Veľkú noc, Deň nezávislosti a vďakyvzdania a čínsky Nový rok. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Jak je důležité být o svátcích obklopen rodinou a blízkými...ne že bych nesouhlasil, ale tento speciál moc nepřekvapil svou originalitou. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Pro Kung Fu Pandu mám slabost, a i když tento speciál rozhodně nedosahuje kvalit původního filmu, tak i přesto jsem se u jeho sledování příjemně pobavil. Jen škoda, že to nebylo trochu delší... ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak jak s dětma sjíždíme přes svátky ty vánoční animovaný kraťasy, tak se nám samozřejmě nevyhnul, ani ten populární s pandou. Nevím no, nechci dělat kůžičky, ale tohle má s Vánocema společnýho asi tolik, co rybí filé na talíři u štědrovečerní večeře! Jako, že možná jo, ale přitom to tam na úkor tradičního kapra, nemá co dělat! 40% ()

Reklama

Reklama