Reklama

Reklama

Soukromá dramata

(pořad)

Obsahy(1)

Soukromá dramata jsou ukázkou příběhů nejčastěji obyčejných lidí. Setkáme se ovšem i s osudy známých osobností. Odkrývají tedy zpovědi všech, a to bez ohledu na jejich sociální postavení, rasu, náboženské vyznání, sexuální orientaci či příslušnost k politickým skupinám. Soukromá dramata vyprávějí osudy těch, kteří obětovali vše kvůli jediné věci. Těch, jež přežili strašlivé katastrofy, těch, kteří se pro svou lásku vzdali všeho, co v životě měli, či těch, kteří se stali oběťmi zločineckých organizací. (MaxQ69)

(více)

Recenze (14)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Soukromná dramata" sa stali súčastnou obdobou zaniknutej investigatívnej, televíznej relácie "Na vlastní oči". Jeden z jej tvorcov, novinár, spisovateľ a reportér, Jozef Klíma, prešiel z Novy do konkurenčnej Primy, kde s teamom mladých, šikovných kolegov tvorí, reláciu podobnú tej, ktorú dlhé roky pripravoval, spoločne s parťákom Radkom Johnom, pre Novu. Pán Klíma výrazne zvýšil kredit tejto relácie. *** ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Tak jako obvykle se Nova zas nečeho zbaví a Prima to hned musí honem popadnout. Kdyby tam, ale nenarvali zpátky zas stupidní témata, která se probírala v úplných počátcích pořadu 'Na vlastní oči' a ušetřili si moderátoři těch trapnejch nevtipů, tak by to snad i možná šlo. Už mi v tomhle pořadu chybí, jen návrat debilní kachny, operací za živá a bez použití anestetik. Jako se nám pokoušela Nova nalhat v devadesátým čtvrtým... ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Klíma s Kroupou jsou novináři par excellence, ovšem, chlapci, nesnažte se býti mezi reportážemi vtipní. Nebo-li, ševče, drž se svého kopyta. Kvalitní pořad, který má křivku na grafu koukatelnosti samozřejmě dle aktuálních témat. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Reportáže, které mají hlavu a patu. Kroupa s Klímou zkrátka dělají svou práci dobře. Doufám, že je nikdy neuvidím v politice jako Johna. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nepovedené Na vlastní oči. Spousta reportáží je tam jako by vycucaná z prstu nebo absolutně o ničem s cílem zaplácnout čas pořadu. ()

Ham.and.eggs 

všechny recenze uživatele

Takovýhle pořady jsou důležitý, ať už mají předěly jakkoliv vtipný/nevtipný. Radši jedny SD než padesátery Televizní Noviny... ()

cunicekb 

všechny recenze uživatele

Průměrný pořad avšak patří mezi lepší samozřejmě ve svém okruhu. Nejlepší však byly pořady do kterých se pan Klíma pustil začátkem 90. let. ()

Bila_pani 

všechny recenze uživatele

Super! Je evidentní, že koncepce je stejná jako u pořadu Na vlastní oči. Ale to mi nevadí, ba právě naopak. Klímu mám ráda a John se svojí strašnou intonací už tam neoxiduje, nahradil ho Kroupa, který s Klímou tvoří sehranou dvojici a baví mě, jak se navzájem špičkují :). Jen tak dál! ()

Reklama

Reklama