Reklama

Reklama

Lady Blue Shanghai

Krátkometrážní / Mysteriózní / Romantický
Francie / USA, 2010, 16 min

Obsahy(1)

Tajomná kabelka v Shanghaiskom hoteli, ktorá môže ale nemusí byť súčasťou skutočného príbehu, alebo sna, ktorý sa mohol, ale aj nemusel hlavnej hrdinke prisniť. Tápanie po skutočnosti a snaha pochopiť, čo sa deje, dáva odvahu hlavnej hrdinke si spomenúť na veci uložené hlboko v jej podvedomí, v ktorom vystupuje jeden muž a modrá ruža. (ScarPoul)

(více)

Recenze (49)

Jurkodak1 

všechny recenze uživatele

Já nevím, mám rád Lynchovy starší filmy, ale ty nový působí až moc digitálně a nesrozumitelně, což se mi moc nelíbí, ale i tak jsem tomu dal ****, protože je to kus umění. ()

bachacek 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mě napadlo, že si třeba dělá legraci. Třeba ho tak popudilo, že má po Blue Velvet točit reklamu na modrou kabelku, že se rozhodl vzít to, natočit co největší hloupost s několika nicneříkajícími 'lynchovskými' prvky a pak sledovat, jak to všichni jak poslušné ovečky chválí. A ač se tohohle nápadu ještě plně nevzdávám, tak jak ubíhala jedna dlouhá minuta za druhou, začalo mi docházet, že to pan Lynch asi bohužel myslel vážně. Škoda. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Proč by David Lynch nemohl natočit reklamu na kabelky? Už přeci předvedl i daleko horší úlety. Když použije svou typickou atmosféru a krásnou Marion Cotilliard, není důvod proč by to mělo dopadnout podprůměrně. ()

jiricek86 

všechny recenze uživatele

Lynchova 16-ti minutová filmová reklama na kabelku Dior. výborně! modrá kabelka, červený příběh, všechno funguje podle jeho pravidel.. ()

enyvan 

všechny recenze uživatele

Hutný, hudebně (nebo spíš zvukově) úžasně podbarvený a mysteriózní, jako vždy. Tak jak jsem u Lynche zvyklej a tak jak to mám rád! Navíc ještě ta úžasná a krásná Marion! No už aby David zase něco natočil!! Zatim za 4, ale... ()

van Lumineux 

všechny recenze uživatele

Jsem si jist, že tento svět už lepší reklamu na kabelku nikdy nespatří. Není to ale příliš konkureční prostředí, taková kabelková tvorba - kinematografie ženských příslušenství. Zbytek veleděl tohoto původu se většinou ani nesnaží nabídnout nadsnovou ambientní hudbu, která skrytě chmuří v táhlém vytržení, ani hypnotické mazanice barevných světel technocentrické metropole. Prostě efektní kraťas, mlhavý styl a osudové gesto. Těším se, až natočí reklamu na vložky. ()

Reklama

Reklama