Reklama

Reklama

Čmuchalové

(seriál)
USA, 2010, 9 h 23 min (Minutáž: 41–52 min)

Tvůrci:

Ted Griffin

Kamera:

Curtis Wehr

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Donal Logue, Michael Raymond-James, Laura Allen, Kimberly Quinn, Jamie Denbo, Rockmond Dunbar, Loren Dean, Zack Silva, Mirelly Taylor, Tasha Dixon (více)
(další profese)

Epizody(13)

Bývalý policajt a jeho nejlepší kamarád rozjedou soukromou detektivní kancelář. Poněkud nestandardní duo řeší zločiny a snaží se vyhnout jak nebezpečí, tak jakékoli zodpovědnosti... (oficiální text distributora)

Recenze (26)

Peytl 

všechny recenze uživatele

Dnes po 5 dílu už můžu napsat, ANO, styl humoru, úžasný postavy a dialogy jsou pro mě slastí, napsal jsem slastí? No, napsal, protože jsem teplouš......snad nebudu časem měnit názor a hodnocení, zatím plnej počet a všem doporučuju. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Naozajstná škoda, že toto si nechytilo sledovanosť a po prvej sérii to skončilo. Dnes ľudia pozerajú asi len fantasy, mimozemské blbosti a proste všetko, čo nemá ľudskú podobu. Pritom tento seriál je prekvapujúco tak anglicky vtipný, ironický, sú v ňom super prípady a súkromný život hlavných postáv je tiež veľmi zaujímavý. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Osobně mi tedy ústřední duo / trojka nepřirostlo k srdci. Nedá se říct, že je to špatný seriál, ale není ani dobrý. Takový průměr, nic, co by víc upoutalo pozornost nebo chytlo za koule. Navíc v podstatě minimum vtipu, i když si to na sem tam vtipné chce hrát. Občas se objeví dobrý vtip, ale ti dva jsou pro mne sice chvílemi zajímaví, ale jindy nevyhranění, a prochází jim až příliš mnoho podivně jednoduše. Má to dobrou kameru, zvuk, ale ten příběh (příběhy) jsou takové nanicovaté, a rodinné momenty se sem hodí jen velmi volně. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: PRIMA COOL = 24.10.2011 (R: 14.7.2012) - Dvaja sympatickí životní stroskotanci namiesto toho aby sa utápali v depresiách, sa začnú vydávať za súkromných detektívov aby zohnali nejakú tú "škváru" na každodenné živobytie. Zhodou okolností narazia na prípad, ktorý zmení ich osudy. --- Vzhľadom na to, že diváci dávajú prednosť vykonštruovaným kravinám typu LOST (alebo najnovšie THE EVENT), nebola táto séria príliš úspešná a po 13. epizódach "šla do kopru". Pritom jednotlivé príbehy mali spád, švih, potrebnú dávku realizmu a nevtieravý zmysel pre suchý humor. Navyše neskĺzli do telenovely ani keď sa v nich rozplietali zložité vzťahové zápletky a zaobišli sa bez všadeprítomnej vulgárnosti a morálneho rozkladu, ktoré dnes podaktorí "znalci" považujú za revoltu voči politickej korektnosti pestovanej na podhubí pretvárky a falše. (2.3.2012) ()

fishki 

všechny recenze uživatele

Veľmi nenápadný seriál (verím, že len zatiaľ). Mňa si hlavná dvojka (trojka, štvorka, ako to beriete) omotala hneď od prvej minúty. V polke prvej sezóny tomu nechýba šarm, napätie, "bežné" príbehy a humor. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Dokonale napsané postavy, suchý humor a parádní dialogy mezi hl. postavami hrané Loguem a Raymondem Jamesem. I kriminální zápletky jsou celkem originální (např. díl s klukem co má amnézii). Po famózním "The Shield" a velmi slušných "Sons of Anarchy" další povedený seriál z dílny FX. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní seriál, který se neprávem dočkal jen jedné sezóny. Úžasná neo-noir atmosféra proložená kvalitním černým humorem, jakoby vypadla z filmu Kiss Kiss Bang Bang. Po pravdě Terriers působí jako seriálová verze tohoto skvělého filmu, což opravdu není na škodu. Skvělá ústřední dvojka čerstvých detektivů bez licence (bývalý policista a bývalý zloděj), skvělé vedlejší charaktery, prvotřídní scénář a neokoukané prostředí San Diega.... a mohl bych tu s chválou pokračovat ještě několika odstavci, ale jediné co potřebujete vidět: Máte-li rádi atmosferický neo-noir proložený občasným vtipem na úrovni, tak Terriers prostě musíte vidět. Ne. Jinak. Máte-li aspoň špetku vkusu a patříte do cílovky 18-35 - gratuluji právě jste se ocitl na profilu vašeho nového oblíbeného seriálu. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Tomuto seriálu přesně odpovídá přirovnání k Lethal Weapon. Krimi nepostrádající důvtip, sympaticky natočené a se správnou dvojkou detektivů. Velmi příjemné seriálové překvapení :-) ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

A tak ''Useknutý ruka z Bladea'' (já furt odkud ho znám) a ''Psycho z Real Shit'' (když to ještě nebyl takový Shit) klíd'o utáhnou seroš.A nebo vlastně ne :/.Škoda sou to sympoši,je to pohodovka a já bych se určitě díval dál. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě seriál bavil, pak to začala padat do průměru - méně případů a více osobních problémů hlavních postav. 1 řada (13 dílů) je odpovídající, víc by jenom uškodilo. ()

xxENDxx 

všechny recenze uživatele

Po velmi vlažném prvním díle se z Terriers vyklubal v mých očích nejlepší seriál sezóny 2010. Variace na smrtonosnou zbraň, ovlivněná Shieldem se skvělou hlavní zápletkou i skvělými a neobvyklými případy týdne. I přesto že seriál byl po 1. sérii zrušen, ukončen je velmí uspokojivě. Ústřední hlavní dvojice je velmi sympatická a úvodní znělka děsně návyková. Hodnoceno po 1. sérii: 90% ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Někomu možná hlavní hrdinové nepřirostli k srdci, ale o to víc jsou mi sympatičtější, že se chovají reálně a mají spoustu chyb. Přitom se našlo místo i na špetku humoru. Excelentní seriál to není, ale rozhodně nadprůměr. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Deväť rokov sedieť pri jednom seriály a pozerať sa na to, ako upadá jeho kvalita je v tejto dobe zrejme módou. Terriers mali veľký potenciál, no z neznámych dôvodov ho ukončili. Mne to však nevadí, pretože tých 13 dielov mi stačilo na to, aby som si obľúbil hlavných protagonistov, prišiel seriálu na chuť a aj sa s ním dôstojne rozlúčil. Nevravím, že by som neprivítal pokračovanie, ale akosi mi stačí koniec taký, aký bol. Seriál má čo ponúknuť či z humornej, kriminálnej ale aj dramatickej stránky, takže nemôžem dať inak ako 5 hviezd. ()

TomStrom 

všechny recenze uživatele

Terriers jsou přesně seriál na všední odpoledne. Kouká se na ně celkem příjemně, ale nic extra, co by mohlo vzbudit nadšení, to zase není. Ústřední dvojka si mě osobně nijak nepodmanila, případy taky nejsou kdovíjak zajímavé a toho humoru tady taky až tak moc není. Scénáristé neodvedli špatnou práci, ale najdou se lepší seriály a to i v žánru krimi. Že už se Terriers druhé sezóny nedočkají mě nijak nermoutí, jedna série naprosto stačila. ()

goodnic 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem konečně narazil na postavy, které mi nejsou z nějakého důvodu protivné. Sice jsem zatím viděl jen pilot, ale s jistotou mlžu říct, že tenhle seriál se nemůže vyvinout špatně. Na to jsou hlavní hrdinové moc sympatičtí. Bylo to sice trochu ospalé a občas se projevilo docela nelogické chování, ale to se jeví jako zcela nepodstatné. ()

Euchrid 

všechny recenze uživatele

Jediný seriál který dostal na IGN deset z deseti nejspíš stojí za zkoušku ;-) Dávkuju si ho zatím pomalu, protože je natočená jedna série a tím to hasne, což moc nechápu protože zatím je to luxus. Příjemný, uvolněný a chytrý (přesně jako já ;-)..) seriál. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Série začíná celkem nadějně s docela sympatickou dvojicí zoufalců - soukromých detektivů, kteří v prvních dílech řeší drobné věci. Sice jsem se ničemu ani jednou nezasmál, ale dalo se na to jakž takž koukat, pokud člověk v každém díle popřeskakoval tak 20 minut zbytečných blábolů. V druhé polovině série to jde do kytek. Už se skoro nic neřeší, jen se žvaní, přibývají vedlejší linky a další zbytečné postavy a ty žvaní a žvaní. Přibude rodinných vykecávaček a jakýchsi osobních problémů některých postav a tak se o tom furt žvaní, ale mě to vůbec nezajímá. Smysluplný děj se scvrkává na pouhých pár minut na díl, ještě navíc nezajímavých a nudných, a jinak se žvaní. Intenzivní, až protivná nezajímavá nuda. Je dobře, že to nepokračuje další sérií, nebylo by kam ani proč. (17%) ()

Luckyboy 

všechny recenze uživatele

Skvělé dialogy a chytrý humor. To mne na tomhle seriálu upoutalo především. Nejspíš ale nic, co by sypalo velké peníze. V záplavě detektivních seriálů, které sází spíš na osvědčené věci, které se konzumentům líbí (high-tech věcičky, charismatičtí hrdinové z katalogů atd.), neměl podle všeho šanci. Škoda. ()

Reklama

Reklama