Reklama

Reklama

Čmuchalové

(seriál)
USA, 2010, 9 h 23 min (Minutáž: 41–52 min)

Tvůrci:

Ted Griffin

Kamera:

Curtis Wehr

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Donal Logue, Michael Raymond-James, Laura Allen, Kimberly Quinn, Jamie Denbo, Rockmond Dunbar, Loren Dean, Zack Silva, Mirelly Taylor, Tasha Dixon (více)
(další profese)

Epizody(13)

Bývalý policajt a jeho nejlepší kamarád rozjedou soukromou detektivní kancelář. Poněkud nestandardní duo řeší zločiny a snaží se vyhnout jak nebezpečí, tak jakékoli zodpovědnosti... (oficiální text distributora)

Recenze (26)

goodnic 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem konečně narazil na postavy, které mi nejsou z nějakého důvodu protivné. Sice jsem zatím viděl jen pilot, ale s jistotou mlžu říct, že tenhle seriál se nemůže vyvinout špatně. Na to jsou hlavní hrdinové moc sympatičtí. Bylo to sice trochu ospalé a občas se projevilo docela nelogické chování, ale to se jeví jako zcela nepodstatné. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Naozajstná škoda, že toto si nechytilo sledovanosť a po prvej sérii to skončilo. Dnes ľudia pozerajú asi len fantasy, mimozemské blbosti a proste všetko, čo nemá ľudskú podobu. Pritom tento seriál je prekvapujúco tak anglicky vtipný, ironický, sú v ňom super prípady a súkromný život hlavných postáv je tiež veľmi zaujímavý. ()

Reklama

Luckyboy 

všechny recenze uživatele

Skvělé dialogy a chytrý humor. To mne na tomhle seriálu upoutalo především. Nejspíš ale nic, co by sypalo velké peníze. V záplavě detektivních seriálů, které sází spíš na osvědčené věci, které se konzumentům líbí (high-tech věcičky, charismatičtí hrdinové z katalogů atd.), neměl podle všeho šanci. Škoda. ()

xxENDxx 

všechny recenze uživatele

Po velmi vlažném prvním díle se z Terriers vyklubal v mých očích nejlepší seriál sezóny 2010. Variace na smrtonosnou zbraň, ovlivněná Shieldem se skvělou hlavní zápletkou i skvělými a neobvyklými případy týdne. I přesto že seriál byl po 1. sérii zrušen, ukončen je velmí uspokojivě. Ústřední hlavní dvojice je velmi sympatická a úvodní znělka děsně návyková. Hodnoceno po 1. sérii: 90% ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: PRIMA COOL = 24.10.2011 (R: 14.7.2012) - Dvaja sympatickí životní stroskotanci namiesto toho aby sa utápali v depresiách, sa začnú vydávať za súkromných detektívov aby zohnali nejakú tú "škváru" na každodenné živobytie. Zhodou okolností narazia na prípad, ktorý zmení ich osudy. --- Vzhľadom na to, že diváci dávajú prednosť vykonštruovaným kravinám typu LOST (alebo najnovšie THE EVENT), nebola táto séria príliš úspešná a po 13. epizódach "šla do kopru". Pritom jednotlivé príbehy mali spád, švih, potrebnú dávku realizmu a nevtieravý zmysel pre suchý humor. Navyše neskĺzli do telenovely ani keď sa v nich rozplietali zložité vzťahové zápletky a zaobišli sa bez všadeprítomnej vulgárnosti a morálneho rozkladu, ktoré dnes podaktorí "znalci" považujú za revoltu voči politickej korektnosti pestovanej na podhubí pretvárky a falše. (2.3.2012) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • V díle 8. s názvem "Všichni jsou už v Mexiku" se v jedné scéně objeví Keith Szarabajka, Rockmond Dunbar a Donal Logue. Zajímavostí je, že všichni tři se shodně objevili i v seríálu Zákon gangu (od r. 2008). (Chibs)
  • Produkce seriálu byla i přes pozitivní ohlas fanoušků po první sérii zastavena. (Chibs)

Reklama

Reklama