Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh je volně inspirovaný skutečnou událostí, k níž došlo ve Spojených státech. Parta středoškolaček si založí tajnou společnost se stejně tajným cílem. Jde o patnáctileté dívky z dobře situovaných rodin, které jsou chytré, citlivé, dobře vychované a vědomé důsledků svého neobvyklého rozhodnutí. Nicméně své životy považují vesměs za jednotvárné a nudné, tudíž hledání absolutní pravdy spojené s novými emocemi se jim jeví jako vhodné zpestření i řešení. (La Película)

(více)

Recenze (2)

Heyyy 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný film o dospívajících slečnách, které jsou znuděny životem a tak si založí skupinu MAKAMAT, o které až do 2/3 filmu nevíme ani jaký je její cíl. Některé pasáže mě pobavily a připomněly mě ve věku nějakých 13 let, vesměs je to ale hodina a půl nudy. SPOILER. Závěr je ještě podivnější, kdy jsem nepochopila jestli otěhotnění bylo účelem, nebo jen náhodou (nevěřím, že by všechny holky otěhotněly, není to vždy tak snadné, a tak blbý snad taky nebyly). ()

Lenss 

všechny recenze uživatele

Zoufalý pokus o autentickou sondu do pubertálních let divek co právě objevují samy sebe. Do jejich světa nudy, marnotratnosti a žalu se vydává kamera natolik relaisticky, že nuda a marnotratnost přímo tečou z plátna a topí diváka ve zprostředkované nicotě. To poslední co před smrtí uslyšíte je permanentní skřehotání mutujících hlásků. ()

Reklama

Reklama