Reklama

Reklama

Falling Skies

(seriál)
  • USA Falling Skies
Trailer 8
USA / Kanada, (2011–2015), 36 h 49 min (Minutáž: 39–43 min)

Tvůrci:

Robert Rodat

Hrají:

Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Maxim Knight, Sarah Carter, Will Patton, Connor Jessup, Colin Cunningham, Mpho Koaho, Seychelle Gabriel, Doug Jones (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Tento zbrusu nový sci fi seriál vypráví o tom, jak na naší Zemi přistála agresivní mimozemská rasa, která se lidstvo snaží zcela vyhladit. Bývalý učitel, jehož hraje televizní hvězda Noah Wyle spojí zdecimované zbytky obyvatel a rozhodne se invazi vzepřít. Seriál pro kabelovou společnost TNT produkuje režisérská legenda Steven Spielberg. (Bart16)

(více)

Recenze uživatele gemi k tomuto seriálu (8)

Falling Skies (2011) 

Utahaný, umolousaný seriál, ve kterém se všechno ubírá odnikud nikam. Je to prostě taková Ulice sci-fi seriálů. Totálně céčková záležitost s minimálním rozpočtem, který se odráží úplně ve všem. Mizerným CGI počínaje, přes "davy" o několika lidech a stupidním scénářem konče. Kdo to srovnává s o několik tříd lepším Colony, musí být úplně padlý na hlavu. Zajímavé je, že toto mělo pět sérií, zatímco Colony umřel po třech a měl pětinovou sledovanost. Američané musejí být úchylní masochisté, jinak si to neumím vysvětlit. Protrpěl jsem se všemi pěti sériemi až do absurdního konce a pokud teď zrovna přemýšlíte, jestli má cenu obětovat 37 hodin života tomuto seriálu, tak odpověď zní NE. ()

Série 1 (2011) (S01) 

Zlaté pravidlo dobrého seriálu spočívá v tom, že se na začátku vytasí s tím nejlepším, co má. S nějakou scénáristickou lahůdkou, kterou naláká diváka na další díly. Tvůrcům tohoto seriálu to ale zřejmě zatajili, protože tady se začátek (a následně celá série) táhne jako smrad. Jakoby to byla dvanáctá série, ve které už totálně došla invence. Navíc vše se topí v patosu a stupidiním, nelogickém chování postav, navíc je to korunované CGI jako z konce devadesátých. Nechybí ani mladá, atraktivní katolická fanatička, která má vyvolávat pocit naděje (asi), ale svojí sluníčkovou naivitou až hloupostí vyvolává spíše soucit. ()

Sanctuary: Part 1 (2011) (S01E06) 

První díl, u kterého jsem neumíral nudou. Kam to napsat?! Sem. ()

Mutiny (2011) (S01E09) 

Jedna hvězda dolů za stupidní, neuvěřitelný twist v chování postav, které se na základě relativní banality div nepostřílejí, aby si nakonec řekli, že jsou největší kamarádi. Chjo. ()

Série 2 (2012) (S02) 

No, tak rozhodně lepší než supernudná první série. Na druhou stranu je to prostě taková Ulice sci-fi seriálů. Totálně céčková záležitost s minimálním rozpočtem, který se odráží úplně ve všem. Mizerným CGI počínaje, přes "davy" o několika lidech a stupidním scénářem konče. ()

Série 3 (2013) (S03) 

Utahaný, umolousaný seriál, ve kterém se všechno ubírá odnikud nikam. Žádná gradace děje. Ono by to třeba ani nebylo tak špatné, kdyby scénáristi nebyli totální vyhulenci. Dost často někoho z nich napadne něco jako: "Ha, tady by se ty postavy mohly porvat." A tak se porvou, přestože to nedává vůbec žádný smysl. ()

Search and Recover (2013) (S03E05) 

Ono by to třeba ani nebylo tak špatné, kdyby scénáristi nebyli totální vyhulenci. To prostě někoho z nich napadlo: "Ha, tady by se ty postavy mohly porvat." A tak se porvou, přestože to nedává vůbec žádný smysl. ()

Série 4 (2014) (S04) 

Došly prachy! Ne že by předchozí tři série byly nějaká velká paráda, to ani náhodou. Ale ve čtvrté se už úplně rezignovalo na výpravu a kompars se osekal na pětinu. Prostě vaříme čtvrtý čajíček ze stejného pytlíku. A to už je na chuti sakra poznat. ()

Reklama

Reklama