Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáctiletý Moon strávil svůj dosavadní život uprostřed lesů. Jeho otec nechtěl žít v civilizaci a podmaňovat se řádu, který s sebou život ve městě přináší. Po jeho smrti ale zůstává Moon úplně sám, opuštěný a vyděšený, že pokud ho úřady najdou, pošlou ho do dětského domova. Nějaký čas se mu sice daří skrývat, ale zanedlouho skončí tam, kde nechtěl – v dětském domově. Přestože tu nalezne zázemí a opravdové přátelství, touha po svobodě je stále příliš velká. A tak Moon a jeho kamarád Kit plánují útěk... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Puerdraco 

všechny recenze uživatele

Tak len zo srandy zopár postrehov: 1. V okolí o ich lesnom živote evidentne vedeli, ale nikoho nezaujímalo, že chlapec nechodí do školy a pod. 2. Nato, že žil 11 rokov v lese tak má dokonalý chrup a je bez jaziev. 3. V pasťáku väzenského typu si kľudne po večierke ide ľahnúť spať do záhrady a nikto si toho nevšimne. 4. Pri úteku z pasťáku robia taký hluk, že by zobudili aj spiacich poslancov v parlamente. 5. Po úteku sa chlapcom akosi nešpiní oblečenie. 6. Aj zo zapaľovačom je zložitejšie rozložiť oheň než ako to s trením driev dokázal lesný chlapec. 7. Zaujímavé, že do roky nastraženej pasce na diviaky sa za tú dobu nič nechytilo. 8. Drevo v lese sa láme v dokonalom lome. 9. V opustenej divočine sú krásne lesoparkové chodníky atď. atď. atď. INAK JE TO POZERATEĽNÉ. ()

Sinusiridum 

všechny recenze uživatele

I jako podívaná pro především dětičky je to dosti slaboduché. Klučík mi svojí naivitou (i když víme, že žil 11 let v lese) lezl tak na nervy, že jsem hynula touhou mu nafackovat, protivnej harant uječenej. Sorry no,nedojmulo, nelíbilo, hrozně nudilo :-) Potěšil jen jeho tatík, kterej byl tak věrnej svým zásadám, že kvůli zlomený noze radši umřel a nechal tam děcko samotný, s radou ať jde na Aljašku :-) než by si ho poslal pro pomoc, kde by kluk byl asi tak za půl hodiny :-D ()

Reiner 

všechny recenze uživatele

Moc hezký film, i když nepřiměřeně podrobený kritice zdejším "profíkům" ... Je to film, má myšlenku... Dokument hledejte jinde... ()

SgS_Sarge 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, celkem příjemný rodinný film, někde mezi 2 - 3 *. Člověk se na něj nesmí dívat moc kriticky a snažit se ho podrobit nějakému "logickému" rozboru protože pak se začne bortit jako domeček z karet. Lepší je nechat ho jen tak plynout a pak těch 90 minut uteče jako voda a divák se celkem příjemě baví. ()

Reklama

Reklama