Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

V alternativní historii za éry Meidži, kde spolu bok po boku žijí lidé a nadpřirozené bytosti označované jako „Jónin“, děvčata narozená jako poloviční Jóninové bojují proti Jóninům, kteří ohrožují klid ve společnosti. Lidská strana jim na pomoc dodá tři mladé muže, nadporučíky Japonské armády. Je možné, aby spolu mohli vycházet, pracovat, porozumět si? V době, kdy být už jen polovičním Jóninen, je něco špatného. (Zíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Tovární pás jede dál, setrvačnost má, chrlí jeden výrobek za druhým. Tentokrát na výrobní linku dodali čtyři nadpřirozené samičky, tři přirozené samečky v armádní uniformě, nějaká ta kouzlíčka a přehršel sakurových lístků (nebo to byly růžové okvětní plátky?). Lis opět vytvaroval pseudokontinuální seriál, v němž vlasově tenkou linkou děje spojují se navzájem všechny díly, aby se nakonec divák (nikoli však Subjektiv, ten to balí po díle pátém) doklopýtal k odhalení, že za vším, co se dělo, stojí jediný záporák, který nejspíše kdysi utrpěl nějaké trauma, ale v zásadě je pozitivně motivován, jen používá špatné metody. Tolik můj odhad. Pro zdání vznešenosti natře se produkt lakem výzvy k toleranci, úcty k tradici, ale i nadějným pohledem k pokroku. Mě však nikdo lakovat nebude. Slabé **. ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Velmi slabé. Ke konci jsem se musel přemáhat a dost jsem to posouval, aby to rychleji uplynulo. Prvních pár episod bylo velmi slibných, ale od takové 7. to začalo velmi rychle upadat. 50% Edit po 5 měsících. Snažil jsem se vzpomenout, o čem to vlastně bylo a krom tancujícíh lyšek a roztomilých vojáčků si nemohu vzpomenout na nic. Naprosto zbytečné anime. Snižuji hodnocení z *** na **. slabých 40% ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tohle byl jeden ze seriálů podzimní sezóny 2010, u kterého jsem se těšila na každý další díl. Příběh možná není nejoriginálnější, možná ani charaktery, přesto mě to bavilo, nenudilo a nemusela jsem protáčet oči v sloup nad hloupými dialogy. Nápad se mi líbil. Provedení také. Já jsem spokojená. I ta animace tomu pěkně sedla - hrozně se mi líbila Zakuro. Je to vážně takové příjemné, odpočinkové anime. Navíc zaříkávání těch čtyř bylo vždycky skvělé na poslech :-) A velmi mě pobavil ten konec - jak tam naklusaly děti a nabonzovaly to; jsem se opravdu nasmála. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama