Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzdělávací seriál pro předškolní děti. Seznamte se s Finleym a jeho kamarády. Finley je malé požární autíčko. Je zvědavé, odvážné a hlavně moc rádo pomáhá všude, kde je potřeba. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Bukk 

všechny recenze uživatele

Jediným důvodem před tím, abych nedala odpad, je ten, že je to pohádka a přijde mi to blbé. Animace hrozná, postavy nudné a ta doba než skončí díl - nekonečná! ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně výchovné, ale až moc - a ta výchovnost jde bohužel hodně na úkor zábavy, takže děti se nechytají tak, jak by člověk čekal... ()

Reklama

pan_buh odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle věc jsme stáhli jako protipól různých pořadů "pro děti" kde po sobě řvou, nadávají si a dětem ukazujou, že kovadlina na hlavu je ok, protože se z tý placičky normálně dostaneš a jede se dál. Bohužel toto je opačnej extrém, kde už odmala dětem podsouvají nějaká "pravidla" - ovšem ta pravidla jste nevymysleli ani neschválili vy jako rodiče, ty pravidla určil nějakej dementní tvůrce kterej se snaží udělat z dětí malé dementíky co se budou bát nůžek, sami si ani neuprdnou a přitom nebudou mít ahnung o tom PROČ něco nedělají. Jednoznačně nedoporučuju a zůstaneme u Včelích medvídků a Krkonošskejch pohádek.... ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že taková obdoba dnešních pohádek, která nahradila tu klasiku, kterou kdysi vysílali teď dělá děti ještě hloupější než ve skutečnosti jsou... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tisícístosedmdesátýpátý klon veselého a roztomilého dopravního prostředku určeného k "zábavě a poučení" malých dětí. V paměti mi utkvěl jen tím, že děti učí, že pizza se skládá z trojúhelníků, a proto je kulatá:) Pokud Vám na tom nepřijde nic divného (nemluvě o tom, že v cílové skupině by se pizzou rozhodně nikdo živit neměl), přeji Vám i Vašim ratolestem dobrou zábavu. Z mého pohledu je to čirá zbytečnost, 40%. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama