Reklama

Reklama

Co byste dělali, kdybyste se dozvěděli, že vám zbývá pár měsíců života? Anna Carter, ředitelka charitativní nadace, jejíž rodina se kdysi stala obětí náhodného zločinu, má jednoznačnou odpověď. Po tom, co je jí diagnostikován neoperovatelný nádor na mozku, se rozhodne vzít s sebou do hrobu tolik nenapravitelných recidivistů, kolik jen bude možné. S použitím peněz svého miliardářského šéfa cestuje po celé zemi a zbavuje se všech, kteří ubližují dětem (pedofily, špatné rodiče, bezduché podnikatele...). Je to cesta, jak učinit svět lepším místem, jak zabránit utrpení nevinných lidí. Ale policie jí je pomalu na stopě a její čas na tomto světe se pomalu krátí. Dokončí své dílo před tím, než ji dožene smrt? (TV Barrandov)

(více)

Recenze (2)

fraktal 

všechny recenze uživatele

Nezávislá produkce je na technické stránce filmu hodně znát, leč téma je nosné a hlavní hrdinka atraktivní. Navíc zpracování není až tak prvoplánovité, jak jsme u mnoha podobných "akcí" zvyklí - nebojí se ani klást otázky, ani dělat chyby. A to je (dle mého názoru) dobře. ()

Katcat 

všechny recenze uživatele

Představ si, že máš za sebou celý týden těžké dříny, pak i pracovní sobotu a večer přijdeš hotová z práce a projíždíš program. Forest Gump, Schindlerův seznam, Bod zlomu. Ty dva filmy znáš už nazpaměť, tak dáš šanci tomuto. No a pak ti dojde, že si se vytrestala tak strašně, že bys radši šla do práce i zítra, než aby ses na to musela koukat znova. BOŽE, TO BYLA PÍČOVINA!!! ()

Reklama

Galerie (21)

Reklama

Reklama