Reklama

Reklama

Three Days Grace: Live at the Palace 2008

(koncert)

Obsahy(1)

Ide o prvé DVD kanadskej hardrockovej skupiny Three Days Grace. ktoré bolo natočené v Auburn Hills, Detroit, Michigan.

Tracklist:

01. Animal I Have Become
02. Pain
03. Just Like You
04. Let It Die
05. Wake Up
06. I Hate Everything About You
07. Rooster
08. Riot
09. Get Out Alive
10. Never Too Late
11. Scared
12. Gone Forever
13. Home
14. Hey Man Nice Shot
15. Home (Peter-1307)

(více)

Recenze (5)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Můj nejnovější hudební objev. Už dva dny neposlouchám skoro nic jinýho než hity jako Pain nebo Animal I Have Become, takže koncert byla povinnost. Hudebně je to totální pecka, bohužel mi zážitek kazí ty vstupy mezi jednotlivýma písničkama - záběry ze zákulisí, setkání s fanouškama, přípravy koncertu, rozhovory atd. - kromě toho že to brzdí celej koncert, tak se to vlastně vůbec nijak neliší od ostatních kapel. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele

8,5/10. - Za mě se jedná o jeden z nejlepších koncertů a TDG mám moc v oblibě. Všichni to jsou velcí božani co do hudby dávají vše, ty inteviews kdy si tam povídali o každým členovi kapely dozvídání se spousty informací. Musím podotknout, že ta část kdy TDG hrálo s Adamem byla asi ta nejlepší, Adam byl srdce kapely po všech stránkách a dával jim šarm, teďkon jak zpívají s Mattem Walstem to je taky v pohodě, ale už to nemá na ty doby kdy s nima hrál Adam. Všechny písničky jsou naprosto energetické a miluju je a ten koncert byl topový! ()

Dariuska 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct, nejlepší koncert nejlepší kapely! Na začátku bylo cítit velké odhodlání a energie, koncert měl atmosféru! A že jim hraní živě nesvědčí? To samé bych mohla říct i o U2. P.S.Nezdá se mi, že by tam 5x něco vykřikovali :) ()

Dante16 

všechny recenze uživatele

kedysi za 5 potom za 4 a teraz za 3 :) lásku k 3DG a k tejto hudbe som dávno stratil a aj keď celkovo sa tomu nedá nič moc čo vytknúť není to o nič lepšie ako iné koncerty a preto nevidím dôvod tomu dať viac ako 3 hviezdy.Kedysi som nechápal prečo ľudia nemajú radi 3DG teraz tomu už rozumiem je to preto lebo znejú rovnako ako 90% iných kapiel ktoré hrajú to isté dokola.Už sa mi to proste nepáči ako kedysi. ()

Reklama

Reklama