Reklama

Reklama

Střelená komedie nabitá létem, tak charakterizují tvůrci celovečerní komedii WesternStory. Díky ní se do českého filmu vrací oblíbený žánr westernu a romantika divokého západu. Kolty proklatě nízko, stetsony vražené do čela, kankán v zakouřeném saloonu a dokonce ani legendární Vinnetou a Old Shatterhand nechybí ve filmu, který má v kinech premiéru v polovině května. To, že půjde především o zábavu, naznačuje i jedna z hlavních postav filmu v podání Petra Vondráčka. Jeho kovboj a hlavní frajer WesternStory má téměř celý film obě ruce v gypsu.
Fenomén Wild West Show založil legendární Buffalo Bill v roce 1883. Představení z divokého západu na novou sezónu připravuje i westernové město v Boskovicích, hlavní hvězda, švihák a frajer Presley, si ale během zkoušky zlomí hned obě ruce. Zaskočit musí populární herec z Prahy. Ten velmi rychle zjistí, že házet tomahavk v plné jízdě není taková legrace jako v televizi a že celý soubor a obyvatelé města western nehrají, ale že ho žijí. A také, že z úsměvu místní krásky se může zamotat hlava. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

Botič odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad jak z praku! Pár pěkných obrázků se sem tam vykřesat podaří, ale ani to nedokáže zastřít chuť chemického prefabrikátu, co chvilku šumí a pak se rozpustí. Aneb jaký může být film na jehož plakátu se Petr Vondráček ohání sádrovými faly? Moje intelektuální já umřelo. Sorry v názvu filmu až nečekaně trefné. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Tady si zase někdo chtěl něco kompenzovat, ne? Když jsem to poprvé viděl v TV, říkal jsem si:"Nebylo to špatný, tipuju tak modrá okolo 40-50% s tím jak jsou někteří rejpalové." Hmm, 20%? 187. nejhorší film? Rozhodně ne.... Vcelku milá letní komedie z prostředí westernového městečka (Pokus o to být originální nebo propagace za peníze jiných? *mrk mrk*) Zedníčka a Klepla mám rád, takže k obsazení za mě dobré. Kubec byl pro mě novinka - neurazil, jen jsem si musel zvyknout na novej ksicht. Příběh byl vcelku fajn a na dlouhý večer s miskou chipsů - fajn film. 75% a extenduji na 4*. Doporučuju. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Já bych Westernstory tak úplně nezatracoval. Sice je pravda, že režisér obdivuhodně ignoroval snad každou možnost k vytvoření jakéhokoliv parodického momentu (třeba příjezd lokálky na nádraží si o citaci Tenkrát na Západě vyloženě říkal), že scénář není nijak třeskutě vtipný (a i jinak je dost odbytý) a že většina herců jsou spíše "herci", jenže já si u toho opravdu odpočinul. Navíc se mi líbila hudba i přepůvabná Veronika Kubařová. Průměr, ale neškodný. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Co tady děláte ??" - "To by mě taky zajímalo.." Kde se tu vlastně sakra všichni vzali ?? Mário Kubec, ačkoliv si jako jediný snad držíc si odstup něco málo uhraje, se zdá jako ukázkový castingový nonsens, zato Pavel Zedníček alias Čmaňa už léta platí za odkecanou a trapnou estrádní postavičku, takže jeho účast v tomhle hnoji už nikoho nepřekvapí, alkáč Pavel Landovský už vlastně taky ne, Klepl, to je asi škoda slov, a rozkošné Veroniku Kubařovou s Kristýnou Leichtovou omlouvá snad jen jejich mládí.. Těžko si ještě mohou nějak zvlášť dupat.. Ale ani ony, byť tedy jen svou pouhou přítomností, nezachrání zhola nic, protože vele(vše a nic)umělec Vlasta Peška je zkrátka trapák, když blábolí cosi o parodiích ve stylu Limonádového Joea a zmůže se pouze na naprosto prázdný příběh v duchu těch devadesátkových sraček, když jen trhá fialky dynamitem, na něž se snad může odkazovat jen hovado zralý na ten kabátek, co má šněrování vzadu.. A jako experiment coby pokus o devadesátiminutovou reklamu Westernstory rovněž neobstojí, protože na nekončící product placement cosi už odborníka máme, tohle filmové vzducho(a humoru)prázdno dovedl k dokonalosti jihočeskej kudrnáč Zdeněk "Já bych se taky nenechal !! No !!" Troška.. Tak se taky nenechte okrádat, ani o čas, ani o iluze !! Český film žije !! Nebo spíš hnije ?? A tohle ?? Těžko hodnotit.. Prostě jen hanba blejt.. ()

PamelaJJK odpad!

všechny recenze uživatele

Jááááj, tak tohle se fakt nepovedlo. Petr Vondráček jako Vinnetou? Tak to si z nás snad už dělají pr***. S hubou dokořán jsem zíral na ten trapas. Ještě teď se mi nechce věřit, že na takovouhle echt zhovadilost mohl dát někdo peníze... To není komedie, ironie ani parodie. To je slátanina a blbost na entou. České komedie bývaly vždycky klenoty, ale tohle?!!! Průs** je, že už dlouho předlouho jsem neviděl povedenou českou čistokrevnou komedii. A asi ještě dlouho neuvidím... Žel bohu.... Než utrácet za vstupné do kina či DVD, tak si raději zajděte na indiánka do cukrárny. To jsou určitě mnohem užitečněji investované finance. A ještě si pochutnáte. Jistě víc, než na téhle "komedii". Ta je, bohužel, k zblití!!! ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Několik let před začátkem samotného filmování byla ve westernovém městečku Boskovice natočena ukázka se záměrem přilákat sponzory a získat prostředky. Jeden z hlavních protagonistů Mário Kubec se do dobového místa natolik zahleděl, že se stalo jeho novým bydlištěm. V Boskovicích si našel i práci, se kterou shodou okolností skončil současně se závěrem natáčení. (oje)

Reklama

Reklama