Reklama

Reklama

Střelená komedie nabitá létem, tak charakterizují tvůrci celovečerní komedii WesternStory. Díky ní se do českého filmu vrací oblíbený žánr westernu a romantika divokého západu. Kolty proklatě nízko, stetsony vražené do čela, kankán v zakouřeném saloonu a dokonce ani legendární Vinnetou a Old Shatterhand nechybí ve filmu, který má v kinech premiéru v polovině května. To, že půjde především o zábavu, naznačuje i jedna z hlavních postav filmu v podání Petra Vondráčka. Jeho kovboj a hlavní frajer WesternStory má téměř celý film obě ruce v gypsu.
Fenomén Wild West Show založil legendární Buffalo Bill v roce 1883. Představení z divokého západu na novou sezónu připravuje i westernové město v Boskovicích, hlavní hvězda, švihák a frajer Presley, si ale během zkoušky zlomí hned obě ruce. Zaskočit musí populární herec z Prahy. Ten velmi rychle zjistí, že házet tomahavk v plné jízdě není taková legrace jako v televizi a že celý soubor a obyvatelé města western nehrají, ale že ho žijí. A také, že z úsměvu místní krásky se může zamotat hlava. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PiperW

PiperW (hodnocení, recenze)

Moc jste to tu neocenili no. Nemůžu říct, že by mě film nadchnul, ale jako oddechovka docela dobrý. Slabší průměr

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Bože můj, 20%, aspoň těch 30% to tady mohlo mít. Vždyť je jasný, že od tohoto filmu nemůžete něco extra očekávat, mě se to opravdu líbilo, herci v pohodě, hudba někdy sice překážela, ale písnička v titulcích se mě opravdu líbila, dokonce více než věčně slyšet hlas Heleny Vondráčkový na konci Kameňáku, děj sice jednoduchý a předvídatelný, ale v pohodě, sice jsem se nesmála tak moc jako při jiných komediích nebo divadelní hře Slezského divadla Opava, kde hraje herec z tohoto filmu Daniel Volný, ale pokud si chceš odpočinout a opravdu na nic nemyslet, tak je to prostě slušné pokoukání. Moc se mi líbil Petr Vondráček a Pavel Zedníček. Kdo by to byl řekl, že ten herec kdysi dávno hrál malou roličku v mezinárodní pohádkové sérii Fantaghiro. Potěšila i přítomnost "teenagerky" z Comebacku Kristýny Leichtové. Tři hvězdičky, samozřejmě, že to hodnotím jako film, který rozhodně nepatří mezi ty nej filmy, co filmový průmysl vytvořil a nesnaží se ze sebe dělat něco, co není, ale proto, že se mi to líbilo a bavila jsem se u toho.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

"Nám tady mizí kozy!"
"No to se tak ženskejm po čtyřicítce stává!"
***
"A ne abys honil ženský!"
"S těmahle sádrama nemůžu honit vůbec nic!"
 
No to je bžunda, není nad lákavý trailer.

Moodik

Moodik (hodnocení, recenze)

Alespoň už všichni víme, co bude Nova dávat na Vánoce :-DDD To je hnus velebnosti...

Lucretius

Lucretius (hodnocení, recenze)

Dnes asi hraji ve Scale, ale na strankach Bkc je skodolibe odkaz na film Western... Ze "Zlata palma - vyber" :))

hero_bk

hero_bk (hodnocení, recenze)

Jenom pro zajímavost: Pro většinu filmů se šije oblečení na míru, které navrhují módní návrháři atp. Westernstory oblékal jeden z blanenských secondhandů, který se tím ještě chlubí ve výloze :-D :-D :-D

senky15

senky15 (hodnocení, recenze)

loco je španielske slovo znamena šialeny. Nič si z toho nerobte. Nevidel film kritizovať to rad. Ale nie všetko České musí byť hned dobré. Kritika je zda sa na mieste. A komentare prosim po filme nie pred. Dakujem

Phoenix86

Phoenix86 (hodnocení, recenze)

Zeck: Ne, nepochopil. Teda, asi pochopil, ale nepochopil jsem, proč se rozepsal do takový šíře a hlavně do komentářů, když to mohl napsat krátce a sem. Jinak k filmu. Zatím jsem ho neviděl, ale trailer mě dost vyděsil. Nevím, kdy se nám podaří natočit bláznivou komedii, ze který se místo toho nevyklube trapná komedie. Samozřejmě se můžu mýlit, přecejen je trailer jen souhrnem částí celku, jenže taky by to měl být souhrn těch nejlepších částí filmu, což se tady buď nestalo a nebo se teda bojím výsledku ještě víc. Co se hantecu a případného "moravského humoru" týče. Jsem z Moravy, Moravu i Brno mám rád a hantec mi v zásadě nevadí. V tomhle traileru mi ale přišel tak zbytečnej a iritující, že musím jednoduše souhlasit s tím, že to nebyl dobrej tah. Tím chci říct, že se tu nejspíš nejedná o nepochopení části díváctva, respektive toho z Čech, či z Prahy, kdy se naproti tomu Moravský, Brněnský, popřípadě Boskovický divák směje a navýsost baví. A tomu napovídá i hodnocní. Přece na to nechodí jen lidé z Čech? Jedině, že bychom z toho my Moraváci byli tak hotoví, že bychom zapomněli hodnoti, o čemž zase pochybuju. Takže sice na jednu stranu moje srdce plesá, že se tu pokusil někdo o něco jinýho, ve výsledku ale pláče, že z toho nejspíš vznikl další shluk čehosi podivného a dokonce snad i trapného. Nicméně se na něj stejně podívám, abych si mohl udělat jasnější a objektivnější názor. PS: Omlouvám se, že jem se tolik rozepsal :-)

Yangus

Yangus (hodnocení, recenze)

No ty vole, na co jít do kina když to brzo bude na Nově? Teť jsem zahlédl reklamu.

Hopi

Hopi (hodnocení, recenze)

Ale největší mučení je, když pražák mluví hantecem :)

hero_bk

hero_bk (hodnocení, recenze)

NinadeL: Vysáváme, ale už bych to vážně neřešil :) Už jsme fakt dost OT :)

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

debilní slátanina si vyžádala debilní diskuzi, na tom nevidím nic nepochopitelného :-D

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Kam jsme se to dostali od debilní slátaniny, kterou tenhle odpad bezesporu je?

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

A vy tam vysáváte nebo snad nasáváte? Slováci zase polejvají kytky, tak co ;)

hero_bk

hero_bk (hodnocení, recenze)

Zeck: Slovník cizích slov ne, spíš se mi to absolutně nelíbí, např. zpívaná intonace, protahovaný slabiky a třeba takovej výraz luxovat, kterej už se bohužel zabydluje i u nás na Moravě, tak za ten bych zabíjel ;)

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

gonga: "pražština"? Nějáké příklady této nové řeči? Jsem z Hradce, ale nemám pocit, že bych potřeboval slovník cizích slov, když se ocitnu v Praze. :-D

hero_bk

hero_bk (hodnocení, recenze)

gonga: Hantec je furt 100x lepší než za****á uzpívaná pražština, kterou nás média degenerujou dnes a denně...

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

gonga: Hantec je zábavný možná v  reklamě na pivo jednou za 10 let, ale udělat na něm prokagaci filmů ... ten trailer musel stříhat asi těžkej feťák na  heráku. Na druhou stranu je to možná to nejvtipnější z celého filmu.

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Tak v tom případě to u mě bude ještě za větší odpad? No potěžkoště...

slatkac

slatkac (hodnocení, recenze)

Zas tak špatný to nebylo,ale jenom za 3*-i Bastardi mě bavili víc jak toto "veledílo"

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Já jen nevím, kde Ti Brňáci berou, že je hantec zábavnej nebo směšnej. Jo, možná před deseti lety, dnes už je to jenom otravný.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Ježiši, jak já to těm idiotům, kteří na to šli do kina přeju. Ta mediální masáž od Novy, že se jedná o nového Vinnetoua, ta pompéznost ohledně kovbojů v Praze a pak na ně v kině vybafne největší sračka, kterou v životě viděli. Tu hodinu a půl v sedačce fakt museli zažívat westernstory.

Fill16

Fill16 (hodnocení, recenze)

Nejvíce se obávám toho, až to bude jednou běžet na Nově a rodiče z toho budou naprosto pif-paf.

hero_bk

hero_bk (hodnocení, recenze)

gonga: Ten hantec by bylo to poslední, co by mě vadilo :-) Ono, já nesnáším westerny obecně, ve westernovým městečku v Boskovicách jsem byl jednou za trest, a to bydlím ani ne půl hodiny od tama, a ta zápletka... Jeden z filmů, ke kterým si dám poznámku "Zapovězeno".

Yangus

Yangus (hodnocení, recenze)

Dnes jsem slyšel reklamu - bože co to zase je.
Ale hláška o kozách pě pěkná.
Do kina v žádném případě leda až to bude v TV.

lubomir91

lubomir91 (hodnocení, recenze)

Fakt je to tak špatné? Další zbytečná investice do filmu? Myslím, že čechům by neuškodilo aspoň rok nic netočit, našetřit a potom natočit  něco schopného..

choze

choze (hodnocení, recenze)

NinadeL: asi vidím, nevím :) Westernstory každopádně čeká na svůj první odpadem nehodnotící komentář, lidi! :D

Reklama

Reklama