Reklama

Reklama

Střelená komedie nabitá létem, tak charakterizují tvůrci celovečerní komedii WesternStory. Díky ní se do českého filmu vrací oblíbený žánr westernu a romantika divokého západu. Kolty proklatě nízko, stetsony vražené do čela, kankán v zakouřeném saloonu a dokonce ani legendární Vinnetou a Old Shatterhand nechybí ve filmu, který má v kinech premiéru v polovině května. To, že půjde především o zábavu, naznačuje i jedna z hlavních postav filmu v podání Petra Vondráčka. Jeho kovboj a hlavní frajer WesternStory má téměř celý film obě ruce v gypsu.
Fenomén Wild West Show založil legendární Buffalo Bill v roce 1883. Představení z divokého západu na novou sezónu připravuje i westernové město v Boskovicích, hlavní hvězda, švihák a frajer Presley, si ale během zkoušky zlomí hned obě ruce. Zaskočit musí populární herec z Prahy. Ten velmi rychle zjistí, že házet tomahavk v plné jízdě není taková legrace jako v televizi a že celý soubor a obyvatelé města western nehrají, ale že ho žijí. A také, že z úsměvu místní krásky se může zamotat hlava. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

Qitek odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná, neskutečná, neskutečná... SRAČKA!!! Česká filmová kultura je totálně v hajzlu!!! TOTÁLNĚ!!! Kterej kripl tohle zaplatil a kterej kripl na takové sračce bude rejžovat. Chce se mi blít z takových sranců a je mi stydno, že místo toho, aby se naše Česká kinematografie někam posunula dál, stahuje se né zpátky, ale jde přímo do prdele. Odplivuji. Jdu se z Vás pozvracet. Diletanti. Na druhou stranu mi z takových mrdek stoupá ego v branži. Shlédnul jsem to do půlky z čistě studijních důvodů, ale do konce to nešlo. P.S. Opět vidím, že někdo od filmu, či známí od štábu se tu budou snažit zachránit tuhle k politování hodnou břečku. ()

dainio odpad!

všechny recenze uživatele

Mám dojem, že kdybych seděl 2 hodiny na rozbité židli a zíral do stropu, tak by to byla smysluplnější aktivita, než sledování tohoto neskutečného braku. Prosím pěkně, co to mělo být ? Pane Peška, víte vůbec, co je to film ? Víte, že při filmu se dělají takové věci, jako je práce s herci, rozebírání scénáře apod. ? Takto, hodnocení odpad! je ještě k tomuto paskvilu velice ale velice optimistické. Tohle prostě nemělo nikdy vzniknout. A to doslova. Olmerovy porevoluční filmy jsou oproti tomuto kousku, veledíla. Hodina a půl dlouhotrvající nuda nud. Herci nehrajou - dělají prostě za nějaký mergle ze sebe šašky. Korunu všemu dodává naprosto nechutný, trapný, arogantní, ultra-mega nesympatický Petr Vondráček. Ten dozajista předvádí jeden z nejhorších výkonů, všech herců na světě. Tohle jsem ještě sakra nežral ! Nemluvě o oplzlém, vypatlaném a krajně protivným protagonistou zvukaře. Jak on tak Vondráček, Vám po celou dobu sledování, dávají takové ťafky trapnosti, že máte normálně chuť je vypleskat. A mistr Kubec ? Nejhorší je, že právě on, je jediným člověkem, na kterého se dá dívat. A nemyslím to výkonově. Ach jo, Nova producent = (dosaďte si sami). Opravdu už nikdy víc. Mělo by se to promítat na hodinách FAMU, jako ukázka toho, jak lze natočit špatný film už od prvních sekund. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že jsem byl docela překvapen. Takový pohodový snímek, u kterého se i zasměji jsem opravdu nečekal. Tohle není žádný westernový Kameňák. Tohle je dle mého příjemný, letní, odpočinkový film, u kterého jsem našel docela dost hezkých a vtipných momentů. I herecké výkony se mi u některých postav líbily. O technické stránce nemluvě. Jediná má výhrada byla k utnutému závěru, který zanechal až moc otázek. Nic více vlastně negativního nemám. Příjemná podívaná. 70% ()

sigf07 odpad!

všechny recenze uživatele

V jednom mají autoři pravdu. Western od českých tvůrců tady pěkně dlouho nebyl (i když zase ne tak dlouho, jak uvádějí) a docela rád bych se na nějaký podíval. Proto mě mrzí, že se z avízované letní westernové podívané stala prachobyčejná řachanda a devadesáti minutová reklama na boskovický Western park. S mizerným scénářem, který je vlastně plahočením odnikud nikam a s hereckým obsazením, do kterého sesbírali všechny televizní hvězdičky (Leksa, Čmaňa a spol.), které zrovna měly pauzu mezi natáčením nekonečného seriálu a super zábavné šou. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes již vím, že i můj život zde ovládají nevinné malichernosti, když jsem si včera po spatření "komedie století" dal o sklenku víc, netušil jsem, že díky vyšší hladině alkoholu v krvi nevstanu dostatečně brzy na to, abych předběhl mého přítele, przniče mexických pannen, Segrestora , který zřejmě zaslechl můj třísetdecibelový upřímný smích, smrtelný chropot z přemíry vtipu a zábavy za doprovodu praskající bránice a bublin z nosu, nelenil, kopl si do infuze litr mezkaly a injekční jehlou vyryl, do svého vraždami v sebeobraně vypracovaného předloktí, vzkaz, odpad...nevídané. Nutno podotknout, že tento druh humoru vyžaduje k úplnému pochopení a stoprocentnímu vytěžení kýbl anestetik, odbornou lékařskou asistenci a otevřené okno (pokud možno od čtvrté etáže výš)...No a my už s mexikáncem VÍME a přicházíme na chuť neotřelému vtipu, díky tomu, že ležíme ve stejném špitále, tak máme času a prostoru dost a dost, třeba bodání jehel pod nehty pacošům na očním je skvělá záležitost, to je k popukání a když jsme nad ránem zastavili na ARO pár simulantům přístroje, tak jsem se smíchy poprskal a lišácky na kámoše mrkl, jak že se nám to všechno krásně daří...Film si rozhodně nenechte ujít, napoprvé ovšem nečekejte, že byste mohli pochopit jemné nuance intelektuálního humoru a bravurního herectví v podání těch nejkolosálnějších čuráků a chytrých čurákyň. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Několik let před začátkem samotného filmování byla ve westernovém městečku Boskovice natočena ukázka se záměrem přilákat sponzory a získat prostředky. Jeden z hlavních protagonistů Mário Kubec se do dobového místa natolik zahleděl, že se stalo jeho novým bydlištěm. V Boskovicích si našel i práci, se kterou shodou okolností skončil současně se závěrem natáčení. (oje)
  • Natáčení probíhalo ve westernovém městečku Boskovice u Brna. (M.B)

Reklama

Reklama