Reklama

Reklama

Zvonilka a velká záchranná výprava

  • USA Tinker Bell and the Great Fairy Rescue (více)

Co byste dělali, kdybyste potkali vílu? Staňte se svědky prvního setkání Zvonilky s člověkem, který není tím, kým myslíte. Dlouho před tím, než se Zvonilka setkala s Wendy a ztracenými chlapci, se seznámila s Lizzy, dívenkou, která pevně věřila na sílu vílího prášku a kouzelnou říši víl. Když víla jednoho léta navštíví rozkvetlé anglické louky, protnou se poprvé dva velmi odlišné světy a vznikne zvláštní pouto mezi Zvonilkou a zvídavým děvčátkem, které potřebuje kamarády. Zatímco se ostatní víly vypraví na odvážnou záchrannou akci, pustí se Zvonilka do velmi riskantního dobrodružství a ohrozí vlastní bezpečí i budoucnost všech víl. Prožijte naplno úžasný Disneyho nový příběh o síle důvěry a přátelství. Film Zvonilka a velká záchranná výprava je plný napětí a snění a učaruje celou vaši rodinu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Přemýšlela jsem jestli dát 3* nebo 4*, nakonec jsem dala 4* a to z důvodu, že se mi líbila to realistické pojetí vztahu mezi otcem a dcerou. Otec má za to, že jeho dcera je až příliš jednoduchá, raději věří nesmyslům jako jsou víly, které přeci neexistují namísto toho, aby se věnovala něčemu užitečnějšímu, nakonec ale přeci jen i on sám uvěří. Naštěstí mé dětství bylo dokonalé, jelikož rodiče mě v mých vírách ve víly, princezny nebo strašidla podporovali. Pohádka krásně utíkala, bavila jsem se u toho a líbilo se mi přátelství mezi Zvonilkou a Bětkou. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Trochu bych se opakoval, tak jen zmíním, že vše ppdstatné jsem uvedl v komentáři filmu Zvonilka: Tajemství křídel. U Zvonilky sice sledujeme kvalitní moderní animaci a konečně také nějakou hlubší myšlenku - tedy že že by rodiče měli věřit svým dětem, věnovat jim čas anebo jim nebrat jejich dětský svět, ale pořád chybí kvalitnější hudba i humor. Pohádky jsou samozřejmě určeny dětem, dceři se Zvonilka moc líbila, takže spojení mého a jejího hodnocení jsou tři hvězdy. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Za to, že je snímek plný humoru, který není rozhodně špatný, ale místy opravdu rozesměje, a za to, že je to hezky pohádkové, příjemné a prostě člověk ví, že to dobře skončí, dávám 60 %, protože si myslím, že tohle je něco, co může děti opravdu bavit. Navíc, pokud se podívá i dospělý, uvědomí si, jak moc je tomu dětskému světu vzdálený a možná ho to i nakopne, aby se svým dětem trochu víc věnoval, pokud tak nečinil doposud. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Film, který mi díky nadutému tatínkovi nejednou připomněl slavnou hlášku Bolka Polívky, jíž tu radši, vzhledem k tomu, že jde o film pro nejmenší publikum, nebudu ani zkoušet zmiňovat. Zvonilka si drží kvalitu, kterou přinesla i v Tajemství křídel, ale zatímco tam děj připomínal dětem převyprávěné Paralelní světy, tady je základní zápletka soustředěná na přátelství víly s lidským dítětem. Spíš pro nejmenší děti a spíš pro holky, řekla bych, mně film každopádně při žaludečních obtížích, kdy se mi stejně jako při kocovině nechce moc přemýšlet, sedl a animace mě taky celkem bavila. Rozhodně lepší, než třeba druhej Arthur, co běhal za princeznou k Minimojům. 60% ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

já jsem se prostě do víly Zvonikly zamilovala, tak kouzelnou pohádku s krásnou animací jsem už dlouho neviděla, je to vlastně už třetí díl a budu doufat, že budou další, tohle se dá vidět docela často, taky bych chtěla mít takovou vílu, Nádherný, a nejen pro děti, je to pro všechny, kdo chce utéct od všedních starostí, ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Betkin otec povie, že víly neexistujú. Lenže vo filmoch o Petrovi Panovi sme zistili, že po tejto vete umrie vždy jedna víla. Zvonilke sa nič neprihodilo, hoci stála práve pre nich. Naopak v snímke Peter Pan: Návrat do Krajiny Nekrajiny (2002) začala umierať, akonáhle túto vetu vyslovili. (matthew.17)
  • Poprvé v tomto díle má Zvonilka jiné šaty než v ostatních dílech. Nemají výstřih a jsou složené z několika vrstev listů omotaných přes sebe. (Gardis)

Reklama

Reklama