Reklama

Reklama

Červená knihovna

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Televizní inscenace divadelní hry Arnošta Goldflama o mezilidských vztazích. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Taková uřvaná červená knihovna o jedné ženské a jejím nevydařeném vztahu. Přes držku by měl dostat autor projektu, že vysral na svět takovou sračku. 0% ()

farmnf odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto kretenská insenace, kde jedna hnusná kráva něco mele a do toho nastavují světla a odstraňují banány.  To ten Balajka měl mozek ze sádry? A goldflam, takový schopný žd, proč toto psal. Franz Kafka by mu rozmlátil hlavu. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Nijak strhující podívaná o ženě, která není taková, jak se zpočátku zdálo. Natočeno poměrně originálním způsobem. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Myslím, že ani v divadle by mě tak dlouhý monolog nebavil, natož jako televizní inscenace. Kdyby to byl 10 minutový sketch, tak neřeknu, ale 40 minut je k nepřežití. ()

BigBang 

všechny recenze uživatele

Je to p. Goldflam, takže se tam najdou drobné chuťovky; a málokdo asi dovede předvídat, jak se to dál vyvine. Ale celkově ten text mě nezaujal. ()

hermiona 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si myslela, že moc mluvím. Ale jsem si jistá, že za 40 minut jsem nikdy neřekla tolik slov co hlavní postava tady. Nejdelší a nejnudnější monolog v mém životě. Mělo to zůstat u toho divadla, jako one-woman-show. Odtrpěno celkem dvakrát, protože jsem si po létech nepamatovala pointu. Myslím, že za pár týdnů si ji nebudu pamatovat zas. Není o co stát. ()

Reklama

Reklama