Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedí a stále upřeně hledí na desky před sebou, v ruce uhel, pod jehož tahy vystupují z papíru rysy lidských tváří. Divá se kolem, ale vždy tak plaše, jako by se bál, že ho někdo přistihne. Ví o něm, a sem tam se ani ona nevyhne nesmělým pohledům přes rameno. Marcos se José líbí, vídají se na kurzech kreslení, odkud se zná i s Jaimem. S krásným Marcosem skončí v posteli, kde ji jeho tajemství zaskočí. Jaime je však připraven a náhle jsou na to tři a zdá se, že to jim vyhovuje. (dopitak)

(více)

Recenze (5)

rivah 

všechny recenze uživatele

Erotický film, ona mezi dvěma muži, jeden s ní souloží, druhý ji líbá a mluví s ní. Řada takových scén. Ale všechno končí, i kursy, i tento podvojný vztah.(70%) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kvalitní hudba, kamera. Pomalé, trpělivé tempo. Hodně nahatých záběrů, nejenom na pohlednou Adrianu Ugarte, ale sem tam i na muže. Sestřih erotických scén se dá najít všude na netu. Adriana akorát do ruky. Nijaký konec. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Reálne porno tváriace sa na umeleckú erotiku a skrytou podporou homosexuálov. Skrytou len na chvíľu. Otrasné, morálny úpadok spoločnosti je už asi nezastaviteľný. Dobro je považované za zlo, zlo je považované za dobro. ()

Xpojntman 

všechny recenze uživatele

Dost dobře a zajímavě uchopená erotika. Marcos se José líbí, vídají se na kurzech kreslení v umělecké škole, odkud se zná i s Jaimem. S krásným Marcosem skončí v posteli, kde ji jeho tajemství zaskočí. Jaime je však připraven a náhle jsou na to tři a zdá se, že to jim vyhovuje. ()

kdosizrosy 

všechny recenze uživatele

Potkají se na umělecké škole. Ona a o on se sobě zalíbí, ale on s ní jaksi nemůže sdílet lóže. Proto se k nim přidá jeho kamarád, a tak spolu všichni tři začnou chodit (a když už ne chodit, tak aspoň spát). Castillos de cartón je takový příběh, který se prostě může stát - ukazuje výhodu toho, když jste ve vztahu tři, ale zároveň jeho úskalí - vztahy ve třech fungují zkrátka jenom na chvíli, tak či tak nakonec vždycky zůstanou dva anebo vůbec nikdo. Tudíž film je právě o téhle chvíli, o chvíli, kdy jsou všichni tři spolu. A pak to, bez nějakého hlubšího poselství, skončí. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama