Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál má smyšlený příběh, ale postavy jsou skutečné. Steve Coogan dostane nabídku zrecenzovat šest restaurací na anglickém venkově. Nabídku přijme, protože chce spojit příjemné s užitečným a vyjet na prázdniny se svou americkou přítelkyní. Plán dostane trhlinu v momentě, kdy mu dá přítelkyně košem a odjede do Států. Steve musí rychle sehnat náhradníka a nenapadne jej nikdo lepší než herecký kolega Rob Brydon. Spolu pak objedou šest hospůdek, ve kterých svádějí rétorické souboje na nejrůznější témata.
První ohlasy na seriál přicházejí z filmového festivalu v Torontu, kde bylo odvysíláno všech šest dílů najednou. Novináři seriál prakticky ve všech případech vyzdvihují, takže se máte na co těšit. (perutman)

(více)

Recenze (4)

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

I když jsem kvůli svým neznalostem nemohla stoprocentně docenit všechno, co v jednotlivých dílech zaznělo, to co jsem poznala a pochopila mě dostávalo do kolen. Oba herce jsem doposud registrovala jen matně, ale The Trip ve mě rozhodně vzbudilo zájem dozvědět se o nich něco víc. Byt byly díly formou stereotypní, v každém se našla naprosto originální chvíle, která pro mě dělala každý díl osobitým a zapamatovatelým, jediné co bych vytkla byly poněkud přehnaně patetické konce epizod s klavírním doprovodem, které mi brzo začaly lézt na nervy. Jinak jsem si ale užívala ten nádech nějaké intimity, kterou do toho herci vnesli. Netradiční a tak nějak pohlcující. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Připadalo mi, jako kdybych jel společně s Cooganem a Brydonem na výlet. Ať je to moc příjemný humor nebo krásná krajina, sledoval jsem obrazovku se zájmem. Když se dvojice rozjela v imitování na různá téma, tak jsem hltal každou hlášku a zavzdychnul nad koncem dialogu. Nejvíc mě asi nakopla "příprava před bitvou". Škoda jen neznalosti spousty britských reálií a vynuceného emocionálního konce Nymanovou Gattacou. -"Gentlemen, to bed, for we rise at... What time's the battle? About 12 o'clock. On horseback, about three hours? So we leave about 8-8:30?" ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Formát z Tristram Shandy dotažený ještě o kousek dál. Vysoce originální humor, který nespočívá jen ve střetu dvou známých imitátorů. Ještě jedno slovo k místnímu obsahu. Ty postavy jsou "skutečné". ()

santiamén 

všechny recenze uživatele

Bohužel nedokážu plně docenit přehršle narážek a imitací slavných osobností, protože se převážně vztahují k britské kultuře. V opačném případě bych určitě šla s hodnocením výš. Seriál v tradičním duchu britské komedie, která umně kolísá na hraně mezi humorem a dojemným dramatem. ()

Související novinky

Coogan a Brydon pojedou do Španělska

Coogan a Brydon pojedou do Španělska

16.05.2016

Britové v posledních letech nevymysleli pohodovější seriál než The Trip. V první sérii se komici Steve Coogan a Rob Brydon vydali do Skotska, ve druhé pak objevovali přírodní a kulinářské krásy… (více)

Reklama

Reklama