Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Klub Baseline je centrem východolondýnské grimeové scény a fronty u vstupu se pravidelně táhnou kolem celého bloku. Danny dělá vyhazovače - vyvádí opilé teenagery a zklidňuje šarvátky. Ale poté, co zachrání Terryho, majitele klubu a místního mafiánského bosse, před nájemným zabijákem, je Danny zatažen hluboko do místního podsvětí, kterému se vždycky tolika snažil vyhnout. Je povýšen na manažera, ale jen pod podmínkou, že bude přivírat oči nad nekalostmi na parketu i mimo něj. Spolu se svou přítelkyní Jessicou sní o tom, že si založí vlastní klub - nakonec je však nucen udělat rozhodnutí a obětovat to, co má nejradši, když si musí vybrat mezi loajalitou, morálkou a svými vlastními sny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Lacná vykrádačka kvalitnejšieho Rise of the Footsoldier.....a i keď to nebolo úplne zlé, nič nové a svojské to neprinieslo. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Taká krimi z prostredia nočných klub, drsných chlapcov, drog a peňazí, kde jeden kápo dá dole toho druhého, tretí štvrtého a nakoniec aj tak uhorí v Mercedese. Ústredná dvojica sympatická, scenár obstojný. Fightov pomenej, a ja keď boli, tak mali reálnu choreografiu. Netreba hľadať hlbší zmysel. Extáza sa mi však páčila o niečo viac. 3 z 5 ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Další velice dobrý film anglické provenience. Po filmu „Vyhazovači“ přichází další z prakticky totožného prostředí. Tyto filmy jsou navíc přitažlivé tím, že si k tamním hercům musí divák najít cestu, vztah a sympatie, protože je nezná – vidí je poprvé. Film nám ukazuje a dokládá, jak těžké je pro člověka uniknout ze světa kriminálního podsvětí. Že když se tam člověk jednou ocitne, prakticky není cesty zpět. A to se netýká jen hlavního hrdiny, nýbrž i jeho přítele, který se po několika letech vrátil z vězení, našel si práci a chtěl začít spořádaně žít. Jenže, bohužel, ve většině případů vás vaše kriminální minulost doběhne a ukáže vám, že splacení vašeho dluhu neskončilo roky strávenými ve vězení. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Priemerný britský thriler s občas fakt krvavými scénami a riadne napätou 20-minútovkou v závere. Na jedno pozretie ideálne a za 3* akurátne. ()

Reklama

Reklama