Reklama

Reklama

Dívka odjinud

(seriál)
Kanada, (2010–2015), 56 h 18 min (Minutáž: 43–44 min)

Hrají:

Anna Silk, Kris Holden-Ried, Zoie Palmer, Ksenia Solo, Lee Rose, Emmanuelle Vaugier, K.C. Collins, Richard Howland, Kristi Angus, Kim Roberts, Hubert Boorder (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Lost Girl je fantasy seriál, ktorý začala vysielať stanica Showcase. Príbeh sa točí okolo hlavnej hrdinky menom Bo (Anna Silk), ktorá má nadprirodzené schopnosti a živí sa sexuálnou energiou ľudí. Ako malá vyrastala so svojimi rodičmi a ani len netušila čo sa v nej skrýva, až po jej prvý pohlavný styk, keď vysala z jej priateľa život. Teraz, sama a vydesená vyráža na cestu životom pričom zistí, že patrí medzi druh Fae, známy najmä z legiend. Aby toho nebolo málo, taktiež zistí, že ako Fae nie je sama a tak sa vydáva zlatou strednou cestou medzi Fae a človekom, aby odhalila tajomstvo svojho pôvodu. Spolu s jej ľudskou parťáčkou Kenzi a Dysonom, sexy policajným detektívom tak týždeň čo týždeň pomáhajú ľuďom alebo Fae dostať sa z ich problémov. (U_S_O)

(více)

Recenze uživatele cariada k tomuto seriálu (1)

Dívka odjinud (2010) 

Poměrně příjemný seriál, který sice na začátku je spíš epizodní, ale později to začíná mít nějaký souvislý děj. Seriál ač není žádná extra jízda, tak má jedno velký plus a to příjemně herce na , které se dobře kouká, hlavně na ženskou polovinu, hlavně na krásně střelenou Kenzi či Lauren, ale i titulní hrdinka je fajn. Celkem je to i hodně lesbické a místy i komické. Zatím viděni 4.série a za mě spokojenost. ()

Reklama

Reklama