Lost Girl je fantasy seriál, ktorý začala vysielať stanica Showcase. Príbeh sa točí okolo hlavnej hrdinky menom Bo (Anna Silk), ktorá má nadprirodzené schopnosti a živí sa sexuálnou energiou ľudí. Ako malá vyrastala so svojimi rodičmi a ani len netušila čo sa v nej skrýva, až po jej prvý pohlavný styk, keď vysala z jej priateľa život. Teraz, sama a vydesená vyráža na cestu životom pričom zistí, že patrí medzi druh Fae, známy najmä z legiend. Aby toho nebolo málo, taktiež zistí, že ako Fae nie je sama a tak sa vydáva zlatou strednou cestou medzi Fae a človekom, aby odhalila tajomstvo svojho pôvodu. Spolu s jej ľudskou parťáčkou Kenzi a Dysonom, sexy policajným detektívom tak týždeň čo týždeň pomáhajú ľuďom alebo Fae dostať sa z ich problémov.(U_S_O)
Skvělý nápad a úžasný potenciál! V první polovině první série určitě velice kvalitní podívaná, která udrží pozornost, trochu se veze na oblibě různých fantasy světů, přesto si buduje ten svůj, který je popravdě velmi zajímavý. V druhé polovině však následuje jakýsi propad a celý příběh je zakončený opravdu neuvěřitelně hloupě. To snad ani nemohl vymyslet člověk, který nám představil svět Fae. Závěr stál seriál jednu hvězdičku a tak jsme (zatím) na 3*. (1. sezóna - 65%)(1.1.2011)
První co mě zaujalo, byla rozhodně postava Kenzi, která dělá seriál úžasně zábavný a druhá věc, nepřehlédnutelné jiskření mezi Bo a jinými ženami. Rozhodně se Lost Girl liší pojetím nadpřirozených schopností a rozdělení Fae na světlé a tmavé, což mi připadá daleko zajímavější než ostatní seriály. So far, it looks great!(26.9.2011)
Trick. Vex. Tamsin. Dyson. Kenzi. Hale. Postavy, které jsem si zamilovala. Zápletka mě bavila navzdory nic moc recenzím - moc jsem od toho neočekávala. Hlavní postava je sukuba, která neví odkud se vzala a kam jde... a snaží se být mermomocí "dobrá". Postupně získává přátele (kteří seriál táhnou) a zjišťuje víc a víc ze své minulosti. Příběh je místy bohužel slabší, ale je to pět sezón po pár dílech a pokud jste hodně přes fantasy a romantiku, tenhle seriál vás určitě chytne. I ve mě myslím něco zanechal. :)(30.10.2016)
Rozhodně se divím, že tenhle seriál už dávno nezrušili. Asi je hlad po podobných fantasy a jelikož i já mám hlad po tomto žánru, přetrpěla jsem 4 série. Hlavní hrdinka je tak nesympatická, že mi přestala vadit až začátkem druhé série. Seriál je šíleně nekonzistentní a nemá klasický model, kdy je jedno téma propletené všemi díly až do velkého seriálového finále. Tedy snaží se tak tvářit, ale 3 díly se k finální hrozbě třeba vůbec v tématu nedostanou, a pak najednou během posledních 3 dílů honí zvraty a zápletku. Třetí a čtvrtá série už je zajímavější a poměrně i chytřejší než na začátku, tudíž se ani nedivím, že by mohla projít další série, přeci jen nějaká ta záhada pokračuje a na velkého padoucha/draka/otce sukuby jsme všichni zvědaví nejvíc.(26.4.2014)
bouncer
Naki
ivishka
odpad!Nikdy jsem nevěřila, že se ze seriálového průmyslu někdy vyloudí něco takhle divného a zvráceného. Něco co se snaží upoutat diváka už jenom tím, že se v ději hned od prvního dílu vyskytuje sexuální podtext..Toto téma s obludami a jejich žití mezi "normálními lidmi" je už trochu více omšelá věc a rozhodně by se to dalo lépe vymyslet. Tento seriál ale označuji za velkou ztrátu času a jakousi slátaninu nadpřirozena,alenky v říši divů a sexuálního šílenství. Nelíbí se mi to a už nikdy se na to nepodívám!(21.4.2012)
andalin
Mikita