Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kuchařská soutěž, která je vysílaná v USA na kanále FOX a je inspirovaná původním australským formátem. Koproducentem této show je slavný britský šéfkuchař Gordon Ramsey, který je zároveň jedním z porotců. Soutěžícími jsou amatérští kuchaři vybraní z celých Spojených států, kteří se chtějí stát profesionálními kuchaři. Vyhrát může však jen jeden z nich. Pokud tedy chtějí vyhrát, musejí ze sebe vydat naprosté maximum. Dalšími porotci jsou - italský vinař Joe Bastianich a americký šéfkuchař Graham Elliot. (Gac)

(více)

Recenze (87)

F.man 

všechny recenze uživatele

Gordona Ramsayho a jeho přístup k vaření i lidem můžu. Když k tomu přidám další dvě zajímavé osobnosti - Joe Bastianichana, proti kterému bych pro jeho nečitelnost asi poker hrát nechtěl, a potetovaného sympaťáka Grahama Elliota dostávám ten nejlepší možný základ na kuchařskou show. Do toho přidáme špetku amerického talentu pro velkolepou show, zamícháme uměle vyvolanými spory, popřípadě arogancí některých soutězícich a necháme odležet. Na závěr ještě trochu ozdobit motivací 250.000 dolarů a zapálením jednotlivých kuchařů a můžeme podávat solidní čtyřkvězdičkový divácký pokrm. Těším se na další chod. We are looking for America's new Masterchef ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Málokterý pořad je pro mě - nekuchaře takovou inspirací jako právě tenhle...Jen kdyby si všichni dokázali udržovat odstup a bez zbytečných srdceryvných scén vyjádřit to, co dokáže Bastianich několika slovy. Jednoznačně jedna z nejzajímavějších osobností poslední doby. Jen škoda, že ti, co si moc otvírají hubu dlouho nevydrží a vyhraje tak ... typický Američan. (začátek 3.season - těžko říct, jak to dopadne s Christine, ale pokud se probojuje do týmových úkolů, rozhodně bude na co koukat; snad to nebude přeslazené...ale Joe to řekl vážně sakramentsky dobře - on se umí usmát??) PS: Ben Starr je legendou a bude snad jediným soutěžícím, kterého si budu pamatovat ještě hodně dlouho. Úžasný člověk. SEASON 4: Lidi sice nadávají na přílišné projevování emocí, ale tak co už. Je to Amerika, tam by ti bez těch emocí nemělo jinak šanci na přežití. Někteří soutěžící na castingu pobavili více, někteří méně, ale i přesto se nemůžu dočkat pravého zápolení s kuchyní. (záruka kvality českých titulek je samozřejmostí, bez nich si neumím představit, jak bych zvládala chápat, co do těch jídel přidávají :)) EDIT PO 4.SEASON: No tak jo, po castinzích jsem to pomalu přestala sledovat, nevím no...ty první tři řady jsem opravdu milovala do poslední minuty, ale už to hold pro mě není tak horký. Blog Bena Starra tak nejspíš zůstane jediné, co budu mít s Masterchefem společného. ()

Reklama

civrss 

všechny recenze uživatele

K jídlu fakt výborné! Masterchefa jsem dlouho neznal a trvalo mi řádnou dobu, než jsem mu přišel na chuť. Nesnášim reality show všeho druhu, a potom, co nám naservírovala televize Nova jejich slavného Masterchefa, nevěřil jsem tomuhle americkýmu ani blbý jméno. Ale jelikož mám už Pohlreicha plný zuby a jsem zvyklej si pouštět k obědu něco "chutnýho", zabrousil jsem teda na americkou kuchařskou hitparádu. Třetí sérii jsem si bohužel zkazil tím, že jsem si pustil rovnou někde dvanáctý nebo třináctý díl. Fakt jsem nepředpokládal, že na to budu pravidelně, nebo že mě to fakt bude bavit víc než ranec seriálů! Ačkoli mají Gordon Ramsey a ostatní porotci stále ty stejný kecy a časem vám to začne lézt krkem, stejně mě nikdy žádná reality show nebavila tak jako Masterchef! Fakt klobouk dolů. ()

adussh 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřila, že při sledování toho, jak pár soutěživých Američanů peče a zdobí v pekelně krátkém časovém limitu nějaký košíček, budu napnutá jak kšandy a možná ještě trochu víc. Masterchef má skvělý koncept a ano! Dle mého názoru i porotu! Při Gordonově "well done" se mi vždycky zachvěje srdce štěstím. Rozhodně nejsem zarytý fanda pořadů o vaření, ale tohle na mě prostě skvěle zafungovalo. 90 %! ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Ač reality show, tak mě docela dostala. Porota byla příjemná, Gordon Ramsey je zábavný a profesionální, Graham Elliot roztomile medvídkovský a Joea Bastianicha by asi nikdo nechtěl jako protivníka v pokeru. Žádný složitý formát, prostě domácí kuchtíci vařící proti sobě, ale mě to zaujalo a bavilo. Ale ti nahonění Amíci mě trochu srali, ne že ne. ////// Nečekala bych, že mě druhá, potažmo třetí řada bude bavit stejně jako první, už jsem si nějak zvykla na úpadek, zde mile překvapena. Spoil: Ta třetí řada? Christine? Nechápu, obdivuju, chvílemi nevěřím. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (2)

  • Show MasterChef vznikla původně v Anglii, odkuď ji přebrala například Austrálie nebo Francie a v létě 2010 USA. (Dromed)

Reklama

Reklama