Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dcera vesnického boháče uteče v den své domluvené svatby se synem rolníka. Dívčin mocný otec Neelakantham (Prakash Raj) a rozvětvené příbuzenstvo se vydají stíhat uprchlíky. Když se jim to nezdaří, unesou a uvězní několik mladíkových přátel, protože věří, že by mohli vědět, kde se milenci schovali. Jedním z unesených je Krishna (Allu Arjun), frajírek z města. Nejenom, že ho jeho věznitelé nezlomí, mladý muž se dokonce zamiluje do Neelakanthamovy mladší dcery Meeny (Sheela Kaur). Otec, který se obává o svou pověst kvůli útěku starší dcery, netuší, že by se měl začít bát i o tu mladší. (rikitiki)

(více)

Recenze (5)

marrjaana 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem přišla jak slepá k houslím... původně jsem chtěla zkouknout Heropanti, jenže se vyskytl problem u titulků- české nebyly, slovenské nebyly a když jsem se rozhodla dát to v angličtině, tak se přerávač rozhodl, že s formátem titulků nekomunikuje.... No a pak jsem zjistila, že Heropanti je Remake tohoto filmu a já jej dokonce mám! Vážně dobrej film a po dlouhé době zase alespon trošku originální romantika.... ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

V Tollywoodu mají evidentně nějakou zvláštní krokovou variaci připomínající vozembouch. Nebo jsem zrovna všechny filmy, kde se tato specialita vyskytuje, viděla za sebou - taky možné vysvětlení. Jsem zvědavá i na bollywoodský remake Heropanti s mladým Tigrem. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tak som ho nakoniec dopozerala, na tretí krát... jediné čo mi vadilo bola dĺžka, na tú stopáž primálo deja....tak o hoďku menej by bolo super. Inak pekný film, dosť bitiek, stačilo by menej, ale inak pekný film :-) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Baví mě nálada snímku: je rozverná. A to přestože začíná vypálením vesnice jako msty za útěk s dívkou v její svatební den. Vítejte do světa telugských filmů, které střídají atmosféru a žánry, aniž by se ohlížely na cokoliv. Ale převažuje veselý tón, hlavní hrdina, městský frajírek, si i jako vězeň hraje se svými únosci a dokáže je triky přimět, aby dělali to, co chce on. Čert vem, že ty triky jsou někdy naivní a v opravdovém životě by mu na ně nikdo neskočil. Bavily mě i zpěvy a tance, ty telugské mají prostě šťávu! Hrdina se sice někdy zachová jako darebák a té dívce občas způsobuje soužení, ale ve finále to myslí dobře a dokáže se i obětovat. ____ Na 156 minut je děj přece jen natahovaný, odehrává se toho hodně zbytečně, lidé se chovají nesmyslně a nekonzistentně, ale i to patří k téhle kinematografii. SHRNUTÍ: Nedívej se klukovi do očí, jinak tě uhrane! /můj komentář č. 2 800/ ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama