Reklama

Reklama

Postcards from the Future: The Chuck Palahniuk Documentary

všechny plakáty

Obsahy(1)

Dokument zachycuje konferenci na univerzitě Edinboro v Pensylvánii. Hostem konference je Chuck Palahniuk - světoznámý americký spisovatel, autor kultovních románů, z nichž široké veřejnosti nejznámější je bezpochyby jeho Fight Club (zfilmováno 1999). Během sezení Palahniuk prezentuje svou práci, předčítá ze svých knih a také se účastní volné diskuze s publikem. Tato konference odstartovala rok plný kontroverze a úspěchu, které autor vyvolal. (-Ravee-)

(více)

Recenze (2)

-Ravee- 

všechny recenze uživatele

Jakožto velký fanoušek Chucka Palahniuka jsem se na Postcards těšil jak malej kluk, ačkoli jsem věděl, že jde o fan-film. Dokument má sice spoustu chybiček, především co se technické stránky týče, ale o to tady nejde. Postcards jsou modelovým případem filmu, kde obsah drtí formu. Palahniuk zkrátka má co říct a způsob, jakým to říká, je natolik zábavný, že jsem celou hodinu a půl seděl před monitorem a fascinován jsem čekal, jaká historka či myšlenka z něj vyleze dál a bylo mi jedno, že vizuál a zvuk nemají parametry profesionálního filmu.. ()

LudkovaLevaRuka 

všechny recenze uživatele

Dokument, který by si rozhodně zasloužil lepší technické zázemí (alespoň co se zvuku týče). Hltal jsem každé slovo, přestože ne všemu, co mistr Palahniuk říkal, bylo ze záznamu rozumět. ()

Reklama

Reklama