Reklama

Reklama

Pokémon - Diamant a perla

(série)
  • Česko Diamant a Perla / Diamant a Perla: Bojová dimenze / Diamant a Perla: Galaktické zápasy / Diamant a Perla: Vítězové ligy oblasti Sinnoh (více)
Promo
Japonsko, (2006–2010), 73 h 13 min (Minutáž: 23 min)

Kamera:

Hisao Širai

Hrají:

Ikue Ótani, Júdži Ueda, Megumi Hajašibara, Rika Macumoto, Šin'ičiró Miki, Unšó Išizuka, Činami Nišimura, Ajako Kawasumi, Akeno Watanabe, Daisuke Namikawa (více)
(další profese)

Epizody(191)

Malý Ash má jeden obrovský sen - chce se stát pánem Pokémonů. Spolu s věrným Pikaču se snaží zachránit všechny vzácné příšerky před zlými lovci. (oficiální text distributora)

Recenze (19)

Gemini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osm let po konfrontaci s prvotním zlem jsem objevil, že se vrátilo ... a je stejně dementní jako dřív. Fakt moc díky, TV Barrandov, udělat pásmo z takových velikánů světa anime jako jsou tyhle zrůdičky (tím nemyslím ty chudáky v pokeballech) a Bakugan, to je v těch obrovských kvantech zábavných/romantických/ulítlých/dobrodružných/hlubších anime seriálů, které ročně Japonci a spol. vyprodukují, skutečně nevídaný kumšt. Nezbývá než použít Mocné Zaříkadlo "Do p..i, přes p..u, na p..u, Pikaču!" a nadále otevírat dětem nové obzory vlastním úsilím, když každé televizi vládne žrout many (mana-žer) bez vkusu a přehledu, zato se zvláštním smyslovým orgánem, který při cinkotu mincí vypíná vyšší mozková centra... První Pokémoni si zasloužili odpad, protože to byli prostě první tragédi z Tragédova. Tohle je naprosto vyvařená zbytečnost. 20% ()

borec999 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V čase tejto série Pokémonov u nás znova rapídne stúpol záujem o nich- a to kvôli fenoménu kartičiek, ktoré v tomto období zbieral každý a s ktorými sa na školách robili ťažké kšefty. Popritom viacerí (vrátane mňa) začali po dlhej dobe pokémonov i znova sledovať v TV. A tak som sa dostal k sérii-Diamant a Perla, ktorá ma bavila možno ešte o kúsok viac ako pôvodná a ktorá je podľa mňa jednou z najlepších aké vznikli. Z nostalgie a príjemných spomienok-pekné 4 hviezdy. 70% ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokémon vyráží na další ztřeštěnou jízdu a zase zabere neuvěřitelné kvantum vysílacího času v televizi, kde by raději mohli jít různé naučné programy pro caparty. ()

t.mon 

všechny recenze uživatele

O trochu horší než první pokémoni, prakticky stejné akorát SPOILER! Misty vystřídala Dawn, Ash nemá Pikachu, Pidgeotta, Squirtla, Bulbasaura, Butterfree, Charmandra atd. ale Pikachu, Aipoma(později ho má Dawn), Turtwiga a Starly. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série s regionem Sinnoh byla doslova jako restart pro hlavního hrdinu, z téměř Battle Frontier mistra byl najednou looser, co projízděl jeden zápas za druhým, hlavně s novým a tvrdým rivalem Paulem. Nové postavy jinak byly fajn, co naopak šlo hodně dolů byli Rakeťáci, takhle trapný nebyli snad za celou dobu seriálu a jejich šaškování dosáhlo vrcholu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Už se mi párkrát o víkendu povedlo vstát v době, kdy malým dětem zkracují volné chvíle Pikachu a jemu podobní. Abych si mohl udělat zasvěcený názor na věc, vždy jsem nechal pár minut ty prapodivné potvory svádět své animované fighty. Bohužel musím konstatovat, že sledování bezpohlavních hentai zvířátek, kteří vyšlou jeden ze svým rafinovaných útoků a čekají, jak scénárista rozhodne o jeho úspěchu, by mojí generaci, která vyrostla na Šmoulech, Tomu a Jerrym nebo Kačeřích příbězích těžko uspokojilo:(................................................................................................................................................... Korekce a omluva zároveň – byl jsem jedním z uživatelů znalých tématu obeznámen stavem pokémoního pohlaví. Takže se velice omlouvám, Squirtle, Poliwag, Bulbasaur a ostatní nejsou bezpohlavní hentai zvířátka, ale pohlavní hentai zvířátka – což však nemění nic na mém názoru na ně. ()

Blacker94 odpad!

všechny recenze uživatele

Za původní Pokémony jsem ještě obětoval hvězdičku (což je až moc), tohle už je jenom stupidní bezduchá slátanina, snažící se těžit z krátkého úspěchu starých Pokémonů ()

Lukinator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě nejlepší série, co existuje. Jediné co mi v té sérii nudí jsou soutěže kordinátoru, což je spíš pro dívky no. :D Jinak ta fínální bitva s tím Paulem byla luxusní! Snad se v nějaké sérii znovu objeví. ()

jimik13 

všechny recenze uživatele

Každý si může tvrdit co chce, ale po úvodní řadě je toto nejlepší Pokémon série. Animace už je na úrovni, ale stále zůstává věrná a kreslená bez přílišné digitalizace. Region Sinnoh je jedinečný tím že se zde vyskytují zcela nový Pokémoni se vším všudy (ostrov), nejzábavnější řada ať si každý říká co chce ()

Tezuka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

True fans ví, že Sinnoh byla ve všech ohledech nejlepší, nejlepší rival Shinji (Paul), nejlepší šampion/ka Shirona (Cynthia), nejlepší pokemon Goukazaru (Infernape), nejlepší holka Hikari (Dawn), ačkoliv Serena byla taky super a dle mého pohledu i nejlepší výzvy a gym leadeři. Hlavně zde nebyly žádné super udělátka, která z Pokemonů činila monstra (Dynamax, Mega evoluce či ty úžasné kamínky, které generovaly super attaky). Sinnoh jež reprezentuje japonský ostrov Hókkaidó je opravdu taková diamant a perla celé té 25 let dlouhé série. Co mě zde osobně nejvíc sralo byli rakeťáci (Roketo dan), kteří měli až příliš mnoho prostoru na ty svoje voloviny. Co jsem zde naopak miloval byl vývoj Hikozaru na Goukazaru, který se stal OP Pokemonem, jež místo plamenometu střílel hyper paprsky. Měl jsem možnost tuhle sérii vidět jak v Jp, Aj i Cz. Japonština je u mě na topu, nejen že dobře vyznívá, ale má ty nejlepší openingy vůbec. Cz měla lepší dabing než Aj, hlavně zásluhou skvělého Radka Škvora v podání hlavního hrdiny, Jana Maxiána Rozity Erbanové a Honzy Hájka. Bohužel CZ přebrala openingy z Aj, které mě tolik nebraly, hlavně ten úplně první. Aj za mě největší propádak, protože od 4. série vyměnili původní dabérku za úplnou lůzu, co je tam doposud a zní jak ufňukaný děcko. ()

Manarit 

všechny recenze uživatele

Skoro bych nepoznala, že jde o pokračování - na první řadu navazuje jen minimálně, ačkoli se stále jedná o putování po stadionech a soutěžích, rakeťáci nechybí a je tu nová sada pokemonů a nová kamarádka Ashe a Brocka. Nejde o zrovna výkvět všeho anime, ale mnozí podle mě zapomínají na to, že jde o seriál určený malým dětem - a v tomto poli jsou dle mého pokémoni hodně vysoko nad pořady typu Telletubies, Bořek Stavitel atd.. ()

Reklama

Reklama