Reklama

Reklama

Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko

  • Česko Nesmírně hlasitě a neuvěřitelně blízko (více)
Trailer 2

Devítiletý Oskar je nadaným synem Thomase Schella, jednoho z Američanů, který přišel o život při teroristických útocích 11. září 2001. Když byl ještě dítě, jeho otec pro něj připravoval různé úkoly, které vždy ukrývaly nějaké tajemství. Při těchto úlohách musel talentovaný hoch komunikovat s cizími lidmi, což byl pro něj nejtěžší úkol. Několik týdnů po nejhorším dni, jak jej Oskar nazývá, se sblíží se svou babičkou, ale zároveň se vzdaluje své matce, protože mu není schopna vysvětlit, proč k útokům došlo a proč musel otec zemřít. Rok po tragédii nalézá v otcově skříni vázu, v níž je obálka s klíčem a nápisem "Black". Oskar vypátrá tajemství klíče a díky tomu se dokáže vyrovnat se smrtí svého otce. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Uživatel Barracuda_ smazal svůj příspěvek.

cbprahalocal

cbprahalocal (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Vyměn si spodky....  aby si znovu neposral.  PS: Skutečné se stálo jedno chlapce který přišel o tátu který budově byl navíc byl policista ...  Chlapsoví bylo 11 let a navíc nejmenoval se Oskar vůbec byl to jiný . Nech si kecy že film o sračka nebo Slatina ....  

Doomedx

Doomedx (hodnocení, recenze)

Stegman

Tohle by se mělo nekde vyrámovat a dát do vitríny, normalne se na filmy v dabingu nedivam, ale tohle davali na HBO zrovna kdyz jsem nemel nic na praci a ten dabing toho kluka NAPROSTO znicil celej fim (aspon pro me).

T.r.i.s.h.

T.r.i.s.h. (hodnocení, recenze)

Nesmírně rozmazlenej a neuvěřitelně otravnej fracek. S tamburínou. Ale asi dvakrát mě to dojalo.

Stegman

Stegman (hodnocení, recenze)

Uječený hlas toho kluka v dabingu mi dost zkazil zážitek z filmu. A ještě víc jsem se dožral, když jsem si pak pustil trailer s příjemným hlasem toho kluka v originále. Neudělejte tu samou chybu co já: vyvarujte se dabingu.

na příspěvěk reagoval Lucienne6, Doomedx

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

djmichal01

djmichal01 (hodnocení, recenze)

9 Letý kluk který si zajímal o klíče po tátovi který měl nehodu v Obchodní centrum  kde se to stálo v 2001 .Kde byl jen s babičkou a Matkou ? Těžký zažít svojí dobrodružný příběh hledaní člověka.

alpeew

alpeew (hodnocení, recenze)

Všem, kteří mají u hodnocení slovo "odpad!"  se omlouvám za svůj emotivní komentář. Nevím kdo z nás (já) nebo ti jsou větší zoufalec. Kniha i film FAMOZNÍ A NITERNÍ, a konzumenti tisíců zfilmovaných komiksů  takovým příběhům nepolopaticky vyprávěným nemohou rozumět.

Vzkaz k tamburíně - 9 letý človíček, jež se snaží přehlušit bolest srdce sebetrýzněním není tzv. zcela v normě. Není řečeno zda byl či nebyl autista (asi byl, ale díky tátovi skoro ne). Tamburína byla jen touha přehlušít tím poměrně hlasitým a neměnným zvukem vlastní strach, paniku. Soustředit se na něco jiného, na něco zvenčí. Jednoducjé a ve filmu ne zas tak rušivé, to komentáře některých mi vadí mnohem víc ! Howg!

na příspěvěk reagoval JanMarek, Sabrewulf

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Maco44

Maco44 (hodnocení, recenze)

Meiji: SPOILER ide o to ze posledny odkaz je nahrany o 10:27 a vtedy padla druha veza (prva o 9:59) prave preto mi to neslo do hlavy... asi sa teda jedna naozaj o chybu vo filme...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Maco44

Maco44 (hodnocení, recenze)

SPOILER mam otazku... mohol ten jeho otec naozaj vyskocit z mrakodrapu ked na poslednom odkaze je viac menej zretelne ze sa konci s padom jednej z viež? 

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

vyzerá to ako pekná vlezdoprdelkovská židovská zápletka o páde dvojičiek. dúfam že to nebude lahké hranie na city diváka.. :) režisér tohto kalibru to potiahne niekam vyššie dúfam.

D.Moore

D.Moore (hodnocení, recenze)

Trochu se bojím, aby se z filmu neztratil ten kouzelný jemný humor, kterého je předloha plná. A doufám, že se dočkáme drážďanské scény se zvířaty, ačkoliv je tedy ohromně hnusná.

Chaval

Chaval (hodnocení, recenze)

V knize jsou některé pasáže, které jsou napsané tak neuvěřitelným a nečekaným stylem, že jsem si říkal, že snad není možné, aby něco takového existovalo.. Třeba když je popisováno myšlenkové pnutí a vnitří monolog Oskarova dědy. To je prostě čirá extáze, neuvěřitelná genialita. Když jsem to četl, znovu to ve mně probouzelo touhy stát se také spisovatelem, tvůrcem velkoleposti a geniality, tvůrcem nemožného.. Tato kniha je opravdu v mnoha částech naprosto neuvěřitelným dílem. Doufám, ve film, i když ..bojím se.. Laťka je k nevíře vysoko...)

Chipešek

Chipešek (hodnocení, recenze)

tohle vypadá na takový ten typický film, u kterého si komise pro udělování oscarů učůrává do gatí :o)

moviefilm

moviefilm (hodnocení, recenze)

zuzu: Bodaj by som sa aj ja tak nudil, že by som si robil ťažkú hlavu z takejto magoriny...

zuzu

zuzu (hodnocení, recenze)

Když pominu nesmyslný překlad názvu... může mi někdo vysvětlit co tam dělá ten ampersand? a jak se to má číst? "Neuvěřitelně hlasitě [and | a | 'n'] nesmírně daleko"

Hwaelos

Hwaelos (hodnocení, recenze)

Koukám, že nejsem první, komu překlad názvu vyrazil dech. Zrovna to čtu a s tímhle titulem by to bylo úplně postavený na hlavu...

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Spíš to považuju za nedopatření či šlendrián, protože takový název by vzhledem k obsahu knihy zcela postrádal smysl. Protože jak se píše v knize "...všechny ty špatné věci, které se nám v životě stávají, jsou příšerně nahlas a neuvěřitelně blízko..."

MarwinProt

MarwinProt (hodnocení, recenze)

gonga: Taky mě to dost zaráží, pravděpodobně se překladatelé pokouší být "originální". V dnešní době už se člověk bojí odhadovat, jak dopadne český název. Bílý pes je pro ně černá kočka.

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Co to tu je za nesmyslný český překlad názvu? Od kdy je "close" daleko?

Související novinky

Tom Hanks a Air Force Down?

Tom Hanks a Air Force Down?

16.11.2011

Na seznamu herců, kteří by se hodili do role amerického prezidenta, by Tom Hanks nepochybně obhájil medailové pozice. Není proto divu, že jej Ian Stone, častý Spielbergův asistent režie, přemlouvá do… (více)

Reklama

Reklama