Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 19. září 2010 v Allstate Arena (Rosemont, Illinois). Na kartě se sešlo sedm zápasů.

1) Dolph Ziggler vs. Kofi Kingston (Intercontinental Championship, pokud Ziggler bude diskvalifikován, ztratí titul)
2) CM Punk vs. Big Show
3) The Miz vs. Daniel Bryan (United States Championship)
4) Michelle McCool vs. Melina (Lumberjill Match)
5) Kane vs. The Undertaker (World Heavyweight Championship No Holds Barred Match)
6) Tag Team Turmoil Match (Tag Team Championship)
7) Sheamus vs. Wade Barrett vs. John Cena vs. Randy Orton vs. Edge vs. Chris Jericho (WWE Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (5)

VokyYy 

všechny recenze uživatele

Je potřeba něco psát ? Orton je WWE Champ, mám stou chutí dát odpad, ale Bryan vyhrál U.S Title a mohl by mu dát zase nějakou prestiž, takže 2*. zápasy stály za prd a jsem zvědavej, jaký budou build-upy k zápasům na HiaC, která je za 2 týdny, tak Orton podle mě stihne 10 RKOs za ty 2 RAWka ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Po technické stránce se úroveň zápasů lehce zlepšila, ale pořád žádná sláva. Feud Kingstona a Zigglera (který stejně bude mít vždycky nálepku Spirit Squad member) už se stává dost nudným až otravným, oproti tomu Punk vs Big Show působilo jako milé odlehčení. Divas je úplně zbytečné komentovat protože se WWE velmi umně zbavila wrestlerek a zaměstnává bandu modelek hodících se jako playboy cover girls, ale to je asi tak všechno. Bryan vs Miz byl jeden z lepších záblesků tohohle PPV, protože Kane vs Taker no holds barred byl naprosto zruinován PG ratingem ... tenhle zápas měl potenciál, měla to být krvavá lázeň něco ve stylu Taker vs Lesnar (Hell in a Cell - No Mercy 2002) to co nám bylo předhozeno nebyl ani slabý odvar toho čeho jsou Brothers of Destruction schopní a to mě dost zamrzelo. No a main event snad ani komentovat nebudu, je vidět že Orton čekal pěkných pár let od dob Evolution, kde to byl obyčejný sidekick než ho začali protláčet na vrchol (pro mě je Orton ekvivalentem Ceny ... nudný, předvídatelný, přehrávající) ... teď už jen doufám, že se na příští PPV vrátí Triple H a zase trošku pozvedne úroveň aktuálně dost průměrného produktu WWE. Jo a ještě by mě zajímalo kolik měl promile ten, kdo navrhnul nový tag team championship takový kýč už jsem hodně dlouho neviděl a je vidět, že American Dream svého synáčka taky pěkně pomalu pošprtává do spot lightu, protože mladý Cody a jeho grooming tips jsou opravdu na potlamě :-)) ()

Reklama

Hellbilly 

všechny recenze uživatele

Skvelé zápasy a dobrá atmosféra, zatiaľ asi najlepšie PPV roku. Dať menej hviezdičiek len preto, že sa mi nepáčia niektoré výsledky (1.z Punka opäť spravili vola, 2.aj keď mám Codyho a Drewa rád, nechápem prečo tie tituly dali dvom chlapíkom čo akurát nemali čo robiť, a nie skutočnému tag teamu-Usovcom, 3.Ortonovým víťazstvom WWE zas spravila zo Sheamusa len papierové monštrum) by mi pripadalo pokrytecké. Silné 4* ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Opäť skvelá PPV show, ktorá má aj svoje slabšie chvíľky ale vo väčšine prípadov nenudí a je to zábava ako sa patrí. Najlepší zápas je jednoznačne záverečný Six Pack Elimination Challenge Match ktorého kvalita a atmosféra je neuveriteľná. Zápasy a víťazi: Intercontinental Championship Match: Dolph Ziggler (obhajca) vs. Kofi Kingston; Big Show vs. CM Punk; United States Championship Match: Daniel Bryan vs. The Miz (obhajca); Unified Divas Championship Unification Lumberjill Match Melina (obhajca) vs. Michelle McCool; World Heavyweight Championship Mach: Kane (obhajca) vs. Undertaker; WWE Tag Team Championship Match: Drew McIntyre & "Dashing" Cody Rhodes vyhrali Tag Team Turmoil; WWE Championship Six Pack Elimination Challenge Match: Randy Orton vs. Sheamus vs. John Cena vs. Edge vs. Chris Jericho vs. Wade Barrett ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Začátek hodně slabý. Ziggler a Kofi nepředvedli vůbec nic a Big Show vs. CM Punk byla naprosto zbytečný zápas. US Championem se stal naprosto nevýrazný a nudný Bryan. Na Divy se sice pěkně kouká, ale nepředvedou kromě svých křivek taky nic. Kane vs. Undertaker byl konečně první zajímavý zápas a líbí se mi, jak dlouho nechává WWE Undertakera na dně. Novými Tag team championy jsou McIntyre a Cody Rhodes. Naprosto nepochopím, jak se mohli tihle dva jimy stát, ale hlavně že to není pořád Heart Dynasty. No a Main Event celého večera stál opravdu zato. Brzké vyřazení Jericha mě sice trošku rozesmutnilo, ale i tak to byl naprosto nejlepší zápas se vším všudy. RKO lítala jako poslední dobou často a to se mi líbilo. Randy Orton WWE Chamipon! ()

Zajímavosti (1)

  • Oficiální skladbou show je píseň „Freefall“ od Two Steps From Hell. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama