Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V barech, restauracích i ložnicích sleduje seriál Cvoci životy a lásky mladých lidí mezi dvaceti až třiceti, kteří spolu flirtují, hádají se a tak nějak nedokáží dospět s patřičnou grácií...  Cvoci, to jsou životy a lásky dvaceti- až třicetiletých lidí, kteří flirtují, hádají se a především se snaží dospět s patřičnou grácií. Potloukají se po barech, restauracích, parcích, a samozřejmě i ložnicích. V této spleti křehkých vztahů a bolestivé nejistoty se setkáte se zajímavými herci a ještě zajímavějšími postavami, které představují.

Epizoda 1:
Když chlap prohlásí, že se stal rukojmím své přítelkyně, je buď mentálně narušený, nebo z něho promlouvá ušlápnutý muž. Nebo byl opravdu držen jako rukojmí.

Epizoda 2:
V životě většiny žen nastane chvíle, kdy chtějí mít dítě. Mohly by se o tom zmínit svému příteli. A mohly by to udělat velice hlasitě a přerušovat to obscénostmi a pořád dokola.

Epizoda 3:
Vyjednávání je umění, v němž se spojují praktické schopnosti s přirozeným charismatem, důvtipem, prozíravostí a šarmem. Obzvlášť se může hodit, když se vyjednává o službách a odměně s prostitutkou.

Epizoda 4:
Jsou věci, které je potřeba udělat dřív, než se vydáte na romantický let horkovzdušným balónem - třeba dojít si na toaletu, nebo dobít foťák. Ale pokud chcete říct příteli, že s ním končíte, je rozhodně lepší počkat s tím až po přistání.

Epizoda 5:
Setkání s rodiči partnerky většinu mužů děsí. Ale když její matka vládne parapsychologickými schopnostmi a tak trochu telepaticky zkoumá, je to mnohem, mnohem horší.

Epizoda 6:
Dostat kopačky není nikdy zábavné... obzvlášť když vás přítelkyně opouští kvůli vašemu bratrovi. Ovšem dát kopačky, to také není žádná legrace. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

tomeek 

všechny recenze uživatele

Něco jako kombinace Little Britain, Monty Pythonů a Show Katherin Tateové. Prostě britský humor. Nemusí to sedět každému, hodnotí po prvním dílu, nebylo to marné. ()

fujarik 

všechny recenze uživatele

Mám rád britské komediální seriály, ale tento mě zklamal hned z několika důvodů: 1) Nevadí mi, že v různých scénkách vystupují ti samí herci, ale bylo by dobré, kdyby měli vždy jinou image, člověk tak v podstatě ani nezareaguje, že už započala jiná scénka. 2) Na to, že se jedná o komediální žánr, má tento seriál až děsivě depresivní předělovou hudbu. 3) U tohoto seriálu je humor zbytečně drsný, nebavil mě. ()

Reklama

Reklama