Reklama

Reklama

Nic nového pod sluncem

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2007, 5 min

Obsahy(1)

Tento krátký film nám ukáže na snímku dne zcela zásadní rozdíly mezi mužem, který žil v pravěku, a mužem současným. (Snorlax)

Recenze (6)

Radko 

všechny recenze uživatele

Veru nič nové pod Slnkom. Celý film sa zdalo, že to režíroval Pavel Koutský, no on sa zjavil až v titulkoch ako pedagogický dozor. Idea je jasná, nič sa evolúciou v správaní mužov nezmenilo, všetko je, ako aj bolo. Trochu pokročila technika. Podobnosť sa príliš sústredí na rituály okolo zobúdzania, ktoré sú u opocicavcov v zásade rovnaké. Pri porovnaní bežnej činnosti už porovnanie pokrivkáva. No využitie rozdelenia obrazovky a vtip o dinosaurovi/ dinoparku si hviezdičku navyše zaslúžia. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Pěkný, příjemný příběh, který ve své jednoduchosti neurazí a přitom je v něm až překvapivě dost vtipů, které naštěstí nikdo nezdůrazňuje. Prostě tam jsou a jsou funkční (hlavně co se týče využívání rozdvojení obrazovky, ať už je to přechod zvířete, dinosaur/fosílie, nebo závěr u skleničky). ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Hmm, tak tohle je velmi slibný talent, natočit tak vyspělý kraťas v 21 letech, to je příslibem do budoucna. Hezká animace velmi vtipného filmu. A ten závěr je taky ze života. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Animace pěkná, pro ty sulcovité postavičky mám slabost, ale celková idea tak nějak pochybná, neboť postavení a chování muže a ženy k sobě navzájem se v průběhu věků dost měnilo. Pobavilo mě, jak se moderní muž změní učesáním na ferdu mravence a že předchůdcem psa byl jakýsi býložravý bobkující upír. ()

Reklama

Reklama