Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amanda O (Natalia Oreiro) je celesvetový fenomén, úspešná herečka a speváčka, najvyhľadávanejšia na Google po slove "sex." Jedného dňa, keď je namyslená Amanda na vrchole slávy, svet zachváti šokujúca správa - Amanda je kleptomanka. V tej chvíli si Amanda želá byť niekým úplne iným, spadne zo schodov a ocitne sa v inej realite...
Je na neznámom mieste, spozná tajomného muža Danteho a zisťuje, že jej život vedie iná žena, ktorá propaguje sama seba ako hviezdu - Amanda O! Amanda musí získať späť svoju identitu, presvedčiť celý svet, že ona je pravá Amanda.
V internetových dobrodružstvach jej budú pomáhať agresívny Dante, snaživý Net a Demo alebo múdry Pedro. V zábavnom príbehu nie sú záporné postavy, len negatívne stránky ľudskej duše, ktoré má každá postava. (matthew.17)

(více)

Recenze (6)

Narya89 

všechny recenze uživatele

Takový trochu parodický seriál s Natálkou v hlavní roli. Amanda je typická zkažená celebritka, zaslepená svou krásou a úspěchem a pěnezi a mocí, takže se podle toho dost výrazně chová. Až do chvíle, kdy se stane zničehonic zase nikým, nikdo si jí nepamatuje a její život převzala jiná žena. Tím ale získá příležitost potkat Danteho v podobě okouzlujícího Luciana Castra a divák má možnost sledovat jejich poněkud bouřlivý "vztah" ve více než sto miniepizodách. Chvílemi jsem chtěla Amandu profackovat a říct jí, ať se vrátí na zem, chvílemi mě iritovala svými vypasovanými modýlky velikosti XXS, chvílemi jsem se opravdu nasmála a v neposlední řadě jsem byla i někdy vážně dojatá, hlavně když se začaly projevovat Danteho emoce. Samozřejmě, že Dante byl úplně dokonalý a konec ani nemusím zmiňovat. Na pobavení s určitým odhledem ale docela dobrá věc. ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Noazaj podarená cybernovela, s vynikajúcimi výkonmi Luciana Castra a legendárnej Naty Oreiro. Ten komediálny žáner jej nenormálne sedí a smiať sa dá naozaj na každej časti :) ()

Cvalek 

všechny recenze uživatele

Převelice bláznivý seriál někdy až moc bláznivý, u tohohle se určité zasmějete. Co se tyče postav tak parádní ztvárnění i zpracovaní, samozřejmě má to své mouchy ale Vem to čert když se u toho celkem bavíte a ještě k tomu když má seriál tak skvělou atmosféru. Úvodní znělka byla celkem otravná ale i tak docela i k naslouchaní, scénář perfektní, herecký da se říct také zvládnuté, jednoduše zpracovaní se povedlo. Výběr protagonistu se povedl Natalia Oreiro je tady vážně bláznivá   i Luciano Castro dokáže zaujmout svou postavou Danteho. Tele-novela to určitě není  spíše taková bláznivá parodie. Kostýmy které nebo do kterých se Amanda O převleče se mi líbily a do serialu  v skutku zapadlí. ()

blackmag odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nudná a trapná kravina. První mini-díly se ještě daly, ale zbytek byl až přehnaně nekoukatelný. Natalia Oreiro má komediální talent, což už mnohokrát dokázala, ale s tímhle projektem šlápla vedle. Přemýšlela jsem, zda mám udělit alespoň jednu hvězdičku za některé vedlejší role..nekonec jsem se toho zdržela. Šílené, nudné a trapné a rozhodně to nestálo za ten povyk, co to ve světě Natalie Oreiro udělalo. ()

Reklama

Reklama