Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál od tvorcov American Chopper zachytáva skupinu bádateľov, ktorí cestujú po celej krajine a vyšetrujú v domoch, kde údajne straší. Snažia sa tak dokázať alebo naopak vyvrátiť, či sa tam vyskytuje nejaká paranormálna aktivita.
Počas vyšetrovania sa stretávajú so všetkými možnými formami duchov a nadprirodzených úkazov, pri ktorých stuhne krv v žilách. Jason Hawes a Grant Wilson sú zakladatelia TAPS (The Atlantic Paranormal Society), skupiny obyčajných ľudí, ktorí radi skúmajú veci zatiaľ nevysvetlené. (Tony DiNozzo)

(více)

Videa (4)

TV spot 2

Recenze (13)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi to protože tihle kluci dokážou celkem hodně věci vyvrátit a když ukážou jakým stylem kde co a proč a jak tak to stojí zato jen je škoda že každý díl nebyl tak napínavý a slušný jako některé ale je to určitě povedené duchařská záležitost chválím. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Po jednom dílu: tak takhle ne. Jestli tvůrci ihned nepřestanou tahat diváky za nos, je se seriálem amen. Osm řad - prosím? ()

Reklama

D3NJI 

všechny recenze uživatele

Hrají: Jason Hawes, Grant Wilson, Steve Gonsalves, Dave Tango, Kris Williams Příběhy jsou natočené tak, jak byly, žádné efekty, doplněné scény nebo zvuky. Prosím o upravu herců, Amanda Tapping tam rozhodně nehraje, ani Mike Rowe. Tento seriál je opravdu strašidelný a rád se na něj dívám. Jde vidět, že to nejsou podfuky. Dávám ***** ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nevím. Na to, abych měl žaludek na to koukat častěji, by to chtělo sympatičtější herce, protože co si budeme povídat, jsou to herci, a ne taková pometla, klidnější střih, a hlavně pocit, že ze mne produkce nedělá pitomce. Do hloubky se moc nejde, hlavně aby to bylo moderně cool. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Duchovno, duchové, paranormální aktivita, to je jedna z věcí o kterou se zajímám již dlouhé roky a odstartovala ji osobní zkušenost. Tedy dnes již zkušenost v plurálu. Lovci přízraků je přesně ten typ dokumentu, který jsem na toto téma hledal. Má své mouchy, slabá místa, ale předně je svou atmosférou i pojetím alespoň daleko věrohodnější, než podobné pořady na toto téma. Takže pokud na život po životě věříte a berete zkoumání nadpřirozena jako vědu, Ghost Hunters určitě oceníte a dost možná vám svou atmosférou připomene nejeden povedený duchařský horor. 85% ()

Galerie (193)

Reklama

Reklama