Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál od tvorcov American Chopper zachytáva skupinu bádateľov, ktorí cestujú po celej krajine a vyšetrujú v domoch, kde údajne straší. Snažia sa tak dokázať alebo naopak vyvrátiť, či sa tam vyskytuje nejaká paranormálna aktivita.
Počas vyšetrovania sa stretávajú so všetkými možnými formami duchov a nadprirodzených úkazov, pri ktorých stuhne krv v žilách. Jason Hawes a Grant Wilson sú zakladatelia TAPS (The Atlantic Paranormal Society), skupiny obyčajných ľudí, ktorí radi skúmajú veci zatiaľ nevysvetlené. (Tony DiNozzo)

(více)

Videa (4)

Ukázka z filmu

Recenze (13)

Nach 

všechny recenze uživatele

Duchovno, duchové, paranormální aktivita, to je jedna z věcí o kterou se zajímám již dlouhé roky a odstartovala ji osobní zkušenost. Tedy dnes již zkušenost v plurálu. Lovci přízraků je přesně ten typ dokumentu, který jsem na toto téma hledal. Má své mouchy, slabá místa, ale předně je svou atmosférou i pojetím alespoň daleko věrohodnější, než podobné pořady na toto téma. Takže pokud na život po životě věříte a berete zkoumání nadpřirozena jako vědu, Ghost Hunters určitě oceníte a dost možná vám svou atmosférou připomene nejeden povedený duchařský horor. 85% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi to protože tihle kluci dokážou celkem hodně věci vyvrátit a když ukážou jakým stylem kde co a proč a jak tak to stojí zato jen je škoda že každý díl nebyl tak napínavý a slušný jako některé ale je to určitě povedené duchařská záležitost chválím. ()

Reklama

D3NJI 

všechny recenze uživatele

Hrají: Jason Hawes, Grant Wilson, Steve Gonsalves, Dave Tango, Kris Williams Příběhy jsou natočené tak, jak byly, žádné efekty, doplněné scény nebo zvuky. Prosím o upravu herců, Amanda Tapping tam rozhodně nehraje, ani Mike Rowe. Tento seriál je opravdu strašidelný a rád se na něj dívám. Jde vidět, že to nejsou podfuky. Dávám ***** ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Po jednom dílu: tak takhle ne. Jestli tvůrci ihned nepřestanou tahat diváky za nos, je se seriálem amen. Osm řad - prosím? ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nevím. Na to, abych měl žaludek na to koukat častěji, by to chtělo sympatičtější herce, protože co si budeme povídat, jsou to herci, a ne taková pometla, klidnější střih, a hlavně pocit, že ze mne produkce nedělá pitomce. Do hloubky se moc nejde, hlavně aby to bylo moderně cool. ()

Galerie (193)

Reklama

Reklama