Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Wilde je sebec. A prečo by vlastne nebol? Veď je to boháč z Beverly Hills. Ako syn ropného magnáta nemusel nikdy pracovať a dostal vždy všetko, na čo len pomyslel. Až do teraz! Zamiloval se totiž do Emmy.
Emma je aktivistka za životné prostredie s dvanásťročnou dcérou, ktorá odmieta posledných šesť mesiacov hovoriť, čo by možno mohlo byť tým, že chce mať život ako každý normálny tínedžer a nie ho tráviť s matkou na rôznych demonštráciách v Amazónii či niekde inde. (Oňďo)

(více)

Recenze (4)

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Nový seriál od tvůrce "Arrested Development", ze kterého tu zůstal Will Arnett a David Cross( a také některé narážky). Navíc zde hraju e nádhernou ekoložku nádherná Keri Russell. Ujetý humor, který možná nesedne každému a mnohým bude připadat jako trapný a trochu levný,se zatím trefuje hlavně do zapálených ekologů a hloupých boháčů. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Poměrně fajn komediální seriál s výbornou ústřední dvojcí a vděčnou zápletkou. Jen si po 4 dílech nejsem jistý zda se z toho dá vařit víc než jednu sezónu (jestli to bude stačit vůbec na ní)... 60% ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Škoda, že seriál skončil tak brzo, z důvodu malé divácké přízně. Na jednu stranu je to ale pochopitelné, neboť Running Wilde se zpočátku tváří podivně a teprve až po pár epizodách nabírá to správné tempo. Jakožto obrovský fanoušek Arrested Development oceňuji jisté podobné rysy s tímto klenotem. Ačkoliv se nejedná o třeskutě vtipný kousek, celková pohodová aura ze seriálu čiší na každém rohu. Nejlepší scény jsou bezpochyby ty, ve kterých se objevuje Peter Serafinowicz, který dokáže rozesmát jen svým pohledem. Myslím, že kdyby dostalo Running Wilde druhou šanci, ať už od Foxů, či po převzetí od jiné TV stanice, pokračoval by seriál v narůstající kvalitě a my bychom měli o jeden kvalitní sitcom více. ()

Galerie (91)

Reklama

Reklama