Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další pokračování série PRCI, PRCI, PRCIČKY nese pořadové číslo osm. Hlavním hrdinou komedie je Eric Stifler (Steve Talley), který má stejné charakteristické rysy jako ostatní z rodu Stiflerů. Proslulý proutník má ale vedle charismatu vypracované postavy a smyslu pro nejapný humor také velký talent - hraje skvěle golf. Jeho hráčské dovednosti ho dovedou k sázce s párem plastických chirurgů, kde si Eric v případě prohry nechá udělat prsní implantáty. Netuší však, že stojí proti několikanásobným mistrům, kteří ho celkem snadno porazí. Sázka je sázka a tak se Eric ráno probudí s velmi bujným ženským poprsím. Bohužel jsou jeho golfoví soupeři jedinými lékaři, jež dovedou dát zase vše do pořádku. Jedinou podmínkou je, že jim musí Stifler do čtrnácti dnů dát padesát tisíc dolarů. (MaxQ69)

(více)

Recenze (35)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Mike Terrell, Mark Maine | Hudba: Larry Groupé | Produkcia: Stieve Nickell, Bruce A. Pobjoy | Rozpočet: 200,000 $ | Tržby: ? $ || I.: Prvý problém je, že tento kus nemá nič spoločného s celou sériou American Pie, takže sa vlastne len priživuje na značke názvu. II.: Druhý problém je, že ja som to netušil. III.: Zas až tak hrozné to nebolo, keĎ neberiem do úvahy tie prsia... ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ono vlastne horšie to byť hádam ani nemohlo....A ten nápad chalan-prsia...otras...To, že to niekoho vôbec napadlo ešte beriem...ale realizovať to vo filme...panebože kam to ten film speje.... ()

Bobik9 odpad!

všechny recenze uživatele

Obsah, zde napsaný k tomuto filmu, je těžce zavádějící. Se sérií Prci, prci, prcirčky to nemá společného vůbec nic. Kromě Steva Talleye a toho, že se hlavní postava jmenuje křestním jménem Eric (ani příjmení se mimochodem neshoduje). Tohle je trapná, nevtipná, bizardní sračka, která musí urážet všechny, co jí uvidí i všechny, kteří byli tak pitomí a podíleli se na ní. ()

darek kartac odpad!

všechny recenze uživatele

Horší už to být ani nemohlo. Kde je ta sranda když to má být komedie? Tyhle prcičky se vůbec nepovedly. No ono už se to začlo podělávat po trilogii a proto se těším na navazující čtyřku, protože na tohle se nedá koukat. Jméno Stifler snad ani jednou neazní ve filmu, 1 x ve filmu je sex. A ještě k tomu má Styfler kozy ! ()

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Prvně bych chtěl říci, že absolutně netuším kde jste přišli na to, že jde o nějaké pokračování American Pie. Tenhle název se nevyskytuje v úvodních titulcích, dokonce ani na plakátech (teda ok je tam ten pidipodnázev, který je rozhodně ukradený ale s originálem nemá nic společného) a když už máme být přesní, hlavní postava se nejmenuje Eric Stifler, ale Eric P. Keller. Vůbec netuším, kde jste na toho Stiflera došli, ale budiž. Tak a teď se dostáváme k samotnému hodnocení. Přestože o American Pie nejde nabízí se přímé srovnání. Takže vybavme si nejhorší díl American Pie, je to na vás pro každého je nejhorším dílem určitě jiný, tak a teď si tu hrůzu znásobte tak tisíckrát a dostáváte se na úroveň tohoto filmu. Tenhle film je ukázkou naprosté amateřiny, páč spachtit něco takového dohromady mohli jenom nějací totálně zmagořelí jedinci. Začněme tou neskutečnou nudou, ve filmu je doslova asi 30 naprosto hluchých minut kde se neděje vůbec nic, tím myslím vůbec nic. Celá zápletka je naprosto úchylná, chlap co si nechá naoperovat prasa, co to je do háje za krávovinu. Potom zápletka se Supermanem, tedy jeho představitelem Deanem Cainem, který hraje totálního burana, co to mělo do prdele znamenat (fakt nechápu o co tady šlo)? Další minizápletka se získáváním investorů byla taky něco co jsem nějak nepochytil. Nevím jak vyjádřit slušnými slovy znechucení nad tímhle filmem, je to prostě ... (doplňte si sami). Tak herecké výkony by byly bídné i na dětském představení ze základky. Ještě budu dlouho kroutit hlavou nad tím, proč jsem do prdele tomuhle obětoval hodinu a půl svého života. Kdybych to věděl raději bych ten čas strávil čuměním na bílou zeď. Takovéhle filmy by se neměly vůbec vyrábět a když už tak jediné vhodné použití co mě napadá je pouštět je v nápravných zařízeních a věznicích jako součást trestu. Mimochodem na to, že jde o komedii není v něm ani jeden vtip, všechno je to neuvěřitelně trapné a neskutečně přehrávané. Před zkouknutím zvažte, jestli si raději neproženete kulku hlavou, bylo by to jistě zábavnější. PS. To nejlepší na celém filmu je poslední řádek závěrečných titulků. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu proč je tahle komedie nacpaná pod hlavičku American Pie, když vlastně tématicky vůbec nezapadá. Taky nechápu promo k filmu, žádnej Stifler se tam přece nekonal. No, jinak se to i přes svou zhovadilost (i v rámci žánru) dá překousnout. 3,510 ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu otřesný film. Do dnešního dne lituji, že jsem u něho ztratil 2 hodiny svého života. Vůbec nechápu jak se původní prcičky mohly takhle zvrhnout. Je, ale potřeba říci, že tohle s původními díly zřejmě nejslavnějšího komediálního filmu nemá opravdu nic společného. Nechutný humor, nemožní herci a trapná zápletka tento film úplně odepsala. ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Jsou chvíle, kdy sám lituji toho rozhodnutí, že filmy nebudu hodnotit slovně coby "odpad!", ale budu i ty nejhorší ohvězdičkovávat, a to jednou hvězdou...toto je ten případ...na tomto filmu vlastně není co hodnotit...maximálně to, že je škoda, že někteří lidé své nápady nikdy nerozpracují, ale škodou je rovněž, že někteří ano... ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

To, jaký bude u vás Hole in One slavit úspěch, se až příliš odvíjí od toho, jak dlouho se vydržíte smát tomu, že školnímu playboyovi dva vypočítaví chirurgové přioperují ňadra. Jde totiž o ústřední a jediný vtip, který film nabízí. Zbytek je jen snůškou neúspěšných pokusů o legraci, coolovost a smysluplnost. Neříkám, že jsem to nečekal a nepřistupoval proto k filmu s velkorysým nadhledem, ale přesto jsem byl zklamán. Hlavní hrdina mi lezl na nervy už v Prcičkách a jeho láska je až příliš jasným důkazem, že roli získala pro to, jak vypadá a ne pro své herecké schopnosti. Popravdě mám dojem, že to jak vypadá, je asi jedinou schopností, kterou daná slečna disponuje. Hole in One totiž katastrofálně selhává ať už jej bereme jakkoli. Na romanci je nepřesvědčivá, na komedii málo vtipná a na film o golfu jsou všechny zápasy až moc amatérské a předvídatelné. ()

john.h

všechny recenze uživatele

Film hodnotit nebudu. Pustil jsem to a viděl jsem, že se to jmenuje Hole in One, o Prcičkách ani slovo, tak jsem to hned vypnul a vidím, že jsem dobře udělal. V hlavní roli je jeden z vedlejších herců z té slátaninové série videoprciček. A hned zpočátku mě zarazil ještě jakejsi totální neherec s šíleně slizkým obličejem a koňskou hubou, jehož neherectví vypadalo naprosto příšerně a říkal jsem si, kde ho asi tak mohli vyhrabat. Já osobně bych ho nedal s jeho talentem ani do amatérskýho filmu do role kolemjdoucího, ani kdyby to byl můj největší kámoš. Co se celkové vizáže filmu týče, tak home videa, který naše rodina pořizovala v polovině 90tých let vypadají lépe. Snad jen trávníky jsme neměli tak přehnaně přibarvené na křiklavě zelenou, ale to mi rozhodně v našich home videích nevadilo. Tady ve filmu jsem si těch nepřirozených trávníků všimnul hned. ()

Reklama

Reklama