Reklama

Reklama

Mike a Molly

(seriál)
Ukázka z filmu 94
USA, (2010–2016), 40 h 54 min (Minutáž: 18–21 min)

Tvůrci:

Chuck Lorre

Kamera:

Gary Baum

Hrají:

Melissa McCarthy, Billy Gardell, Reno Wilson, Katy Mixon, Swoosie Kurtz, Louis Mustillo, Cleo King, William Sanderson, Holly Robinson Peete, David Mazouz (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(127)

Policajt Mike a učitelka Molly se seznámí na setkání anonymních jedlíků. Jenže Molly má problémovou sestru a matku, která je přesvědčená, že Molly má jen těžké kosti. Mike má zase parťáka s množstvím návrhů, jak by si měl najít nějakou dívku. Najde Mike dost odvahy, aby pozval Molly na rande? (TV Nova)

Videa (120)

Ukázka z filmu 94

Recenze (79)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Nazvu-li Mika a Molly parafrází Roseanne, nebudu daleko od pravdy, zvláště když, čím víc v popředí tím otravnější, Melissa McCarthy platí coby hlavní postava sitcomu zároveň za jeho nejslabší - Byť paradoxně zároveň nejsilnější..;) -článek podobně jako Roseanne Barr.. A ačkoli sympaťák Billy Gardell bezpochyby není John Goodman, právě on spolu s výborně napsanými a nezřídka i odehranými vedlejšími postav(ičk)ami celý seriál, mimochodem výborně vypointovaný, táhne na svých bedrech.. I když podobný macek by na nich nejspíš utáhl i větší křižník než tragickou příšeru Melissu McCarthy.. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Dalsi z prehrsle sitcomu zrejme velmi nudne kategorie. Koukat na dva obri lidske vorvane stredostavovske tridy mi moc vtipne neprijde. McCarthyova byla fajn ve vedl. roli v "Gilmore Girls" (2000). Ale koukat na ni kazdej dil jako na hl. postavu, na to podle me holka nema. Nebyt toho, ze s Gardellem dohromady vazi tak pul tuny, nijak specificky by tenhle seros nebyl. Takze koukat na dalsi dil budu leda kdyz to nahodou zapnu a budu chtit zabit cas pri obede. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Málo amerických sitkomov ma zaujme, musia byť naozaj dobré, lebo veľa z nich sa podobá ako vajce vajcu a majú rovnaký štýl humoru. Toto je jeden z tých zlých prípadov. Možno pre obéznych ľudí je to povzbudzujúci seriál, ale pre mňa len ďalšia komédia, ktorá zabíja čas. Pár gagov je fajn, ale inak nič viac. ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Milé děti, nejhorší průser který se u sitcomu může stát je to, že není vtipný a to Mike a Molly opravdu není.Snažila, plakala, nezvládla. Viděla jsem do teď 4 díly, jezdím u toho na rotopedu a holt po ránu tu v Tv nic lepšího neběží, nesympatická vyžraná dvojice, mě nutí na tom rotopedu opravdu máknout, protože do rozměrů průměrné almary opravdu nikdy dorůst nechci, no ono v kontrastu s tou anorektickou matkou, mám chuť k tomu přikusovat hambáče ve velkém, k tomu bych se taky nerada propracovala. Bohužel už 4 díl čekám, kdy přijde něco vtipného a pořád nic nepřichází. ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Špatnej seriál to neni, za mě průměr. Občas se pobavím, jindy ale nuda a opakující se vtipy. Moudrý Mike se až nápadně sblíží s moudrou Molly a až moc často řeší problémy svých podivných rodinek nebo kamarádů. Spíš mě ale na tomhle seriálu zaujímá to, že vtipnější scény jsou hlavně s "vedlejšíma" postavama. Třeba Carl a jeho babička, Vince nebo Mikeovo matka mi přijdou mnohem lepší a zábavnější než hlavní představitelé - Mike a Molly. ()

Galerie (848)

Zajímavosti (3)

  • Billy Gardell a Reno Wilson ztvárnili policejní parťnery již dříve, a to v seriálu Heist (od r. 2006). Billy Gardell pak ztvárnil roli policisty také v seriálu Jmenuju se Earl (od r. 2005). (..Lucas..)
  • Herečka Cleo King, která hraje babičku Carla (Reno Wilson), je jen o 8 let starší než-li on. (..Lucas..)

Reklama

Reklama