Reklama

Reklama

S tebou je mi líp

(seriál)
USA, (2010–2011), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Matter Music

Hrají:

JoAnna Garcia Swisher, Jennifer Finnigan, Josh Cooke, Jake Lacy, Kurt Fuller, Debra Jo Rupp, Symba, Valorie Hubbard, Nikita Ager, Valerie Mahaffey (více)
(další profese)

Epizody(22)

Komediální seriál S tebou je mi líp vypráví příběh jedné rodiny, jejímiž členy jsou tři velmi odlišné páry.
Maddie a Ben spolu chodí už devět let. Oběma je něco přes třicet a soustředí se na kariéru, Maddie je právnička a Ben hotelový manažer. Jsou do sebe stále až po uši zamilovaní, ale nikdy necítili potřebu se brát. Vědí jeden o druhém vše a jsou celkově spokojení.
Maddiina mladší sestra Mia je oproti své sestře velmi volnomyšlenkářská. Právě se nachází ve vášnivém vztahu, který trvá přesně sedm a půl týdne. Jejím vyvoleným je hudebník Casey, kterému je stejně jako Mie kolem dvaceti. Mají stejný životní postoj a vzájemné objevování svých charakterů jim přijde nesmírně vzrušující.
Rodiče Mii a Maddie, Vicky a Joel, jsou manželé už třicet pět let. Nedávno změnili svou životní filosofii ve stylu Carpe diem (Užívej dne). V této části svých životů mají pocit, že není třeba brát věci příliš vážně. Ačkoli spolu prožili mnoho a jejich vztah fungoval, díky Mie a Caseymu jim dochází, že je dobré být vice impulsivní a spontánní.
Všichni se nějak stýkají a potýkají, přičemž momentky z jejich vztahů srší humorem. (HBO Europe)

(více)

Reklama

Reklama