Reklama

Reklama

VOD (1)

Když bývalý newyorský policajt na útěku Nick Cassidy (Sam Worthington) vstoupí do lobby hotelu Roosevelt v New Yorku, vyjede do jednoho z nejvyšších pater budovy a vyleze na římsu, ohrožuje víc než svůj vlastní život. Na nějakou dobu se zastaví celé město a to včetně několika velice nervózních lidí s velkým tajemstvím. Cassidyho rozhodnutí nevytvoří pouze mediální bouři, ale také zapeklitou situaci pro policejní psycholožku Lydii Spencer (Elizabeth Banks), která se ho snaží přesvědčit, aby neskákal. Čím víc se o to snaží, tím víc jí začíná docházet, že Cassidy má možná v plánu úplně něco jiného než sebevraždu. Že by to mělo něco společného se záhadným projektem, na němž pracuje jeho bratr? Nebo s tajným jednáním jednoho z nejvlivnějších obchodníků New Yorku (Ed Harris)? Během Cassidyho odvážného kousku začíná postupně zapadat jeden dílek puzzle do druhého. Z příběhu zkompromitovaného poldy, který se snaží dokázat svou nevinu, se stává něco zdaleka víc šokujícího. Najednou je v sázce mnohem víc než život jednoho muže stojícího na římse. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (447)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film od kterého když čekáte méně tak dostanete více. Nesnaží se to tvářit kdovíjak chytře a každému kdo se při sledování nerýpe v nose nebo u toho nemyje nádobí musí být po chvilce jasné jak film skončí. To ale nic nemění na faktu že Man on a Ledge (k hodně nepřesnému překladu se nebudu vyjadřovat) příjemně zabaví hereckou sestavou, docela fajn příběhem a jako eso v rukávu vytáhne Genesis Rodriguez. PS: Poslední scéna filmu spolehlivě ubrala minimálně 5% z celkového hodnocení. 55% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Aj napriek slzičke ktorá mi vypadla z mojeho pravého zeleného očka na samom konci nemôžem dať viac ako dve hviezdičky, lebo to proste bola rozprávková blbosť so šťastným koncom, ktorá neponúkla nie len že nič nové - ale staré "dobré" americké klišé o tvrdom "boji" pre dosiahnutie spravodlivosti, takým neskutočným spôsobom, že ešte aj hašlerka by pri pozeraní tohoto filmu chutila ako vaječný likér ... ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Čistý priemer, trilerový prefabrikát, ktorý má slušný námet, ale scenár sa neodváži k žiadnym originálnejším krokom. Ako oddychovka večer v telke to určite ujde, dokonca aj zabaví. Je otázne, či je dobre, že sú karty od začiatku jednoznačne rozdané a tvorcovia sa nesnažili ísť cestou prekvapení a zvratov. Ale to už nikdy nezistíme. Worthington sem nijak extra nezapadol a to v podstate platí o všetkých, najviac zamrzí nevyužitý Ed Harris, ktorého postava je tak vďaka pár minútam na plátne iba šablónovitý vysokopostavený hajzlík. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Filmová horská dráha. Začátek se rozjíždí velmi slibně, příchod do hotelu i vězeňský flashback předpovídají kvalitní thriller. Pak se ale začíná odkrývat chatrná (chatrná? ve skutečnosti spíš neskutečně blbá) zápletka a veškeré nadšení mizí. Spolu s ním postupně mizí i atmosféra, vážnost a v neposlední řadě též jakékoli spojení s realitou. Mizerné scény sice sem tam stále střídají scény kvalitní, avšak to, v co se film zvrtne v posledních cca. patnácti minutách, je do nebe volající. Zkorumpovaní poldové, nemrtví otcové, směšné prokázání neviny uprostřed ulice... Ouch. Ale snad úplně nejhorší byl ten páreček, se kterým by ve zlodějské zručnosti prohráli i Dannyho parťáci. Za případné spoilery se omlouvám, ale muselo to ven. Jo a účast Harrise byl taky jeden velký omyl; jeho "záporák" je totiž naprosto mimo. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Každému musí být jasné, že né všechno se zde děje jen tak náhodou. Dokázat svou nevinu zabere spoustu času a plánování a tak se nesmíme divit, že v podstatě všechno vychází. Jenže, i když jsem tušil, co bude následovat, stejně jsem byl napnutý a jak se co komu podaří. Pominu logičnost, ta šla místy stranou, ale příjemné herecké obsazení, v čese s půvabnou Genesis, na kterou se vážně dobře dívalo, pozitivní náhled na věc a napjatá atmosféra mi byli příjemnou nedělní společností. 70% ()

Galerie (87)

Zajímavosti (15)

  • Hlavný predstaviteľ Sam Worthington počas rozhovorov priznal, že mal strach z výšok, s ktorým sa musel popasovať počas nahrávania filmu. Čiastočne vraj prijal túto úlohu práve preto, aby tento strach prekonal. (Arsenal83)
  • Originální název snímku Man on a Ledge je také výraz označující v policejním žargonu osobu, která se chystá skočit z vysoké budovy. (DivX)
  • Natáčanie prebiehalo v New Yorku na vrchole hotela Roosevelt od 30. októbra 2010. (Arsenal83)

Související novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (více)

Reklama

Reklama