Reklama

Reklama

Idiot na cestách

(seriál)
  • Velká Británie An Idiot Abroad

Série(3) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Ricky Gervais a Stephen Merchant říkají, že Karl Pilkington je kulatý, dutohlavý blbeček na úrovni šimpanze, klaun a idot. Ve skutečnosti jsou ale dobří přátelé. Jen si z něj rádi dělají legraci. A pořad Idiot na cestách je zatím nejdražší způsob, jak si z něj utahovat. Posílají ho zhlédnout nových sedm divů světa a nechávají ho zakusit věci, které by normální "zápaďan" nikdy neudělal. Díky tomu vznikl naprosto netradiční dokument, ve kterém můžete vidět divy, jaké opravdu jsou a jaké prostředí jim přiléhá. Mnoho informací se o nich nedozvíte, ale zato zjistíte, jaké to je, muset sníst žábu, sedět v autobuse plném plivajících lidí do pytlíku, jet několik hodin na velbloudu, bydlet ve věčně hlučných městech nebo džungli, a to vše s komentáři člověka, který opravdu nerad opouští své pohodlí a právě toho se mu vůbec nedostává. (sluppka)

(více)

Diskuze

Splasher

Splasher (hodnocení, recenze)

Mám podobné pocity.  Zajímalo by mě, proč se neúčastnil Stephen, zda už nechtěl nebo nemohl. Mimochodem jsem se díval do pošty, že to je přesně 2 a půl roku, co jsem na čsfd navrhnul utvořit Karlův profil. Neví někdo, jestli už má opravenej bojler a kolik kuchyní má v baráku?

Odyssey

Odyssey (hodnocení, recenze)

První díl třetí série mě trochu zklamal, ale u druhého jsem se zase dobře pobavil. Škoda, že příští týden bude už poslední díl...

Odyssey

Odyssey (hodnocení, recenze)

V prosinci tohoto roku by měl přijít na svět dvoudílný speciál. Karl pojede na cesty s Warwickem. :-) Na to se hodně těším.

Conik

Conik (hodnocení, recenze)

Teda, ten Gervaisuv smich me uz zacina lezt na nervy, ale jinak dobry :D

Splasher

Splasher (hodnocení, recenze)

Od 23/09/2011 běží druhá série na Sky. Zatim jsem se k tomu nedostal, ale určitě to brzo napravím.

Reklama

Reklama