Reklama

Reklama

Život Dudesonů

(pořad)
Komedie / Reality-TV
Finsko, 2006, 39x25 min

Hudba:

Janne Vianto
(další profese)

Dudsonovi jsou čtyři finští přátelé z dětství, kteří tráví veškerý čas na své farmě v Finsku při vytváření šílených kousků a nechutností. Dudsonovi začali jestě dřív než legendarní Jackass. Tento TV seriál vám ve čtyřech sezónách ukáže, že posunuli limit bláznivých kousků o další level. (BartYs)

Recenze (26)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jak vidím, tak se tahle zábava ne každému zamlouvá. Je to pochopitelné, někdo idiot být musí. Pro mě Dudesoni neskuteční frajeři, kteří nepochybně musí strašně srát celé své okolí a kteří, ať dělají cokoli, spolehlivě baví. Jen by mě zajímalo, jak se stane, že se sejdou taková čtyři hovada a kde berou všechnu tu inspiraci. 100% ()

Raggnar 

všechny recenze uživatele

Hovadina, nemůžu si pomoct. To, co jsem očekával bylo, že koněčně dělá srandu někdo jiný než stupidní američané, kde každých deset sekund vidím americkou vlajku. Po shlédnutí prvního dílu jsem těch vlajek viděl ještě víc. Bože! A scény? Slabota, slabota a slabota. Nápad dobrý, ale jak jsem řekl- slabota. ()

Reklama

Leb_Halabala 

všechny recenze uživatele

Přes Jackass sem narazil na tudle finskou partu a hned si ji zamiloval. Narozdíl od americkejch šílenců, jejichž show se skládala z různjech klipů, maj Dudesoni každej díl tematizovanej, což dělá všechno mnohem zábavnější, protože každá postava má nakej cíl, kterýho chce dosáhnout. Podle mě ještě lepší než Jackass. ()

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Totální blbost pro méně inteligentní spoluobčany. Parta dementních kluků se baví tím nejprimitivnějším způsobem - ničí cizí i svůj majetek - ve druhém případě na to sice mají právo, ale pořád to z nich dělá pouhé idioty, co se neumějí normálně zabavit. Nepochopím, komu tohle může připadat zábavné, ale vlastně slabomyslných lidí je na světě dost.. ()

MiSHeC 

všechny recenze uživatele

Uzasna zabava. Lepsie ako Jackass, stale je z toho citit, ze maju z toho zabavu, presne ako pise st.ranger :) Jarppi, Jukka, Jarno a HP su stvorica, ktora nie je sice bohata, ale ma kopu napadov. Lamu sa kosti a vsetci sa smeju. Nie je to idealna televizna zabava pre vsetkych, ale pokial sa Vam pacil Jackass aspon na 60-70%, DUUDSONIT su jasnou volbou! Osobne ma bavia ovela viac a to som dal vsetkym Jackassom 5* :) ()

Zajímavosti (2)

  • Jarno Leppälä (v seriálu 'Jarppi') přišel o palec na pravé ruce, když se údajně pral s medvědem. (skrblik007)
  • Ve znělce každého dílu zaznívá část ze scénické hudby k divadelní hře Henrika Ibsena 'Ve sluji Krále hor' od norského skladatele Edvarda Griega. (skrblik007)

Reklama

Reklama