Reklama

Reklama

Život Dudesonů

(pořad)
Komedie / Reality-TV
Finsko, 2006, 39x25 min

Hudba:

Janne Vianto
(další profese)

Dudsonovi jsou čtyři finští přátelé z dětství, kteří tráví veškerý čas na své farmě v Finsku při vytváření šílených kousků a nechutností. Dudsonovi začali jestě dřív než legendarní Jackass. Tento TV seriál vám ve čtyřech sezónách ukáže, že posunuli limit bláznivých kousků o další level. (BartYs)

Recenze (26)

MiSHeC 

všechny recenze uživatele

Uzasna zabava. Lepsie ako Jackass, stale je z toho citit, ze maju z toho zabavu, presne ako pise st.ranger :) Jarppi, Jukka, Jarno a HP su stvorica, ktora nie je sice bohata, ale ma kopu napadov. Lamu sa kosti a vsetci sa smeju. Nie je to idealna televizna zabava pre vsetkych, ale pokial sa Vam pacil Jackass aspon na 60-70%, DUUDSONIT su jasnou volbou! Osobne ma bavia ovela viac a to som dal vsetkym Jackassom 5* :) ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem Jackass sledoval na MTV a postupem času se z toho stala trapnost bohatých kaskadérů. Dudesons jdou ale dál. První řada je sice hodně podobná kouskům amerických bláznů, ale pak se rozjedou nápady jako neplecha v obchodních domech nebo pomsta zlému sousedovi. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Parta bláznů, která mě snad pobaví i víc než Jackass. Hlavně scénky s panem Hitlerem jsou geniální. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jak vidím, tak se tahle zábava ne každému zamlouvá. Je to pochopitelné, někdo idiot být musí. Pro mě Dudesoni neskuteční frajeři, kteří nepochybně musí strašně srát celé své okolí a kteří, ať dělají cokoli, spolehlivě baví. Jen by mě zajímalo, jak se stane, že se sejdou taková čtyři hovada a kde berou všechnu tu inspiraci. 100% ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Další partička bláznů, co si rádi přismáhnou kuličky jen aby z vás vymanili nějaký usměv. A to se počítá. Jen tak dál kluci. ()

tokyno 

všechny recenze uživatele

Tohle je něco pro mě. Dudesonovi miluju stejně jako Jackass, nebo třeba Nitro Circus. Doporučuju, ale pouze lidem se smyslem pro debilní humor. ()

ASSBURGER 

všechny recenze uživatele

Fínska napodobnenina Jackassu ale viacej výbušnejšia pripomenula my filmy od Michaela Baya, myslím týmto že 50 % seriálu sú výbuchy proste je to po pi** ! Viac k tomu nemám čo dodať. ()

donnovann 

všechny recenze uživatele

Tahle banda si zaslouží respekt, není to žádná komerční sra... ale velká porce zábavy a adrenalinu v podání těchto finských hochů :) ()

Nayl 

všechny recenze uživatele

Ak som dakedy povedala, že len Jackass sú blázni, tak to ešte človek nevidel Dudesonov. Každý diel, ktorý som videla, ma pripravil o hlas - toľko som sa smiala, až som sa váľala po zemi. Ich hlášky, bláznovstvá a škodoradosť je práve to, čo na nich milujem! :) ()

Leb_Halabala 

všechny recenze uživatele

Přes Jackass sem narazil na tudle finskou partu a hned si ji zamiloval. Narozdíl od americkejch šílenců, jejichž show se skládala z různjech klipů, maj Dudesoni každej díl tematizovanej, což dělá všechno mnohem zábavnější, protože každá postava má nakej cíl, kterýho chce dosáhnout. Podle mě ještě lepší než Jackass. ()

Reklama

Reklama